Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Sottrupskov

Sottrupskov ligger ved Als Sund, 11 km fra den hyggelige by Sønderborg.

Her kan I tilbringe jeres ferie midt i dejlige bøgeskove og frugtplantager, kun få meter fra Als Sund. Oplev Sønderjyllands kulturarv og nyd de mange mindesmærker, gamle møller og slotte samt ældgamle gravkamre. Sottrupskov er en ideel feriedestination for bl.a. lystfiskere, naturelskere, golfspiller og historisk interesserede. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i området, og Sønderborg på Als byder på gode indkøbsmuligheder, spisesteder, aktivistmuligheder og seværdigheder.

- Sottrupskov

Ferieområdet er en kulturhistorisk og spændende egn. I juni 1864 fandt der en krig sted mellem Danmark og Preussen her. Det vidner bl.a. de mange gravsten og mindesten om. Dybbøl Mølle fra 1744 lå før midt i et militærområde og er i dag indrettet med billeder og minder fra slagmarken (8 km).
Besøg Sønderborg med de hyggelige caféer og restauranter, de mange aktivitetsmuligheder og den smukke bådehavn (11 km). Det restaurerede Sønderborg Slot råder bl.a. over et museum, der belyser Sønderjyllands historie.
Gråsten Slot er omgivet af en skøn skov med en sø. Den rigt udsmykkede slotskirke og den blomsterrige slotspark er tilgængelig for offentligheden (15 km).
I skoven Varnæs Tykke ligger stenen 'Kæmpestenen', der er omgivet af 93 randsten. I midten kan I opleve et frilagt gravkammer (18 km).