Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Løjt

Det idylliske Løjt ligger på den bakkede halvø Løjt Land ved østkysten

Løjt ligger tæt ved Aabenraa Fjord og byder på talrige aktiviteter for hele familien, og mange billige sommerhuse. Inden for en radius af 3 km kan I købe dagligvarer til jeres ophold i sommerhus, og tæt ved ferieområdet har I mulighed for at sejle med en lille færge til øen Barsø, hvor en krigerisk høvding med navnet Bars huserede i Vikingetiden. Området er præget af en smuk og afvekslende natur, rene og børnevenlige strande, seværdigheder og handelsbyen Aabenraa. I Aabenrå har I gode shoppingmuligheder på gågaden med de mange forretninger, spisesteder og aktivitetsmuligheder. Ved Løjt er der en god smal sandstrand med nogle sten, hvor der er sandbund ved kysten, rolige vandforhold og nogle badebroer. Tag jeres børn med på ferie i privat sommerhus ved Løjt og oplev et roligt feriehusområde ved Genner Bugt med en god beliggenhed i forhold til de mange aktiviteter og seværdigheder i Sydøstjylland. Aabenraa Golfklub ved siden af jeres lejede feriebolig, den spændende ø Barsø i øst, Den Slesvigske Vognsamling i Haderslev, Pamhule Jagt og Fiskeri mod nord, Slukefter Kro i Vedsted, Gammelskov Batteri, Stormsgård Landbrugsmuseum, Sommerland Syd og Bommerlund Plantage ligger alle indenfor ½ times kørsel fra skønne Løjt.

Naturen omkring Løjt ved den jyske østkyst

Ferieområdet Løjt er omgivet af Aabenraa Golfklubs bane i syd og øen Kalvø i vestlig retning. Mod nord ligger Sønderballe Hoved mens øen Barsø befinder sig i Genner Bugt i øst. Besøg øen Barsø, hvor de gamle grusveje og gårde er blevet bevaret. Her er alt endnu mere gammeldags end på halvøen Løjt. Nyd også den smukke udsigt fra de mange bakker over markerne, de mange gårde, tangen Sønderballe Hoved, Genner Bugt og Løjt Land. Der findes et utal af fortidsminder i området. En af Danmarks bedst bevarede gravhøje, Myrpold, er smukt beliggende overfor Skarrev, ca. 9 km fra Løjt, hvorfra der er en storslået udsigt over fjorden mod Als og Fyn. Da gravkammeret blev opdaget, fandt man gravgaver og 10 skeletter deri. Et par kilometer øst herfor ligger langdyssen Tvekløft. Overalt ved kystområdet omkring Genner Bugt er der børnevenlige strande, som bliver godt besøgt af familier på deres ferie i privat sommerhus. Det sydøstlige Jylland er præget af flotte skovområder, frodige enge, græsningsarealer og maleriske bugter. Hærvejen er en flot vandrerute, der går fra Viborg i nord og helt til Padborg i syd. Den blev i flere hundrede år brugt af pilgrimme. Skovområdet Pamhule Skovene ligger tæt ved Haderslev. Det er et 700 ha stort område med mange små søer og vandløb. Markerede vandrestier fører jer gennem et smukt Landskab. Under jeres ferieophold i feriehus i Løjt, skal I tage en tur til den Geografiske Have i Kolding. Det er en botanisk have med oplevelsespark og hundredevis af forskellige træer og buske.

Sommerhusudlejning i østjyske Løjt

De private ferieboliger i Løjt ligger i et ferieområde lige ned til Aabenraa Golfklubs bane og ud til Genner Bugt. De private sommerhuse befinder sig på små og åbne feriehusparceller. Herfra tager det kun få minutter gennem en lille skov at gå ned til den dejlige sandstrand. Når I kommer til jeres skønen sommerhus for første gang, møder I et indbydende feriehus, som har alt det I har brug for til et vellykket ophold. Da et sommerhus her typisk er energivenligt, er det billigt at leje sommerhus, og det er også godt for miljøet. I møder desuden et sommerhus som af den private ejer er indrettet flot og nogle gange personligt. I kan dog være sikker på, at vi har kontrolleret den enkelte feriebolig, at at den lever op til vores kvalitetskrav. Vores feriegæster fra ind- og udlandet vælger sommerhusudlejning, fordi bilferie er ferie med frihed og fleksibilitet. Et privat sommerhus i Løjt på Løjt Land danner et godt grundlag for en rolig og afslappende ferie midt i naturen samt et perfekt udgangspunkt for udflugter til de mange seværdigheder i Sydøstjylland. I kan leje et privat sommerhus fra lørdag til lørdag, eller I kan udenfor sæsonen finde et billigt sommerhus med valgfri ankomst. Har i tiden og er I på udkig efter et billigt sommerhus, kan I vælge en 2-ugers Sparferie, hvor de 3 dage er gratis. Her i det smukke Løjt Land kan I til en billig pris leje et privat sommerhus gennem sommerhusudlejning.com, og en ferie i Sydøstjylland og tæt ved den tyske grænse er en spændende oplevelse over hele året. Hvis I er rejseklar, så skal I holde øje med vores Last Minute tilbud på sommerhusudlejning.com. Dér kan I finde en luksus feriebolig med f.eks. spa og internet til en god pris.

Aktiviteter og attraktioner i nærheden af Løjt

Besøg handels- og havnebyen Aabenraa, som byder på en hyggelig havn, en god badestrandsyd for havnen, en skøn gågade med markeder, en gammel bydel samt Aabenraa Slot, der er omgivet af vand og træer. Der er kun 10 km fra Løjt til Aabenraa. Der er mange aktivitetsmuligheder og seværdigheder i Sønderjylland og hele sommeren igennem er der bagagerums- og loppemarkeder i de fleste større byer. Rundemølle ligger på Løjtland, syd for Hejsager, hvor I desuden kan se de mange renoverede stråtækte huse. Lystfiskere har ved kysten omkring Løjtland gode betingelser, fordi fiskene her gemmer sig mellem alger og sten på kystens sandbund. I kan også tage på havfiskeri fra Aaabenraa og Haderslev. Haderslev Museum er et arkæologisk museum med ustillinger og et frilandsmuseum. Øen Barsø, som ligger 1 km ud i Genner Bugt, fungerede under 1. verdenskrig som u-bådsbase. 2 gamle bunkers ligger stadig i bugten ved Diernæs. Tag på udflugt til den flotte ø Als, som er den største ø i Sønderjylland, hvor temaparken Danfoss Universe i Nordborg byder på spændende aktiviteter for besøgende i alle aldre. Her kan I lege med naturens kræfter og prøve teknikken af. I mange mindre byer i Sønderjylland er der om sommeren dyrskuer og hestemarkeder som for eksempel i Hygum. Det er lige noget for de små børn. Den 700 år gamle kongeborg Koldinghus i Kolding med slotssø og de mange små gyder og markedspladser i byens centrum tiltrækker hvert år mange besøgende. Byens grønarealer ligger som små oaser omgivet af museer, restauranter, teatre og caféer. Så besøg idylliske Løjt ved den jyske østkyst, og nyd ferien i et dansk sommerhus.