Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Truust

Truust er omringet af klare søer, blide bakker og Gudenåen

Vores ferieboliger i Truust ligger i et skønt naturområde mellem skov, blide bakker, talrige søer og en å, der indbyder til kano- og svømmeture. Der er kun 1 km fra landsbyen Truust til området med private sommerhuse. Ved Teglgårdsparkens Nærkøb kan I købe ind til jeres lejede sommerhus og inden for en afstand af 5 km findes der andre gode indkøbsmuligheder. Hvis I ikke selv ønsker at lave mad, anbefales det at spise aftensmad på den hyggelige restauration Truust Kro med den venlige betjening og de mange traditionelle danske retter. Ved Campingpladsen er der Kanoudlejning og en minisandstrand. Hvis I gerne vil bade, så kan vi anbefale Svømmecenter Nordvest i Silkeborg, som har et 50 m svømmebassin og et børnebassin, der altid har 26° varmt vand. Der er stole og borde, hvor I kan slappe af og en stor græsplæne til leg og boldspil. Desuden er der Beach Volley baner og en café i hallen. Jeres feriebolig ligger ikke langt fra hverken Danmarks største seværdigheder eller fra spændende byer. Silkeborg med de mange museer og gallerier og spændende forretninger ligger ca. 15 km fra jeres feriehus, og byen er både et spændende udflugtsmål for de kunstinteresserede, men også for jer der gerne vil shoppe. Danmarks 2. største by Århus, som befinder sig 41 km fra Truust, lokker blandt andet med Tivoli Friheden, Kunstmuseet ARoS, Den Gamle By, Marselisborg Skoven, de små gyder i Latinerkvarteret og de mange caféer ved Århus Å. Fra jeres lejede sommerhus ved Gudenåen er der ikke længere end ½ times kørsel til seværdigheder og aktiviteter som Bowl´N´Fun i Silkeborg, Silkeborg Slotsruin, Silkeborg Brandmuseum ved Sejling, Gudenådalens Museum i Bjerringbro og Bidstrup Hovedgård syd for Langå.

Naturoplevelser omkring Truust i Jylland

Området med sommerhuse i Truust er omgivet af Kongensbro Plantage med Gudenåen i nord og Tangesø i nordvest. Vest for området ligger Allingkloster Skov, mens Storskov befinder sig syd for jeres lejede sommerhus. Tangesø Golfklub har en flot bane, som ligger et par km nord for Ans. Silkeborgegnen kan med sine søer og Danmarks længaste å, Gudenåen, byde på en hel del gode naturoplevelser, deriblandt vandreture, en dukkert i en af søbadene på en varm sommerdag, sejlture på søerne, en fisketur eller en tur i kano. For lystfiskere er der mange gode muligheder for at fange ferskvandsfisk i de mange søer i området. Tollundgaard Put & Take ved Silkeborg er en af Danmarks smukkeste lystfiskersøer, som åbnede tilbage i 1980érne i den eksisterende Tollund sø. Holmens Put & Take er en smuk 4 stjernet fiskesø lige ved campingpladsen Holmens Camping. Der er altid store og flotte fisk og faciliteter til at rense og grille dem ved søbredden. Der er mange naturskønne steder, I kan besøge, når I bor I privat sommerhus i Truust. Der er for eksempel Støvringgård Kloster ved Randers, Dollerup Bakker ved Hald Sø syd for Viborg, Mossø og Himmelbjerget og Rosenholm Slot med Park syd for Randers.

Lej et billigt sommerhus i midtjyske Truust

I Truust ligger de mange sommerhuse i et ca. 500 meterbredt område langs Gudenåens bred. Det er små og grønne feriehusparceller, som er omgivet af træer og levende hegn. Nyd stilheden når I går en spadseretur langs Gudenåen om morgen eller om aftenen, hvor I kan se solen gå ned. I vil opdage, at der i Midtjylland er sommerhuse, som er forskellige i størrelse og byggestil, men ejeren har som regel altid indrettet ferieboligerne med møbler og dekorationer samt alt tænkeligt køkkenudstyr. Nogle private sommerhuse har også legeredskaber som sandkasse og gyngestativ, samt brændeovn og grill. Mange sommerhuse i Danmark er i de seneste år blevet moderniseret og fremstår i dag mere lyse og tilmed energivenlige. Her er I med til at beskytte naturen samt holde jeres energiudgifter ned. Derfor har mange private sommerhuse nu moderne udstyr som vaskemaskine, opvaskemaskine og fladskærms-tv. Når I er på ferie i privat sommerhus i Jylland har I den fordel, selv at kunne tilrettelægge jeres ferie ligesom det passer jer. Her i Truust har I mulighed for fleksiel ankomst, og I kan holde en Miniferie eller leje et sommerhus på ugebasis. I kan spare rigtig mange penge når I vælger en 2- eller 3-ugers Sparferie gennem sommerhusudlejning.com udenfor højsæsonen. Den danske natur er tiltrækkende på alle årstider, så hvis I er rejseklar og på udkig efter et billigt sommerhus, skal I holde øje med vores Last Minute Tilbud. Mange feriegæster tager deres hund med på ferie og der er i området en del sommerhuse, som er velegnet til en ferie med hund og hvor haven er indhegnet eller terrassen er indrettet således at den kan lukkes. Her kan I boltre jer sammen med jeres hund, og nyde det gode vejr. Vælg en ferie i sommerhus gennem sommerhusudlejning.com, hvor I altid finder et passende sommerhus til en billig pris.

Aktiviteter og attraktioner i nærheden af Truust

I Jysk Automobilmuseum i Gjern, ca. 15 km fra Truust, kan I opleve en imponerende samling af 140 restaurerede køretøjer. Det tager kun 15 minutter ta køre til Elmuseet som ligger ved Danmarks største vandkraftværk Gudenaacentralen, som også kaldes Tangeværket, og udstillingerne viser en omfattende samling af genstande, der fortæller om strømproduktion, strømfordeling og strømforbrug siden 1920'erne. Silkeborg Museum har til huse i Silkeborgs ældste bygning og er et kulturhistorisk museum med udstillinger om blandt andet istiden, en antik glassamling og hovedattraktionen Tollundmanden, der er et moselig fra oldtiden. Også ferskvandscentret AQUA i Silkeborg er et besøg værd. Her kan hele familien lære mere om Danmarks vandløb og søer og hygge sig i en skøn park med dyreanlæg og legeområde. Danmarks korteste, men smukkeste jernbane, veteranbanen Bryrup-Vrads, kører på sin 5 km lange banestrækning forbi skove, søer og naturfredede områder. Besøg Fussingø Slot med park og skovområde, som ligger vest for Randers. Tag på udflugt til Verdenskortet ved Klejtrup Sø. Kortet er så stort, at den kan tydeligt ses på Google Earth. Kun få km derfra ligger Hobro Mini Zoo i nordlig retning. Der er også mange oldtidsminder her i det midtjyske. Besøg Jættestuerne i Snæbum vest for Hobro, Hvolris Jernalderlandsby nordøst for Viborg, Vikingecenter Fyrkat ved Hobro og Østerbølle Oltidsbopladsen nord for Ålestrup. Tag børnene med på en ferie i privat sommerhus i midtjylland og oplev de mange spændende seværdigheder i det midtjyske.