Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Follerup

Hold ferie i fredelige og naturskønne omgivelser - her kan I være jer selv, og alligevel tæt på alt!

Follerup er beliggende ca. 10 km bag Fredericia i et dejligt, roligt og kuperet naturområde med marker og grønne områder.
I dette rekreative område er der fred og ro, åbne vidder samt smuk og uspoleret natur med bl.a. en fiskerig å og en sø. Tæt ved Follerup finder I dejlige badestrande, skønne naturområder, fritidsaktiviteter, byer som Fredericia (10 km), Vejle (17 km) og Kolding (26 km), samt flere af Jyllands mest populære attraktioner.
Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i området, og tæt herved byder de større byer på gode indkøbsmuligheder, spisesteder og seværdigheder.

- Follerup

Gammelby Mølle er en 200 år gammel vandmølle i Mølleådalen ved Follerup. Oplev mølleriet, stuen med de flotte malerier samt museumsbutikken.
Den fredede Børkop Vandmølle ligger idyllisk i naturskønne omgivelser, og er bl.a. landskendt for den gourmetrestaurant, der er indrettet på stedet. Vandmøllen er stadig i drift nogle timer om ugen, og der sælges friskmalet mel og gryn på stedet.
Her findes også et lokalhistorisk museum, som omfatter landbrugsredskaber og håndværksredskaber fra gammel tid (10 km).
Den gamle fæstningsby Fredericia er 350 år gammel. Byen er smukt beliggende ud til Lillebælt og er omgivet af Nordeuropas bedst bevarede voldanlæg. Her findes også Danmarks største gratis legeplads 'Madsby Legepark' (11 km).
Vejle er en hyggelig handelsby med mange spændende butikker, gode spisesteder og kulturelle tilbud. Vejles vartegn er en hvid vindmølle fra 1846 (17 km).