Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Bryrup

Lej sommerhus i Bryrup, som ligger i naturskønne omgivelser i det jyske søhøjland

Den hyggelige og rolig by Bryrup ligger i en dalslugt inde i det midtjyske Søhøjland i et dejligt naturområde bag byen Ry, Mossø og Himmelbjerget. Byen med sommerhuse ligger lige ned til den idylliske sø Bryrup Langsø, som er en meget populær fiskesø. I Bryrup er der på venstre side midt i byen en købmandsbutik, hvor I kan købe varer ind til jeres sommerhus. I feriebyen Silkeborg er der gode indkøbs- og shoppingmuligheder. Der er gode bademuligheder i Bryryp ved Søbadet, som ligger tæt ved hovedgaden og den lille sandstrand som ligger ved Sportsvejen på modsat side af søen. I Ry hvor Gudenåen krydser landevejen, har I hos Ry Kanofart mulighed for at leje en kano til en spændende tur på søerne og Gudenåen.

Naturen omkring Bryrup i søhøjlandet

Ferieområdet Bryryp er omgivet af Bryrup Langsø i syd og af Torup Sø, Grane Langsø og af Kalgårdsø i vest. Mod nord ligger Vellingskov og Rye Sønderskov og i vestlig retning ligger Gl. Rye og Mossø. For lystfiskere er der mange gode muligheder for at fange ferskvandsfisk i de mange søer i området. Karup Å er af mange kendt for at være et af verdens fineste vande til havørredfiskeri, og i åen bliver der ofte fanget årets største danske havørred. En rigtig fredfyldt og idyllisk fiskepark er Lystfisker Oasen ved Silkeborg. Her er der tre søer, hvoraf den ene er en børnesø. Her fanger I altid første klasses fisk i alle størrelser. Tollundgaard Put & Take ved Silkeborg er en af Danmarks smukkeste lystfiskersøer, som åbnede tilbage i 1980érne i den eksisterende Tollund sø. Holmens Put & Take er en smuk 4 stjernet fiskesø lige ved campingpladsen Holmens Camping. Der er altid store og flotte fisk og faciliteter til at rense og grille dem ved søbredden. Silkeborgegnen kan med sine søer og Danmarks eneste flod, Gudenåen, byde på en hel del gode naturoplevelser, deriblandt spadsereture, en dukkert i en af søbadene på en varm sommerdag, sejlture på søerne, en fisketur eller en tur i kano. Ravnsø rundt som er en cykelrute på 21 km er en af de 12 skønne cykelture i Søhøjlandet. En bog om ruterne kan I købe hos VisitSkanderborg, eler I kan rådføre jer med vores personale, som også kan fortælle mere om sommerhusudlejning i området.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Området med sommerhuse i Bryrup ligger tæt ved Langsø, øst for byen. Ferieområdet Søhøjlandet er kendt for sin udlejning af private sommerhuse bl.a. gennem sommerhusudlejning.com. En del af de private sommerhuse omkring Bryrup bliver udlejet hele året til turister fra Tyskland og Norge til billige priser. Fordelen ved et sommerhus er, at I bor midt i den smukke midtjyske natur omgivet af skove og søer. Desuden har I mulighed for selv at kunne tilrette jeres ferie lige som det passer jer. De fleste private sommerhuse i Bryrup er indrettet efter ejerens smag, og har alt det I har brug for til en afslappende ferie. Gennem sommerhusudlejning.com kan I leje et billigt sommerhus til en fornuftig pris, og her på siden får I oftest billige sommerhuse vist som standard resultat. Prøv også at finde billige sommerhuse i Bryrup med vores Last Minute service.

Aktiviteter og attraktioner

Mange kunsthåndværkere har bopæl i området, og de vil gerne have besøg i deres værksteder og atelier. Danmarks korteste, men smukkeste jernbane, veteranbanen Bryrup-Vrads, kører sin 5 km lange banestrækning forbi skove, søer og naturfredede områder. Hos Labyrinthia ved Rodelund kan I afprøve Europas største 3D-labyrint. Svømmecenter Nordvest i Silkeborg har et 50 m svømmebassin og et børnebassin som altid har 26° varmt vand. Der er stole og borde, hvor I kan slappe af og en stor græsplæne til leg og boldspil. Desuden er der Beach Volley baner og en caféen i hallen. Tag til Bowl'n'Fun i Silkeborg som er et flot Bowling- og underholdningscenter. Der tilbydes muligheder indenfor bowling og spisning. Hav det rigtig sjovt med Silkebog Fodboldgolf i Them. Fodboldgolf stammer oprindeligt fra Sverige og spillet byder på en masse sjov og aktivitet. I kan alle deltage, uanset alder og forkundskaber. Tag på en nostalgisk togrejse i det Midtjyske Søhøjland. Togrejsen går fra Ry til Laven, og undervejs kan I nyde den smukke natur i området. Under jeres ophold i sommerhus i Bryrup skal I se Himmelbjerget fra søen. Denne skønne sejltur som starter i Silkeborg og Ry går gennem Gudenåen og en perlerække af smukke søer. Det bliver en uforglemmelig tur med en natur, der kun findes i Det Jyske Søhøjland. Tag også på cykeltur i Søhøjlandet. I Ry kan I leje cykel hos Ry Cykel og Knallert Service. Der er masser af sjov på Knudhule Minigolf i Ry, hvor I på en dejlig sommerdag kan nyde en runde minigolf på 18 hullers golfbanen. Lej sommerhus i Bryrup og få en fantastisk naturoplevelse.