Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Saksild

Nyd ferien i privat sommerhus ved den indbydende Saksild Strand på Jyllands østkyst

Saksild Strand er et charmerende, roligt og familievenligt område med private sommerhuse tæt på en dejlig, indbydende strand. Saksild by er beliggende ved Jyllands østkyst, 3 km syd for Rude Strand, 3 km nord for Dyngby Strand og 6 km øst for handelsbyen Odder, der byder på kulturelle seværdigheder, gode indkøbsmuligheder, hyggelige torvedage og flere spisesteder. Saksild Strand byder på både billige sommerhuse og større enheder, og er omgivet af Kattegat og smukke, varierende naturområder. Herfra kan I nyde udsigten til øerne Tunø og Samsø, og I kan sejle til begge øer fra Hou, som ligger 7 km mod syd. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer til jeres ophold i sommerhus, samt et par spisesteder i Saksild. Saksild har en dejlig og børnevenlig sandstrand, hvor der er livreddere, som passer på badegæsterne om sommeren. Området har en central beliggenhed i forhold til seværdigheder, større byer og dejlige naturområder, og henvender sig til børnefamilier, naturelskere, lystfiskere og andre, som værdsætter områdets kvaliteter. Odder Museum, Aakjær Gods mod syd, Industrimuseet i Horsens, øen Alrø i syd, Malling Bio i vest, Vilhelmsborg Slot og Ridecenter, Moesgård Museum i nord, Odder Golfklub i vest, Sondrup Huset i sydvest og Herregården Gyllingnæs befinder sig alle indenfor 30 minutters kørsel fra området med private sommerhuse ved Saksild Strand.

Naturen der omgiver Saksild Strand på østkysten

Et typisk sommerhus ved Saksild Strand er omgivet af Rude Strand i nord og Vejlskoven i vest syd for Odder. I østlig retning ligger Tunø Knob og øen Tunø, mens Bjørnkær Slot ligger i syd. Ved Rude Strand som ligger lige ved siden af Saksild Strand kan I f.eks. udforske en langhøj med flere stenkister fra den tidlige stenalder.Til jer der har en hund med på ferie i sommerhus ved Saksild er der en del Hundeskove i nærheden. I Bygholm Park i Horsens finder i et indhegnet område ud til Peblingstien, hvor I kan løbe frit sammen med jeres hund. Ellers er der Stensballe Hundeskov, Bræstrup Hundeskov og Sebberup Hundeskov. Den Økologiske Have ved Odder er Nordens største økologiske besøgshave, hvor I kan hente inspiration i denne store have med temahaver, dyr og blomstermarker. Skanderborg Søerne og Mossø er meget smukt beliggende i Det Midtjyske Søhøjland. Givskud Løvepark er en naturattraktion er de helt store. Her kan I køre rundt med bilen mellem vilddyrene som i Afrika. Men husk at lukke vinduerne, fordi dyrene er lige så vilde som de er i Afrika. Det er især for børnene en uforglemmelig oplevelse. Tag med færgen fra Hou til de smukke øer Tunø og Samsø. Besøg Samsø Labyrinten som er verdens største Labyrint på ca. 3 hektar. Dyrehaven ved det tidligere Skanderborg Slot i Skanderborg er over 400 år gammel og blev af Frederik den II indhegnet og indrettet som kongelig dyrehave med bl.a. kronhjorte og vildsvin.

Saksild byder på billige sommerhuse året rundt

Vores sommerhuse ved Saksild Strand befinder sig i et 500 meter bredt område helt ned til klitterne ved den fine sandstrand. Et sommerhus her er opført i træ eller i sten, og ligger på små og mellemstore sommerhusgrunde med enkelte buske og træer, og som er omgivet af levende hegn. Et ophold i privat sommerhus ved Saksild Strand er om sommeren den rene badeferie med beachvolley, svømning og solbadning. Om aftenen står den på grillmad eller frisk fanget fisk, samt hygge med en øl eller et glas vin på terrassen. Her ved den Jyske Østkyst kan i holde miniferie i sommerhus eller booke et ophold lørdag-lørdag i privat sommerhus gennem sommerhusudlejning.com. Hos sommerhusudlejning.com kan I desuden udenfor højsæsonen selv bestemme ankomsten, og f.eks. først ankomme søndag. Alle sommerhuse her i området er møbleret og i køkkenet er der det nødvendige køkkengrej samt service og bestik. Mange private sommerhuse er i dag energivenlige og har moderne udstyr som fladskærms-tv og trådløst internet. Et sommerhus er oftest nu godt isoleret efter en gennemgribende renovering, hvilket også tæller, når I skal finde et billigt sommerhus. Nogle få private sommerhuse er udstyret med spa og sauna, og hvis I kan afrejse med kort varsel, er det muligt at finde et sådan sommerhus til en billig leje blandt vores Last Minute Tilbud. Spar endnu flere penge, og bestil en 2-ugers Sparferie udenfor hovedsæsonen. En del feriegæster bor i privat sommerhus med deres hund og nyder deres ture på stranden ved Saksild.

Aktiviteter og attraktioner tæt ved Saksild Strand

Saksild er beliggende i et område, der er rigt på kulturelle seværdigheder som kirker, klostre, herregårde, gravhøje, ruiner, monumenter, mindesten og levn fra vikingetiden. Besøg Odder og nyd den charmerende stemning i byen, der byder på flere gamle bygninger, grønne områder, skulpturer, en hyggelig å, et spændende museum og gode muligheder for at shoppe og spise. Egnens historie kan I følge på Odder Egnsmuseum, hvor I bl.a. kan opleve den fredede Odder Vand- og Dampmølle, en bondestue fra 1700-tallet og flere interessante udstillinger. Den Økologiske Have ved Odder er Nordens største af sin art. Den gamle Gylling Mølle, ca. 12 km mod syd, er i dag gennemrenoveret, fuldt funktionsdygtig og der males igen mel på møllen. Moesgård Museum på herregården Moesgård, syd for Aarhus, rummer arkæologiske samlinger fra Danmark og den Persiske Golf. Det tager kun ½ time at køre til Danmarks 2. største by Aarhus. Besøg også Vildtbanestenene ved Hundslund Kirke og Øm Kloster Museum, som har en smuk beliggenhed ved den nordlige bred af Mossø. Restaurant Møllegården på Alrø byder på god dansk mad. I Horsens kan i besøge Horsens Museum og Det Danske Industrimuseum. I Beder som ligger syd for Aarhus, kan I ride på dejlige islandske heste i den skønne natur omgivet skov og strand. Tag børnene med og besøg Horsens Legeland, hvor der er lagt op til timevis af sjov. Især hvis det regner udenfor. Besøg også Minigolf Banen på Skovduevej, midt i sommerhusområdet ved Saksild Strand. Velkommen til sommerhusudlejning ved skønne Saksild Strand.