Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Kegnæs

På halvøen Kegnæs kan I holde ferie i sommerhus i naturskønne omgivelser ved Flensborg Fjord

Kegnæs er en lille, flad og tyndt befolket halvø, som ligger på Sydals i Sønderjylland og ud til Flensborg Fjord. Halvøen Kegnæs er forbundet med Als via den naturlige dæmning Kegnæs Drej. På denne fredelige og hyggelige halvø ligger de fleste sommerhuse på sydvestkysten i ferieområderne Østerby og Sønderby som ligger få km fra hinanden, hvor også de bedste strande findes. Der er rigtig gode muligheder for at I kan bade, windsurfe, fiske, cykle og vandre her på halvøen, for der er gode børnevenlige sandstrande ved Sønderby og Østerby, hvor vandstanden er lav og bølgerne rolige. Kegnæs Kirke er berømt for sit timeglas på prædikestolen, der viser gudstjenestens tidsforløb. Der er lidt indkøbsmuligheder til jeres sommerhus bl.a. på Sønderkobbel Camping og Møllers Camping. I byen Sønderborg har I ellers meget gode indkøbs- og shoppingmuligheder med en del supermarkeder og mange specialforretninger, butikker, caféer og restauranter i gågaden. Sønderborg ligger kun ca. 20 minutters kørsel fra jeres sommerhus på Kegnæs.

Naturen på Kegnæs ved Flensborg Fjord

Det 18 m høje Kegnæs Fyr ligger lige ved dæmningen. På Als og Kegnæs finder I en stor koncentration af fortidsminder, stendysser og gravhøje. Kegnæs er en smuk halvø med fine sandstrande i vest og stejle kyster i syd og øst. I østlig retning ligger Sydals og de flotte brede strandområder ved Skovmose. Mod nord ligger Høruphav og skovområdet Bukkemose. I vestlig retning ligger Sønderkov og Sønderborg Bugt og mod syd kan I se Flensborg Fjord. Her på Als er der noget for enhver smag. Landskabet på Als er meget afvekslende med bakker, større skovområder, små viger, stejle klipper og kilometerlange flotte badestrande især i syd. Lystfiskere har ved kysterne omkring Als gode betingelser, fordi fiskene ofte gemmer sig mellem alger og sten. Der er også mulighed for at I kan gå på havfiskeri fra havnene langs den sønderjyske sydøstkyst. I Egen Mølle Fiskesø som ligger på adressen Nordborgvej 120 mellem Ketting og Guderup, kan I måske fange en flot ørred til grillen i jeres sommerhus. Gå en afslappende tur og følg dele af den 75 km lange Gendarmstien langs Flensborg Fjord, som flere steder byder på en fantastisk udsigt over fjorden mod Tyskland.

Sommerhuse og sommerhusudlejning på Kegnæs

Når I holder jeres ferie i sommerhus i Østerby eller Sønderby på Kegnæs, så bor I midt i den smukke natur. I er omgivet af det rolige hav, fine strande og marker. Det er de perfekte forhold for jer, der ønsker at holde en ferie langt fra forstyrrende gadelarm eller anden støj. Området Sønderby med sommerhuse ligger i et 700 bredt bælte bag stranden, mens området Østerby med sommerhuse kun er 300 meter bred. Der er således kun mellem 5 og 10 minutters gang fra de bageste sommerhuse og ned til stranden. Gennem sommerhusudlejning.com kan I leje et almindeligt sommerhus til billige penge. Fordelen ved at bo i et billigt privat sommerhus er, at I selv kan tilrettelægge jeres ferie lige som det passer jer. Feriegæster der gerne vil tage deres hund med i sommerhus finder også på halvøen Kegnæs et passende sommerhus, som er egnet til et ophold med hund. De fleste private sommerhuse på Kegnæs er indrettet efter en personlig stil, og har alt det I har brug for til en vellykket ferie. Mange steder kan I gennem sommerhusudlejning.com også leje specielle lystfisker sommerhuse, som er indrettet med renseplads udenfor og kummerfryser. For at få fat på de helt billige sommerhuse, skal I være tidligt ude, eller have is i maven, og holde øje med vores Last Minute tilbud.

Aktiviteter og attraktioner

Gå på en historisk rejse på Sønderborg Slot som blev bygget omkring 1200-tallet i forbindelse med grundlæggelsen af købstaden Sønderborg. Sønderborg Slot, som i sin begyndelse var en mægtig borg, var i middelalderen også én af Danmarks mest sikre fæstninger med et stærkt ringmursanlæg, hjørnetårne og store murede bygninger. På denne store borg sad Christian 2. som fange fra 1532 til 1549. Gå indenfor og se Riddersalen, fangehullet, slotskøkkenet, bageriet, tårnet og forrådskælderen. På slottets anden sal kan I se de kulturhistoriske samlinger, som udstiller både dragter, keramik, sølv og gamle værksteder. I skal også opleve Ringridning i Nordborg og Sønderborg, som er et spændende skue for hele familien. I kan her på Als se dansk glaskunst i Høruphav, mens Galleri Skovbymølle byder på keramik og væveartikler. Als er forbundet med fastlandet over to broer ved Sønderborg. Besøg Sønderborg Slot, Gråsten Slot, Aabenraa Slot og Nordborg Slot under jeres ophold i sommerhus på Kegnæs. Temaparken Danfoss Universe i Nordborg på Als byder på spændende videnskabelige aktiviteter for besøgende i alle aldre. Sportsdykkerne blandt jer vil møde gode forhold i Diernæs Bugt fordi øen Barsø var en vigtig u-bådshavn under 1. Verdenskrig. Et besøg i Papirmuseets By i Gråsten er gratis. Det samme gælder Haderslev Dyrehave. Hold ferie i sommerhus på Kegnæs, og oplev historiske Sønderjylland.