Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Rinkenæs

Rinkenæs er smukt beliggende ved Flensborg Fjord.

Ferieområdet ved Rinkenæs ligger tæt Flensborg Fjord og kun 13 km fra den tyske grænse. Den sønderjyske natur, som omgiver Rinkenæs, er præget af romantiske skove, eventyrlige slotte og usædvanlige aktiviteter, som f.eks. ringridning. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i området. De nærmeste større byer med seværdigheder og gode indkøbsmuligheder er Flensborg og Sønderborg, som begge ligger i en afstand af ca. 20 km.

- Rinkenæs

Rinkenæs Gl. Kirke, som blev bygget i år 1158 i romansk stil, er en af de ældste kirker i Danmark. Kirkemurerne og kirkegården med de mange mindesten vidner om de mange krige, der har udspillet sig her.
Den største seværdighed i ferieområdet er Gråsten Slot og den tilhørende slotshave, som Dronning Ingrid med sin interesse for havekunst har udformet (6 km). Den rigt udsmykkede slotskirke og den blomsterrige slotspark er tilgængelig for offentligheden.
Kirken i byen Broager har 2 tårne og er udsmykket med fresker fra det 13. og 16. århundrede (11 km). På kirkegården finder I mange krigsgrave fra 1864.
Teglværket, Cathrinesminde er et velbevaret industrianlæg fra slutningen af det 19. århundrede. Teglværket er i dag indrettet som museum (14 km).