Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Hejlsminde

Sommerhusudlejning i Hejlsminde, som er en lille badeby med havn ved Lillebælt

Hejlsminde har før i tiden været et lille fiskerleje og består i dag for det meste af private sommerhuse, et badehotel og en lille havn. Fra 1843 blev der fra havnen afskibet hvede og korn og lidt efter lidt kom fiskere, teglbrændere og handlende til Hejlsminde. Fra 1911 kom også en jernbanestrækning fra Kolding til Hejlsminde. Efterhånden blev byen til et populært udflugtsmål. Hejlsminde har et badeland, en tennisplads, minigolf, en lille lystbådehavn, nogle få butikker og restauranter. Byen Christiansfeld som er kendt for sine Christiansfelder Honningkager ligger kun ca. 9 km vest for Hejlsminde. Her er der også gode indkøbsmuligheder. Det tager kun 20 minutter fra jeres private sommerhus at køre nordpå til handelsbyen Kolding hvor en spændende gågade indbyder til shoppingture.

Naturen i Hejlsminde

Hejlsminde har en meget smuk beliggenhed ved Lillebælt og Hejls Nor omgivet af skov og strand. Lige bag slusen ligger Fuglereservatet Hejls Nor. Ikke særlig langt fra jeres sommerhus i Hejlsminde ligger Skamlingsbanken som er et smukt naturområde der med sine 113 meter er det højeste punkt i Sydjylland. Fra Skamlingsbanken har i en fantastisk udsigt over Lillebælt og til øen Fyn. Området er præget af bakker og dybe kløfter. Overalt i området er der markerede vandre- og cykelstier. Under jeres ferieophold i sommerhus i Hejlsminde skal i tage en tur til den Geografiske Have i Kolding. Det er en botanisk have med oplevelsespark og hundredevis af forskellige træer og buske. Her kan i også se hvor planterne og træerne kommer fra, fordi parken er opdelt efter geografisk oprindelse. Men der er også store væksthuse, et dyrefold, mange tusind roser, ikke mindre end 2 legepladser og Kolding Miniby.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Vi tilbyder luksus sommerhuse og billige sommerhuse i området ved Hejlsminde. Selv de billige sommerhuse har en høj standard, og er ofte velbeliggende.Hejlsminde ligger på bakkerne og i engene omgivet af flotte grønarealer og bøgeskov. Badestranden i Hejlsminde er roligt og børnevenligt. En ferie i privat sommerhus i Hejlsminde er perfekt til en badeferie med børnene. En del hundeejere holder ferie i sommerhus med deres bedste ven gennem sommerhusudlejning.com. Stranden ved Hejlsminde indbyder til lange gåture, også med hund. Mange hundeejere foretrækker at leje sommerhus om foråret og efteråret. Så er der fred og ro i området og ejerens hund må løbe frit på stranden. Mange feriegæster lejer et privat sommerhus gennem sommerhusudlejning.com som basis for udflugter i Sønderjylland. Andre igen ønsker bare at opleve den smukke sønderjyske natur eller nyde en afslappende badeferie.

Aktiviteter og attraktioner

Her ved Lillebælt er der mange aktivitetsmuligheder som vandring, bådsture, vindsurfing, lystfiskeri, golfspil og cykling. De fiskerige åer omkring Hejlsminde og en del Put & Take søer indbyder mange lystfiskere. Omkring byerne Kolding, Haderslev og Jels er der golfbaner. Golfere har ellers valget mellem 9 golfbaner i denne del af Jylland. Den 700 år gamle kongeborg Koldinghus i Kolding med slotssø og de mange små gyder og markedspladser i byens centrum tiltrækker hvert år mange besøgende. Byens grønarealer ligger som små oaser omgivet af museer, restauranter, teatre og caféer. Byen Fredericia har det største gratis legeland i Danmark, Madsby Legepark. Den kongelige sommerresidens Gråsten Slot er også et besøg værd. Her har den afdøde Dronning Ingrid anlagt slotshaven i engelsk stil. Feriegæster der benytter sommerhusudlejning ved Hejlsminde har masser af udflugtsmuligheder. LEGOLAND® er vel nok den mest kendte forlystelsespark i Danmark. De fleste familier med børn i alle aldersgrupper kender LEGOLAND®, som en attraktion fyldt med action, show, interaktive forlystelser og aktiviteter, hvor den besøgende er en del af showet. Spørgsmålet er om man kan nå det hele på en dag. Miniland er hjertet af LEGOLAND®. Bygninger og landskaber fra hele verden findes her i LEGO format. Oplev kendte bygninger som Klampenborg Station, Amalienborg, Skagen, Dybbøl Mølle, Ribe og Møgeltønder. Her møder man også temaer fra Norge, Sverige, Tyskland, Holland og Skotland. Kennedy Space Center, Star Wars temaer og frihedsstatuen mangler heller ikke i LEGOLAND®. Leg et sommerhus med sommerhusudlejning.com, og få op til 20 % rabat på entrebilletter for hele familien. Det gør sommerhusudlejning til en billig ferieform, hvor der samtidigt er store oplevelser.