Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Nørre Kettingskov

Strandferie i sommerhus i kystnære Nørre Kettingskov på Als

Det lille, rolige og hyggelige feriehusområde ved Nørre Kettingskov er beliggende lige ned til stranden og med udsigt over det Sydfynske Øhav. Bag byen finder I en dejlig natur samt mange kulturelle og historiske seværdigheder. I området kan I købe ind til jeres ophold i sommerhus, men i den smukke handelsby Sønderborg, som ligger 15 minutters kørsel fra Nr. Kettingskov, er der gode indkøbs- og shoppingmuligheder samt spisesteder, mange seværdigheder og aktiviteter. Om aftenen er der omkring byens cafeer og barer en meget hyggelig atmosfære. Der er en smal strand med mange muslinger bag kysten, som indbyder til lange gåture, også med jeres hund. I Nr. Kettingskov bor I tæt ved mange spændende og kulturhistoriske seværdigheder. Havnbjerg Mølle i nord, Nordborg Slot, oplevelsescentret Danfoss Universe, Mjang Traktor og Maskinsamling i sydvest, Deutsches Museum Nordslesvig i Sønderborg og Dybbøl Mølle befinder sig alle indenfor 30 minurtters kørsel fra Nr. Kettingskov. I skovene Blommeskobbel og Oleskobbel, som ligger omkring Nr. Kettingskov, findes Nordeuropas største samling af stendysser.

Naturen omkring Nørre Kettingskov på Als

Ferieområdet Nr. Kettingskov er omgivet af skoven Blommeskobbel i syd og Lillebælt i øst. Nord for området ligger skoven Oleskobbel, mens Alssund Golfklubs bane befinder sig i vestlig retning. Landskabet på Als er meget afvekslende med bakker, større skovområder, små viger, stejle klipper og kilometerlange flotte badestrande især på Sydals. Det er en god ide at opleve Als på cykel. Når naturen ses fra en cykel, kan man ikke komme tættere på de dejlige oplevelser. Lystfiskere har ved kysterne omkring Als gode betingelser, fordi fiskene ofte gemmer sig mellem alger og sten. Der er også mulighed for, at I kan gå på havfiskeri fra havnene langs den sønderjyske sydøstkyst. I Egen Mølle Fiskesø som ligger på adressen Nordborgvej 120 mellem Ketting og Guderup, kan I måske fange en flot ørred til aftensmaden. Så er det jo lækkert at tage fisk med hjem til jeres sommerhus, og grillen på terrassen. På Als findes der en lang række spændende udendørs kunstværker samt flere interessante kunstudstillinger og gallerier. Augustiana Skulpturpark, som er et udstillingssted for nyere billedkunst og skulpturer ligger ved Palæet på Augustenborg Slot. Fra fyrtårnet ved Augustenhof kan I opleve en storslået udsigt over mod det sønderjyske fastland, mod Barsø, over Lillebælt og helt til Helnæs på Fyn. To broer ved Sønderborg forbinder fastlandet med ferieøen Als. I Nøffelskoven ved Sønderborg, også kaldt Danmarks sjoveste skov, kan I spille teater, men også lege, spise frokost i grillhytten eller følge nogle af de snogede stier, der fører jer forbi sjove udskårne figurer i træ.

Billige sommerhuse med havudsigt på Als

Om sommeren er det mange turister der besøger ferieøen Als for at leje et af de private sommerhuse, der udlejes gennem sommerhusudlejning.com. Her kan I nyde en rolig og afslappende ferie i sommerhus omgivet af den smukke natur. De private sommerhuse i Nr. kettingskov befinder sig i et ca. 500 meter bredt område tæt ved den lidt stejle kyst. Der er en vej syd for området, som fører ned til stranden. Mange feriegæster vælger at tage deres hund med på ferie i sommerhus på Als. Her ved kysten kan I nyde gåturen sammen med jeres hund. Hos sommerhusudlejning.com kan I leje et sommerhus med en lukket terrasse eller en indhegnet have. De mange ferieboliger her på Als er meget forskellige, men alle har en rigtig god beliggende. Stranden er tæt på, og I finder nemt et billigt sommerhus endda med havudsigt. Et billigt sommerhus på Als er opdelt i stue, soveværelse, badeværelser og køkken, og der mangler ikke noget i udstyr og komfort. Mange steder kan I gennem sommerhusudlejning.com også leje specielle lystfiskerhuse, som er indrettet med renseplads udenfor og kummerfryser. Her på ferieøen Als kan I holde miniferie i sommerhus eller booke flere uger i sommerhus gennem sommerhusudlejning.com. Når I bor i privat sommerhus i Nr. Kettingskov har I muligheden for at kombinere en afslappende ferie under solen og ved skov og strand med udflugter til Sønderborg og Gråsten og tage på restaurant, café, shopping eller på museumsbesøg. Der er heller ikke langt til grænsen, så I kan hurtigt proviantere til ferien. Prøv en 2-ugers Sparferie udenfor højsæsonen og opnå rabat på 30 %. Også vores Last Minute sommerhus er meget populært hos vore feriegæster, da det er hurtigt at komme til Als.

Aktiviteter og attraktioner på Als

Den lille by Mommark ligger ca. 5 km syd for Nørre Kettingskov, og her findes en rolig og idyllisk havn, der både fungerer som en fiskeri- og lystbådehavn. Atmosfæren er helt speciel her. De gamle stendysser i skovene Blommekobbel og Oleskobbel er nogle af Als historiske seværdigheder. Derudover findes der hele 3 slotte samt et utal af smukke vind- og vandmøller på Als. Skanserne fra Dybbøl ved Sønderborg er vidner på den sidste krig på dansk jord i 1864. Oplev på jeres tidsrejse et trist kapitel i Dansk historie. Kanonernes bragen, signalhornenes lyd og stønnen af de sårede soldater er hverdagen på Historiecenter Dybbøl Banke. Besøg også den smukke Vibæk Mølle på Sydals som har en del arrangementer om sommeren. Nordborg Slot fra 1150 ligger på en holm i Nordborg Sø. Slottet, som er åbent for alle, er omgivet af en dejlig park. Den afdøde dronningemor Dronning Ingrid har præget Gråsten Slot, som er fra 1759, samt dets omgivelser og skabte en have i engelsk stil, der i dag er tilgængeligt for offentligheden. Danfoss Univers ved Nordborg er en naturvidenskabelig oplevelsespark, hvor der fokuseres på naturens kræfter, videnskabens verden og den teknologi der umgiver os i hverdagen. Parken har ca. 200 aktiviteter som for eksempel Lift a Car, Segway Bane, EnergyLab, ProfessorLab, WaterWorks, Museum, Fabrikken, Spider og Explorama. Den charmerende by Sønderborg, med den smukke havnefront, og de historiske bygninger, samt et stort tilbud af aktiviteter, ligger kun ca. 20 minutters kørsel fra Nr. Kettingskov. Dér kan I nyde en shoppingtur på gågaden eller besøge det spændende Sønderborg Slot. Gå indenfor slottet, som er fra 1200-tallet og se riddersalen, fangehullet, slotskøkkenet, bageriet, tårnet og forrådskælderen. I Nordborg Museum befinder sig en naturtro kopi af Nordeuropas ældste båd „Hjortespringbaaden“ fra 350 f. Kr. som er bygget med træplanker. Velkommen til sommerhusudlejning på Als, og nyd ferie i kystnære Nørre Kettingskov.