Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Vemmingbund

Sommerhus i Vemmingbund er ideelt for familieferie i Sønderjylland

Vemmingbund er smukt beliggende på østkysten af Broagerland, ud til Sønderborg Bugt, mellem Broager og Sønderborg på Als. Her er der en skøn strand, dejlig natur, fredelige omgivelser, og samtidig er I meget tæt på aktiviteter og seværdigheder. Der findes private sommerhuse, et spisested i Vemmingbund, og der er indkøbsmuligheder i Broager, som kun ligger 2 km vest for Vemmingbund. Til områdets største by Sønderborg, som har gode indkøbs- og shoppingmuligheder, et slot, museer og et historisk oplevelsescenter, er der kun 7 km. Den smukke Broager Kirke er udsmykket med kalkmalerier fra det 13. og 16. århundrede. På kirkegården findes der stadig mange krigsgrave fra 1864. Vemmingbund har en fin sandstrand, og de lave og rolige vandforhold gør, at den er velegnet til familier med børn i sommerhus. Her kan børnene så rigtig gå og soppe langs stranden, hvor der også er 2 badebroer. I Sønderborg Bugt kan I se mange lystsejlere, som ligner små hvide papirklip ved horisonten, men også lystfiskere har gode betingelser ved kysten og i fiskesøer i området.

Naturen omkring Vemmingbund

Ferieområdet Vemmingbund er omgivet af Bøffelskoven i nord og bugten Dybbøl Nor i vest. I østlig retning ligger Sønderborg Bugt, og mod syd befinder sig Folekobbel med stejlkysten og Kobbelskov lidt længere mod syd. I den sydlige del af Kobbelskoven kan I finde mange interessante fortidsminder. Landskabet omkring Vemmingbund er meget afvekslende og med flere skovområder, maleriske bakkelandskaber, kilometerlange badestrande, små viger og stejle klipper. Her er der noget for enhver smag. Stranden ved Sønderborg har det udtryksfulde navn Fluepapiret, og gæt lige hvorfor. Overalt her i det sydøstjyske er der børnevenlige strande, som bliver godt besøgt af familier på deres ferie i sommerhus. To broer ved Sønderborg forbinder fastlandet med ferieøen Als. Gå på en spændende vandring og følg Gendarmstien fra området ved Vemmingbund og langs Flensborg Fjord som flere steder byder på en fantastisk udsigt over fjorden mod Tyskland. Når I følger denne afmærkede vandrerute, som i sin fulde længde strækker sig over 74 kilometer, kommer I hele vejen fra Sydals til Padborg. Nøffelskoven i Sønderborg er med sine ca. 6 hektarer, Danmarks mindste skov og den blev også kaldt Danmarks sjoveste skov. Her i denne skov kan I både overnatte og spille teater, men også lege, spise frokost i grillhytten eller følge nogle af de snogede stier, der fører jer forbi sjove udskårne figurer i træ.

Hold ferie i privat sommerhus i Sønderjylland

Et sommerhus i Vemmingbund ligger i en ca. 200 meter bred og 1,5 km lang stribe bag den skønne strand og strandengen. Nogle sommerhuse ligger lige ved stranden mens andre befinder sig på små indhegnede sommerhusgrunde. De fleste feriegæster ved Vemmingbund bor i private sommerhuse, som ofte bliver lejet ud gennem sommerhusudlejning.com. Vores sommerhuse her i Sydøstjylland og på Als er meget forskellige i størrelse, byggestil og prisklasser. Gennem sommerhusudlejning.com kan I bla.a. få et almindeligt sommerhus til jeres familie til billige penge. I kan leje et sommerhus til en Miniferie eller til et ugevis ferieophold. Alle sommerhuse i Vemmingbund er blevet indrettet efter ejerens smag med møbler, dekorationer og i køkkenet er der det nødvendige køkkengrej samt hårde hvidevarer. Her kommer I bestemt ikke til at mangle noget i jeres ferie. Det bedste ved en ferie i privat sommerhus er, at I har naturen lige foran døren og I kan tilrettelægge jeres ferieophold lige som det passer jer. Prøv en 2-ugers Sparferie i sommerhus i Vemmingbund udenfor højsæsonen og opnår gode rabatter. Hvis I kan rejse med kort varsel kan I benytte jer af vores Last Minute Tilbud, hvor I har muligheden for at kunne leje et luksuriøst sommerhus med spa og sauna i Sydøstjylland til billige penge. Når I bor i privat sommerhus i Vemmingbund har I muligheden for at kombinere en afslappende ferie under solen og ved skov og strand med udflugter til Sønderborg og Gråsten. Her kan hele familien tage på restaurant, café, shopping eller på museumsbesøg.

Seværdigheder i Sønderjylland

Skanserne fra Dybbøl ved Sønderborg er vidner fra den sidste krig på dansk jord i 1864. Oplev på jeres tidsrejse et trist kapitel i Dansk historie. Kanonernes bragen, signalhornenes lyd og klagen fra de sårede soldater er hverdagen på Historiecenter Dybbøl Banke. I dette historiske område nedenfor Dybbøl Mølle her ved Dybbøl Banke bliver historien fra den sidste krig på dansk jord levende. Både børn og voksne får en sjov oplevelse i oplevelsesparken Danfoss Universe, som ligger på Als, syd for Nordborg. I kan gennem spændende aktiviteter opleve naturfænomener, videnskabelige eksperimenter og interessant teknik. Når I er på ferie i privat sommerhus ved Vemmingbund skal I også opleve Ringridning i Sønderborg, som bliver afholdt hvert år i juli måned. Det er en stor oplevelse for hele familien. Så er der aktiviteter i hele byen Sønderborg. Ringridning er en kulturel begivenhed i flere byer her ved den tyske grænse, og i Sønderborg har det været en årlig begivenhed siden 1888. Sønderborg Slot, Gråsten Slot, Augustenborg Slot, Nordborg Slot, Aabenraa Slot og slotsruinen Koldinghus midt i Kolding skal i besøge under jeres ophold i privat sommerhus i Vemmingbund. Gråsten er en malerisk lille by, som er præget af Gråsten Slot. Den afdøde dronningemor Dronning Ingrid har præget dette slot fra 1759 og dets omgivelser og har skabt en have i engelsk stil, der i dag er tilgængeligt for offentligheden. Mange feriegæster nyder en spadsertur gennem slottets smukke park.