Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Brunsnæs

Lej sommerhus i det hyggelige færgeleje Brunsnæs i Sønderjylland

Brunsnæs er beliggende naturskønt på sydvestkysten af Broagerland ud til en af de skarpe sving i Flensborg Fjord, med udsigt til det tyske fastland. Ved den lille landsby findes en god badestrand, en hyggelig gammel kro og en dejlig natur. Fra flere af de private sommerhuse er der en flot udsigt over Flensborg Fjord og til den tyske kyst. Der er kun 5 km til Broager, hvor I kan købe ind til jeres ophold i et dansk sommerhus. Den smukke Broager Kirke er udsmykket med kalkmalerier fra det 13. og 16. århundrede. Der er ca. 11 km til Gråsten og til Sønderborg, som er de største byer i området. Her er der gode indkøbs- og shoppingmuligheder. Ferieområdet Brunsnæs har en badebro og en mole, hvor lystbåde kan lægge til. Nord for molen er der kun stenet kyst, mens der mod syd er en fin lille badestrand med lidt groft sand. Man kan parkere bilen lige ved stranden, hvilket er godt for kørestolsbrugere og for familier med småbørn og barnevogn.

Naturen omkring Brunsnæs på østkysten

Brunsnæs med de mange sommerhuse er omgivet af hav til 3 sider. Mod nordøst ligger Teglværksmuseet med et tilhørende skovområde. Ellers består det meste af Broagerlandet af kuperet landbrugsjord. Overalt her i det sydøstjyske og i Broagerlandet er der børnevenlige strande med lavt vand og ofte med sandbund, som bliver godt besøgt af familier med børn på deres ferie i privat sommerhus. Når I bor i sommerhus i Brunsnæs, skal I gå en spændende vandretur langs Gendarmstien fra området ved Brunsnæs og langs Flensborg Fjord. Flere steder byder turen på en fantastisk udsigt over fjorden mod Tyskland. Når I følger denne flotte afmærkede vandrerute, som i sin fulde længde strækker sig over 74 kilometer, kommer I hele vejen fra Sydals til Padborg. I skal også prøve at tage en tur til Lintrup Safari Zoo Park og opleve et spændende rovfugleshow. Sidst i juni måned har I mulighed for at deltage i Hærvejsløbet, som går fra Viborg til Padborg. Man kan dog deltage i flere etaper undervejs.

Sommerhusudlejning i Brunsnæs i Sønderjylland

Et privat sommerhus i Brunsnæs ligger i et 600 meter bredt område direkte ud mod Flensborg Fjord. De fleste sommerhuse ligger på grønne sommerhusugrunde omgivet af levende hegn. I kan i Brunsnæs og de andre sommerhusområder i Broagerland, leje et sommerhus til en Miniferie eller til et ugevis ophold. Det bedste ved en ferie i privat sommerhus er, at I har friheden til at kunne tilrettelægge jeres ferieophold lige som det passer jer. Under jeres ophold i privat sommerhus i Brunsnæs har i friheden til strandture, boldspil, grillmad, solbadning og shoppingture i Sønderborg eller Gråsten. Selvom et sommerhus er indrettet efter ejerens personlige smag, er der alt det I har brug for til en vellykket ferie. Sommerhusene her i Sydøstjylland kan variere meget i størrelse prisklasser. Sommerhusudlejning.com kan tilbyde såvel almindelige billige sommerhuse, som de mere dyre luksus sommerhuse. I Brunsnæs er udvalget domineret af de lidt mindre sommerhuse, så det er nemt at finde et billigt sommerhus til ferien. Vores Last Minute tilbud er meget populært hos vore feriegæster. Hvis I kan afrejse med kort varsel, har I mulighed for hele året rundt at finde et billigt sommerhus med f.eks. spa og sauna. Hundeejere, som gerne vil tage deres hund med på ferie i privat sommerhus, er naturligvis også meget velkomne hos sommerhusudlejning.com.

Aktiviteter og attraktioner på østkysten og i Sønderjylland

Cathrinesminde Teglværksmuseum ved Broager og kun 5 km fra Brunsnæs, er et flot og velbevaret industrianlæg fra slutningen af 1800-tallet. Besøg Teglværket der i dag er indrettet som museum. Gå også en tur i Kobbelskoven. I den sydlige del af Kobbelskoven, som ligger ca. 14 km øst for jeres sommerhus, kan I finde mange interessante fortidsminder. Der er 2 langdysser, 2 runddysser og 7 bronzealderhøje. Gråsten er en lille, hyggelig by, som ligger lige ned til vandet. Her finder I ud over et hyggeligt bymiljø også Gråsten Slot og Slotshave, som er omgivet af smukt, sønderjysk natur med skov og sø. Den rigt udsmykkede slotskirke og den blomsterrige slotshave er tilgængelig for publikum. Gråsten Slot, som er den danske kongefamilies sommerresidens, har for omkring 350 år siden udviklet sig omkring slottet. Den afdøde dronningemor Dronning Ingrid har præget slottet og dets omgivelser. Hvert år i juni måned er der Ringridning i Augustenborg som er en spændende oplevelse for hele familien. I skal skynde jer med at booke sommerhus i området, hvis I gerne vil opleve Ringridning i Sønderborg, som bliver afholdt hvert år i juli måned. Børnene vil sikkert glæde sig til at opleve den 4-stjernede oplevelsespark Danfoss Universe, som ligger i nærheden af Nordborg på toppen af ferieøen Als. Her kan både store og små børn afprøve naturvidenskabelige eksperimenter. Og selvfølgelig må de voksne også være med! Skanserne fra Dybbøl ved Sønderborg vidner om krigen i 1864. I det Historiske Center ved Dybbøl Banke bliver historien fra den sidste krig på dansk jord levende. Lystfiskere har ved kysterne omkring Broagerland og øen Als gode betingelser. Her hvor fiskene gemmer sig mellem alger og sten på kystens sandbund, er der gode muligheder for at få en fangst med hjem til grillen. Der er også mulighed for, at I kan gå på havfiskeri fra nogle af havnene langs den sønderjyske sydøstkyst. Tag om sommeren på loppemarkedet i Nordborg på Als. Besøg det smukke og historiske Sønderjylland, og hold ferie i et dansk sommerhus i Brunsnæs.