Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Købingsmark

Købingsmark på Als er et roligt og familievenligt feriested med sommerhuse

Feriehusområdet Købingsmark er beliggende helt oppe ved nordkysten på Als i Sønderjylland, lige ud til Lillebælt, og ca. 5 km fra Nordborg. Området ligger i fredelige omgivelser, lige ved en af de bedste strande på Als, og omgivet af skov- og naturområder. I området er der sommerhusudlejning og mulighed for indkøb af dagligvarer til jeres ophold i sommerhus i sommerhalvåret, men i Nordborg er der en del forretninger og spisesteder. I har også mulighed for shopping i Sønderborg på Sydals. Badestranden ved Købingsmark består af groft sand med sten og vandet ved kysten er lavt og delvis med sandbund og med stenbund. Til gengæld er det et meget roligt og fredeligt område. Byen Nordborg som for første gang blev nævnt i 1313, har en meget smuk beliggenhed ved den aflange Nordborg Sø. Gå en tur til lystbådehavnen og gennem byen med de mange gamle huse, som for det meste er fra sidst i 1700. Det meste af byen måtte genopbygges efter en brandt, der hærgede mere en 90 gamle stråtægte huse.

Naturen omkring Købingsmark på Als

I skovene Blommeskobbel og Oleskobbel, på Als østkyst, findes Nordeuropas største samling af stendysser. Fra fyrtårnet ved Augustenhof kan I opleve en storslået udsigt over mod det det sønderjyske fastland, mod Barsø, over Lillebælt og helt til Helnæs på Fyn. Jeres sommerhus i Købingsmark Strand er omgivet af hav i vest, nord og øst. Mod syd ligger byen Nordborg med Nordborg Slot ved Nordborg Sø. I sydvestlig retning ligger Stegsvig med fjordene Oldenor og Mjels Sø og mod sydøst ligger det spændende Oplevelsescenter Danfoss Universe. Vandreruten Gendarmstien er en af Danmarks smukkeste og mest populære vandreruter. Med Sønderjyllands beliggenhed i grænselandet mellem Danmark og Tyskland, er området både historisk og naturmæssigt noget helt specielt. Når I følger den afmærkede vandrerute, som i sin fulde længde strækker sig over 74 kilometer, kommer I hele vejen fra Sydals til Padborg.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Området med sommerhuse i Købingsmark ligger i et 500 meter bredt område mellem stranden og campingpladserne Augustenhof Camping og Købingsmark Strand Camping. Fra de bageste sommerhuse er der således kun 10 minutters gang til badestranden. De sommerhuse der ligger tættest ved stranden, ligger på sommerhusgrunde med buske og træer og omgivet af levende hegn. De sommerhuse der ligger ved Søstjerneparken og på Møllebækvej er forholdsvis nye, og ligger på åbne græsarealer. De fleste feriegæster ved Købingsmark Strand bor i private sommerhuse, som bliver lejet ud gennem sommerhusudlejning.com. Et sommerhus ved Købingsmark Strand er meget forskellig i størrelse og prisklasse, og gennem sommerhusudlejning.com kan I få et almindeligt sommerhus til billige penge. Alle sommerhuse i Købingsmark Strand er indrettet efter ejerens smag med møbler og nipsting. I køkkenet er der det nødvendige køkkengrej samt hårde hvidevarer. Her kommer I ikke til at mangle noget i jeres ferie. Det er nemt at finde billige sommerhuse i området, men er I på udkig efter luksus sommerhuse, skal I bestille sommerhus i god tid.

Aktiviteter og attraktioner

På Als findes der en lang række spændende udendørs kunstværker samt flere interessante kunstudstillinger og gallerier. Nordborg Slot fra 1150 ligger på en holm i Nordborg Sø. Slottet, som er åbent for alle, er omgivet af en dejlig park. Nordborgs gamle bydel byder på mange spændende, små og skæve bygninger. Rundt omkring på øen finder I bl.a. mange møller, kirker, slotte, stenalderbopladser, stendysser, gravhøje og andre historiske mindesmærker. Oplev f.eks. den legendariske Dybbøl Mølle fra 1744. Kanonernes bragen, signalhornenes lyd og stønnen af de sårede soldater er hverdagen på Historiecenter Dybbøl Banke, hvor I og jeres familie kan få en ganske særlig historisk oplevelse, når soldaternes hverdag omkring slaget på Dybbøl i 1864 bliver genskabt. Møllegården, som huser den gamle Vibæk Vandmølle der ligger ved den hellige bæk Vibæk, fremstår i dag smukt restaureret, og ligger i et fredet og meget skønt naturområde ca. 4 km øst for Høruphav på Sydals. Nøffelskoven i Sønderborg er med sine knap 6 hektarer, Danmarks mindste skov, og den blev også døbt Danmarks sjoveste skov. I denne skov kan I både overnatte og spille teater, men også spise frokost i grillhytten eller følge de snogede stier, der fører jer forbi sjove udskårne figurer i træ. Under jeres ophold i sommerhus ved Købingsmark Strand skal I opleve Ringridning i Sønderborg, som bliver afholdt hvert år i juli. Det er en stor oplevelse for hele familien. Indbyggerne i feriebyen Gråsten er meget stolte af deres by og Gråsten Slot, som er den danske kongefamilies sommerresidens. Gråsten er en meget malerisk lille by. Den afdøde dronningemor Dronning Ingrid har præget slottet, som er fra 1759 og dets omgivelser og skabte en have i engelsk stil, der i dag er tilgængeligt for offentligheden. Besøg det familievenlige Købingsmark i Sønderjylland, og bo uforstyrret i et billigt sommerhus.