Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Frydenborg

I Frydenborg finder I uforstyrret ro, vand og grønne omgivelser.

Det lille fiskerleje Frydenborg er beliggende ud til Lillebælt på den naturskønne Stenderuphalvø - lige sydøst for Kolding. Fra området, der er omgivet af hav, marker og skove med fortidsminder, kan I nyde udsigten til Fyn, Fænø og Fænø Kalv.
Det fredelige og uspolerede område er et ideelt feriemål for bl.a. lystfiskere, naturelskere og historisk interesserede.
Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i omegnen, og 15 km øst for Frydenborg finder I Kolding med seværdigheder og aktiviteter for hele familien samt gode indkøbsmuligheder og spisesteder.

- Frydenborg

I Sønder Stenderup kan I opleve Ateljes - et spændende og anderledes atelier med bl.a. malerier, glaskunst, træ- og jernfigurer (5 km).
Besøg Kolding med de hyggelige gamle gader, grønne områder, gode shoppingmuligheder, museer, kunstgallerier, teater, atmosfærefyldte torve med restauranter og caféer, et rigt musik- og natteliv, Slotssøen og den mere end 700 år gamle kongeborg Koldinghus (15 km). På Koldinghus kan I bl.a. opleve samlinger fra 1500-taller og frem til i dag, riddersale og fangekældre.
Den smukke have 'Geografisk Have' i Kolding består af bl.a. en krydder- og lægeurtehave, en rosenhave, dufthaven, et væksthus samt områder, inspireret af Kina, Japan, Sydamerika, Nordamerika, Canada, Europa og Asien.
På det smukt beliggende Trapholt kan I opleve interessante udstillinger med moderne, dansk billedkunst og møbeldesign samt samlinger af kunsthåndværk, keramik og tekstil (19 km).