Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Dyngby

Dyngby er et naturskønt, stille og fredeligt område med private sommerhuse

Området med sommerhuse ved Dyngby Strand er centralt beliggende i Østjylland i forhold til seværdigheder, større byer samt dejlige skove og naturområder. I Kattegat, ud for Dyngby, ligger øerne Tunø og Samsø, som det er muligt for at besøge på endagsture. Der er gode aktivitetsmuligheder langs kysten og der er mulighed for indkøb til jeres sommerhus i Saksild by, som ligger 4 km fra Dyngby Strand. Når I kører de 7 km til handelsbyen Odder, har I gode muligheder for indkøb og shopping. Dyngby Strand er en ca. 20 meter bred sandstrand som med sine rolige bølger og den lave vandstand er meget børnevenligt. Om sommeren er der også livreddere på stranden som holder øje med badegæsterne. Bl.a. derfor vælger mange sommerhusudlejning i Dyngby. Egnen omkring Dyngby byder på mange historiske seværdigheder, bl.a. kirker, monumenter, mindesten og ruiner fra vikingetiden. Den Økologiske Have ved Odder som ligger 7 km fra Dyngby, er Nordens største økologiske besøgshave. Hent inspiration i den smukke store have med temahaver, dyr, korn og blomstermarker.

Naturen omkring Dyngby

Dyngby Strand er omgivet af Saksild Strand og Norsminde Fjord i nord og handelsbyen Odder i vest. Mod øst ligger øen Tunø i Kattegat og i sydlig retning ligger havnebyen Hou og revet Hou Røn. Fra havnen i Hou har I med færgen mulighed for at besøge de smukke øer Tunø og Samsø. Når I er i sommerhus, skal I besøge Samsø Labyrinten, som blev af Guinness World of Records godkendt som Verdens største Labyrint. Den er hele 3 ha stor, hvad der svarer til 12 fodboldbaner. Besøg Tønballe Naturcenter ved Juelsminde hvor der er offentlig adgang i parken, på gårdspladsen og i skoven. Tønballe Naturcenter er en naturskole med naturvejledning. Lystfiskere har gode fiskevande langs kysten og i Hedensted Put & Take som omfatter hele 5 søer på i alt 30.000 kvm er der mulighed for at fange en ørred til aftensmaden i jeres sommerhus. Der er en særlig sø for de små lystfiskere med ekstra mange mindre ørreder, som giver større mulighed for fangst. Juelsminde Put & Take Teglværkssøen er omkranset af skov og naturlig beplantning. Den har en fin bestand af regnbueørreder og bækørreder op til 8 kg. Der er mulighed for rensning af fangsten på opstillede renseborde. Skanderborg Søerne er meget smukt beliggende i Det Midtjyske Søhøjland. Søfiskeriet er meget populært og byder på rige muligheder for en god fangst.

Sommerhuse og sommerhusudlejning i Dyngby

Området med sommerhuse ved Dyngby Strand ligger i forlængelsen af Saksild Strand mod syd. Typisk ligger et sommerhus her i et 400 - 500 meter bredt bælte bag kysten, og der er højst 10 minutters gang til stranden fra de bageste sommerhuse. I området omkring Dyngby finder I sommerhuse i alle størrelser og prisklasser. Sommerhusudlejning er også i Dyngby en meget populær form for ferie, fordi I selv kan tilrettelægge jeres ferie som det passer jer, og så er naturen selvfølgelig lige udenfor døren. Kystområdet ved Dyngby er hovedsageligt et område hvor private sommerhuse bliver udlejet til turister gennem sommerhusudlejning.com til billige lejepriser. Mange feriegæster bor i privat sommerhus med deres hund og nyder deres ture på stranden ved Dyngby. Hvis I kan rejse med kort varsel, skal I se på vores Last Minute Tilbud, hvor kan I være heldige og få et sommerhus i luksus klassen til en billig leje. I højsæsonen skal I være meget tidligt ude for at finde billige sommerhuse i Dyngby.

Aktiviteter og attraktioner

Egnens historie kan I følge på Odder Egnsmuseum, som ligger 8 km fra jeres sommerhus i Dyngby. Her kan I opleve den fredede Odder Vand- og Dampmølle, en bondestue fra 1700-tallet og flere spændende udstillinger. Den gamle Gylling Mølle som ligger 12 km fra Dyngby er i dag gennemrenoveret og fuldt funktionsdygtig. Her males der økologisk mel igen. Tag en tur til Moesgård Museum som ligger på herregården Moesgård syd for Aarhus. Museet rummer arkæologiske samlinger fra Danmark og den Persiske Golf. Stedet er idyllisk beliggende og omgivet af dejlig skov, som fører helt ned til Århus Bugt. Besøg Århus Bowlinghal som er byens hyggeligste bowlinghal med hele 16 fuldautomatiske baner og masser af musik. I Århus Bowlinghal er der en restaurant, hvor I kan kombinere bowling med spisning. Hvis I under jeres ophold i sommerhus ved Dyngby gerne vil prøve noget nyt skal i besøge Seldrup Islandsheste i Beder, som ligger syd for Aarhus, for at ride på dejlige islandske heste i den skønne natur omgivet skov og strand. Her kan I også modtage rideundervisning. En tur med MS Dagmar på Skanderborg Sø om sommeren er en dejlig oplevelse. Undervejs kan I på båden købe øl, vand, kaffe og is. Bo naturskønt i et billigt sommerhus i Dyngby.