Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Ørby Hage Strand

Ørby Hage ligger direkte ved Ørby Strand og Lillebælt

Ørby Hage ligger i smukke og rolige omgivelser med et rigt fugleliv og masser af billige sommerhuse. Området går lige ned til den børnevenlige strand ved Ørby Strand. I kan købe dagligvarer til jeres ophold i sommerhus indenfor en radius af 5 km, og 15 km fra ferieområdet finder I byerne Christiansfeld og Haderslev, som byder på gode shoppe muligheder, restauranter og smukke, gamle og nænsomt renoverede huse. Kolding ligger i en afstand af kun ca. 32 km. Her finder I gode indkøbsmuligheder, museer, kunstgallerier, teater, stemningsfyldte markeder, restauranter og caféer, et rigt musik- og natteliv, Slotssøen og den mere end 700 år gamle kongeborg Koldinghus. Ørby har en smal naturstrand med grus, hvor vandstanden er lav og bølgerne små. Det er ideelle forhold for familier med børn i sommerhus. Fra Ørby Hage Strand er der desuden ikke langt til de mange seværdigheder i Sydøstjylland. Favstrup Put & Take i nord, Sillerup Mølle i nord, Den Slesvigske Vognsamling i Haderslev, Jættestuen ved Raade Strand i syd, Vojens Skøjtehal og Dyrehaven ved Haderslev befinder sig alle kun ½ times kørsel fra Ørby hage.

Naturoplevelser omkring Ørby Hage Strand i østjylland

Ørby Hage er omgivet af Haderslev Fjord i syd og den lille ø Linderum i øst. Nord for Ørby Hage ligger Avnø Vig mens Østerskov ligger i vestlig retning. En færgetur på kun 7 minutter bringer jer fra Årøsund, ca. 30 km fra Ørby Hage, til den lille ø Årø, som har et rigt dyreliv og et idyllisk landsbymiljø med stråtækte huse og små krogede gader. Golfere har gode betingelser på Aabenraa Golfklubs flotte bane, samt på golfbanerne omkring byerne Kolding og Haderslev. Haderslev Dyrehave er et 100 ha stort flot, kuperet område med skov, åbne græssletter og enge. Her lever mere end 100 dådyr. Den flotte Pamhuse Skov er en ca. 300 ha stor skov med et rigt dyreliv og mange bakker og skråninger. I Tunneldalen findes 4 afmærkede vandreruter samt et utal af stier, som giver mulighed for at opleve den enestående natur til fods eller på cykel. Der er gode fiskestækninger ved kysterne, og i de mange søer og fiskesøer er der mulighed for at fange en fisk til grillen. Naturområdet Kelstrup Plantage i Kelstrup har mange gravhøje fra bronze- og jernalderen. Sportsdykkere vil møde gode forhold i Diernæs Bugt ved Kelstrup, fordi øen Barsø var en vigtig u-bådshavn under 1. Verdenskrig.

Billige sommerhuse hos sommerhusudlejning.com i Ørby Hage

Ved Ørby Hage ligger de private feriehuse i et 300 meter bredt område ved Ørby Strand, ca. 1200 meter øst for landsbyen Ørby. Fra jeres lejede sommerhus er der kun få minutter til sandstranden. Ferieboliger i forskellige størrelser og prisklasser, ligger på parceller, som er omgivet af træer andre igen er omgivet af hække. Strandene ved Lillebælt skaber gode betingelser for jer, der gerne vil tage jeres hund med på ferie i privat sommerhus. I møder sommerhuse som af deres ejer er blevet indrettet med møbler, køkkenudstyr og gode sengeforhold. Der er som regel også moderne udstyr som fladskærms-tv, internet og DVD. I vil opdage at der er alt det I jeres lejede sommerhus, som I har brug for til en skøn ferie i Danmark. I behøver faktisk kun selv at tage sengelinned, viskestykke og håndklæder med. Det kan I dog også leje til en gid pris på vores lokale bureau. Mange feriegæster lejer et privat sommerhus gennem sommerhusudlejning.com, fordi de vil bruge et sommerhus som base for udflugter i Sønderjylland. Andre igen ønsker bare at opleve den smukke sønderjyske natur eller nyde en afslappende badeferie. En hel del af de private ferieboliger er gennem årene blevet moderniseret, men vi har holdt det lave prisniveau. Når I bor i sommerhus bestemmer i det hele selv og så er naturen rundt omkring jer. Det behøver slet ikke være dyrt at bo i privat sommerhus med hele familien her i Sydøstjylland. Især om foråret og om efteråret har I gode betingelser for at finde et billigt sommerhus gennem sommerhusudlejning.com. Her ved den jyske østersøkyst kan I holde Miniferie i sommerhus eller booke en uge i sommerhus gennem sommerhusudlejning.com, og hvis I vil spare rigtig mange penge, kan I vælge en 2-ugers Sparferie med rabat.

Aktiviteter og attraktioner i nærheden af Ørby Hage

Byen Christiansfeld er berømt for sine honningkager. Oplev også de smukke gamle huse og de spændende bygninger og besøg Honningkagebageren. Besøg også den gamle handelsby Haderslev, ca. 15 km mod vest. Her finder I en hyggelig gågade, mange grønne områder, en gammel bydel med nænsomt renoverede huse, flere interessante museer og samlinger samt en smuk domkirke. I Kolding er der gode indkøbsmuligheder, museer, kunstgallerier, teater, stemningsfyldte markeder, restauranter og caféer. Her i det sydøstjyske er der mange aktivitetsmuligheder som vandring, bådture, windsurfing, lystfiskeri, golfspil og cykling. Om sommeren er der kanosejlads på Haderslev Dam og i juli og august kan i også leje en kano til sejlads på Kolding Å. I mange mindre byer i Sønderjylland er der om sommeren dyrskuer og hestemarkeder som for eksempel i Hygum. Det er lige noget for de små børn. Den 700 år gamle kongeborg Koldinghus i Kolding med slotssø og de mange små gyder og markedspladser i byens centrum tiltrækker hvert år mange besøgende. Haderslev Museum er et arkæologisk museum med ustillinger og et frilandsmuseum. Jeres børn kan frit benytte legepladsene Høllevangskolens Legeplads i Toftlund og Haderslev Dam Legepladser. I kan også opleve det årlige Vikingemarked med Vikingespil i Rødding ved Jelling Højene i begyndelsen af juli måned. På samme tid går Vikingerne på togt på Fårup Sø ved Vejle. Sønderborg Slot, Gråsten Slot, Gram Slot, Aabenraa Slot og slotsruinen Koldinghus midt i Kolding er nogle flotte udflugtsmål. De fleste familier med børn i alle aldersgrupper kender LEGOLAND. Oplev en park fyldt med action, show, interaktive forlystelser og aktiviteter. Spørgsmålet er om man kan nå det hele på en dag. Miniland er hjertet af LEGOLAND. Bygninger og landskaber fra hele verden findes her i LEGO format. En ferie i sommerhus ved Lillebælt byder på oplevelser, familietid og fredelig natur. Tryg ferie i Danmark når det er bedst.