Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Juelsminde

Den smukke ferieby Juelsminde byder på hygge og afslapning i sommerhus

Sommerhusudlejning i Juelsminde er ret udbredt, og ferie i sommerhus i den fantastiske natur i Juelsminde er meget populært. Juelsminde ligger ved Sandbjerg Vig i Kattegat omgivet af et malerisk bakkelandskab mellem Horsens og Vejle. Denne hyggelige ferieby har en travl lystbådehavn som ligger tæt ved byens centrum. Fra jeres private sommerhus skal I ikke gå langt for at nå de mange butikker, restauranter og caféer som indbyder til en slentretur gennem byen. Der er heller ikke langt fra Juelsminde til byerne Horsens og Vejle. Her har I meget gode indkøbsmuligheder på gågader og i indkøbscentre. Langs kysten ved Juelsminde er der mange badestrande med rent badevand, som indikeres af det Blå Flag. Den største og mest besøgte badestrand ligger kun få meter fra lystbådehavnen i Juelsminde. Strandene i området er på grund af de lave og rolige vandforhold ved Kattegat meget børnevenlig.

Naturen i Juelsminde på den jyske østkyst

Flere skovområder ved Juelsminde indbyder til vandre- og cykelture. Omkring den maleriske Teglværkssø er der muligheder for picnic. Overalt i området er der blevet anlagt gode vandrestier. De fleste private sommerhuse ligger malerisk placeret i det smukke landskab. Tag en vandretur på Herregården Palsgård som har en meget flot slotspark. De mange vindmøller i området har en malerisk beliggenhed og især Aarup Vandmølle er et besøg værd. Boller Overskov er en 2,9 ha stor indhegnet hundeskov beliggende ved Nordrevej i Horsens. Der er P-plads ved en af lågerne. I Bygholm Park i Horsens finder i et indhegnet område ud til Peblingstien, hvor i kan lade jeres hund løbe frit. Ellers er der Stensballe Hundeskov, Sebberup Hundeskov og Bræstrup Hundeskov.

Billige sommerhuse tilbydes året rundt

I Juelsminde ligger der private sommerhuse både i og omkring byen. Som regel ligger vores sommerhuse i gåafstand til stranden. Mange feriegæster der vælger sommerhusudlejning og bor i privat sommerhus med deres hund, nyder at gå ture på stranden ved Juelsminde med deres bedste ven. Ved den jyske østersøkyst kan I holde miniferie i sommerhus eller booke et ugevis ferieophold i sommerhus gennem sommerhusudlejning.com. Alle ferieboliger er møbleret og i køkkenet er der det nødvendige køkkengrej samt service og bestik. Dette gælder også vores billige sommerhuse, som har gennemgået vores kvalitetstjek. En del luksus sommerhuse er udstyret med spa eller sauna. Har I mest lyst til at plaske i vandet, er det muligt at leje et luksus sommerhus med swimmingpool gennem sommerhusudlejning.com. Udenfor højsæsonen kan I ofte få billige sommerhuse med rabat, hvor der ofte er penge at spare på 14 dages ophold i sommerhus. Ellers er der altid penge at spare med vores Last Minute tilbud.

Aktiviteter og attraktioner omkring Juelsminde

Kysten ved Juelsminde, Put & Take søer og de mange søer i området sørger for gode betingelser for lystfiskere. Man kan også tage med en fiskekutter på havfiskeri. Golfere vil få stor glæde af at spille på den naturskønne golfbane af Juelsminde Golfklub. Vindsurfere som ikke er så øvede har gode betingelser ved Juelsmindes kyst. For jer der bor i sommerhus i området omkring Juelsminde er der meget at se på. Besøg Friluftsmuseet i Glud sammen med børnene. Det er en oplevelse for hele familien. I Vejle og Horsens har i mulighed for at besøge museer, specialbutikker og svømmehaller. I Horsens kan i besøge Horsens Museum og Det Danske Industrimuseum. Givskud Løvepark er en attraktion er de helt store. Her kan i køre rund med bilen mellem vilddyrene som i Afrika. Men husk at lukke vinduerne, fordi dyrene er lige så vilde som i Afrika. Det er især for børnene en uforglemmelig oplevelse. Byen Fredericia har det største gratis legeland i Danmark, Madsby Legepark. Hvis man gerne vil opleve en hel verden i LEGO så skal man opleve LEGOLAND® som vel nok de fleste børn i verden kender. Miniland er hjertet af LEGOLAND. Bygninger og landskaber fra hele verden findes her i LEGO format. Oplev kendte bygninger som Klampenborg Station, Amalienborg, Skagen, Dybbøl Mølle, Ribe og Møgeltønder. I kan også opleve Juelsmindes historie i Juelsminde Havnemuseum. Besøg den 111 år gamle Uldum Mølle hvor i også kan købe økologisk mel. Hvad med en kanotur på Gudenåen som er Danmarks længste flod. I Tørring kan i leje kano. Ved at vælge sommerhusudlejning, er der fra jeres private sommerhus i Juelsminde ikke langt til seværdighederne i området. I kan også spille Minigolf i hyggelige omgivelser i Juelsminde. Sommerhusudlejning i Juelsminde er hygge og afslapning for hele familien.