Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Silkeborg

Oplev en ferie i den lille storby Silkeborg i Midtjylland

Der er meget at opleve, når I tilbringer jeres ferie i privat ferielejlighed eller sommerhus i Silkeborg. Om det er forår, sommer, efterår eller vinter, så har Silkeborg noget for enhver smag og hver aldersgruppe. Silkeborg har naturen midt i byen, og når I er på shopping midt på gågaden, tager det til fods kun 5 minutter, så står I nede ved Gudenåen og den 150 år gamle hjuldamper ”Hjejlen”, klar til at tage på udflugt til Himmelbjerget. Det er der ikke mange steder i Danmark man kan gøre det. I Silkeborg kan I købe alt det I har brug for til jeres ophold i den private feriebolig. Der er gode bademuligheder når I er på ferie i Silkeborg. Om sommeren er der talrige muligheder for svømning og solbadning langs brederne af de mange søer ved Silkeborg, som tilbyder børnevenlige strande og rent badevand. Almindsø Østre Søbad ligger til højre for Horsensvej, kun et par km syd for byen og tæt ved Ferskvandscentret. I Silkeborg kan I leje en kano og sejle op og ned af Gudenåen. Mange steder langs Gudenåen er der shelters hvor I kan lægge til for at holde en pause, overnatte eller bare søge ly under et tordenvejr. Rundt omkring i Silkeborg har vi et stort udvalg af billige sommerhuse, uanset om I er en familie eller et par.

Naturoplevelser omkring Silkeborg i Midtjylland

Silkeborg ligger i hjertet af Jylland, og er omgivet af en pragtfuld natur. Øst for Silkeborg ligger Bølling Sø og Kompedal Plantage mens Tangesø ligger i nord. Syd for byen ligger Thorsø og Vesterskoven og i østlig retning ligger Silkeborg Golfklubs bane samt Silkeborgsøerne Langsø, Brassø, Julsø, Birksø, Knudsø, Ravnsø, samt Mossø i sydøst. Så, naturen omkring Silkeborg bugner af maleriske sølandskaber, flotte bakker, bække, åer, masser af skov og hedeland. Fordi landskabet i denne del af Danmark er meget bakket, er der også mange naturoplevelser. Nyd jeres vandre- eller cykelture gennem de pragtfulde Silkeborgskove og det idylliske sølandskab som ligger så tæt ved byen. Hvis I gerne vil tilbringe en dag ved havet, så er der ikke længere end 50 km til Jyllands Østkyst, hvor der er lange hvide sandstrande. Silkeborg Museum befinder sig i Silkeborgs ældste bygning og er et kulturhistorisk museum med udstillinger om blandt andet istiden, samt en antik glassamling og hovedattraktionen Tollundmanden, der er et moselig fra oldtiden. Også ferskvandscentret AQUA i Silkeborg er et besøg værd. Her kan hele familien lære mere om Danmarks vandløb og søer, og hygge sig i en skøn park med dyreanlæg og legeområde.

Lej privat sommerhus eller ferielejlighed i Silkeborg

Silkeborg er ved siden af sin enestående natur og kultur også kendt for sommerhusudlejning af private ferieboliger i forskellige størrelser og kategorier. I Silkeborg kan I gennem sommerhusudlejning.com leje et moderne sommerhus til billige penge, som ligger tæt ved skove og søer. På denne måde er I altid tæt ved naturen. Et privat sommerhus eller ferielejlighed i Silkeborg er en perfekt base her i det midtjyske, hvor I selv kan tilrettelægge det hele. Her har I muligheden for at kombinere en ferie i den idylliske natur med en storbyferie. En ferie i Silkeborg er en spændende oplevelse over hele året, og hvis I er rejseklar og på udkig efter et billigt sommerhus, så skal I holde øje med vores Last Minute tilbud på sommerhusudlejning.com. I kan leje et privat sommerhus i en weekend eller tage en hel uge. I har desuden mulighed for at spare rigtig mange penge, når I vælger en 2-ugers Sparferie gennem sommerhusudlejning.com udenfor højsæsonen. I de senere år blev mange private sommerhuse i Midtjylland renoveret og moderniseret. Det betgyder, at når I kommer ind til området med private sommerhuse for første gang, møder I et sommerhus, som ser indbydende ud. Da mange sommerhuse nu er energiforbedret er I med til at beskytte naturen og holder samtidig jeres energiforbrug ned. Silkeborg er en ægte dansk ferieby, som indbyder til at slappe af i byen og i naturområderne. Oplev mange stunder med dansk hygge når I bor i privat sommerhus her ved Silkeborgsøerne. Den solrige ferieby Silkeborg skaber den perfekte ramme omkring jeres ferieophold i sommerhus eller ferielejlighed.

Seværdigheder omkring Silkeborg

Fordi naturen i og omkring Silkeborg er så rig af vandløb, samt en del fiskesøer, så er betingelser for lystfiskere optimale. I kan få en god fangst med hjem til ferieboligen, for der er fisk som laks, gedder, ål, sandart, skaller, foreller og ørreder som venter på jer. Når I bor i privat sommerhus kan I tilberede fiskene allerede samme aften og nyde den på grillen eller fra ovnen. Hvis I søger sjov og action, skal I besøge AQUA Aquarium & Dyrepark som befinder sig i den sydlige del af byen. Det er Danmarks eneste og Nordeuropas største ferskvands aquarium, hvor I møder sæler, bævere, skildpadder og vaskebjørne, samt en store vandlegeplads. Det store auqarium har rimelige entrépriser, især udenfor højsæsonen, og I kan billigt opgradere til et årskort, som også gælder til andre danske attraktioner. For jer der søger sportslige aktiviteter, er Silkeborg den perfekte ferieby. Nyd den idylliske og fredlige natur med de mange søer og vandløb. De store skove, maleriske bakker og dybe kløfter i landskabet skaber perfekte betingelser for golfspillere. Derfor er der hele 4 golfbaner i området. Området bliver derfor kaldt Danmarks golfcentrum. Der er også masser af sjov for hele familien på Knudhule Minigolf i Ry hvor I på en dejlig sommerdag kan nyde en runde minigolf på 18 hullers golfbanen. Den afvekslingsrige natur indbyder også til mange gåture, tennisspil, ridning og bådsejlads. I Indoor-Alpinanlægget Dayz Søhøjlandet i Gjern, kun 15 Km mod nord, kan I også stå på ski om sommeren. Dette anlæg består af 7500 kvadratmeter kunstfiber løjpe med 3 sværhedsgrader. Enhver vintersportsenthusiast vil sikkert glæde sig at komme her til. Om sommeren er der talrige muligheder for svømning og solbadning langs brederne af de mange søer ved Silkeborg, som tilbyder børnevenlige strande og rent badevand. Det er bogstaveligt en stor oplevelse, at bestige Himmelbjerget, som er et af danmarks højeste punkter. I et privat sommerhus ved Silkeborg kan I sammen opleve dansk hygge og fantastisk natur på alle årstider.