Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Skanderborg

Hold ferie direkte ved søen og den aktive by Skanderborg.

Sommerhusområdet ligger direkte ved Stilling-Solbjerg Sø, 7 km fra Skanderborg, i en storslået natur. Her kan I nyde den dejlige natur, stilheden ved søen og fuglenes sang. I kan købe dagligvarer inden for en radius af 2 km. I Skanderborg finder I alt, hvad I kan ønske jer: talrige forretninger, spisesteder, aktivitetstilbud, museer og kulturelle arrangementer.

- Skanderborg

Besøg Skanderborg med den meget smukke bymidte, mange forretninger og restauranter samt et storartet kulturhus med mange forskellige kultur- og aktivitetstilbud (7 km). Bymuseet i Skanderborg er indrettet i 2 gamle, tyske bunkere, som blev bygget af 'værnemagten' i årene 1943/44. Her kan I lære mere om livet i Skanderborg under besættelsen.
Skanderborg Slotskirke er det eneste, der er tilbage af Skanderborg Slot. Om sommeren kan I her opleve koncerter. Derudover finder I i Skanderborg og omegn mange gallerier og åbne kunstværksteder, hvor I kan se brugskunst blive fremstillet.
Museet Øm Kloster ved Ry indeholder bl.a. en ruinpark, en udstilling om kunsten at helbrede, en urtehave og en samling af skeletter (ca. 22 km).