Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Andkær Vig

Andkær Vig er et lille, idyllisk ferieområde med sommerhuse ved Vejle Fjord

Området omkring Vejle Fjord veksler mellem kuperede områder med skov til fredede engarealer. Klynger af hyggelige områder med private sommerhuse ligger langs kysten, hvoraf området ved Andkær Vig er et af de smukkeste og mest hyggelige, som er helt omgivet af skov. Langs kysten findes flere gode badestrande, og derfor vælger mange sommerhusudlejning i Andkær. Beliggenheden nær Vejle som ligger 12 km derfra, og Fredericia som ligger 20 km fra Andkær Vig, giver gode muligheder for indkøb til jeres sommerhus i Andkær Vig og gode shoppingmuligheder. Feriestedet har en lille strand med en lang badebro. Vandforholdene her ved Vejle Fjord er meget rolige og børnevenlige, og mange vil gerne udleje og leje sommerhus. Der er mulighed for at I kan deltage i guidede byvandringer i Vejle, hvor I lærer byens historie og kultur at kende.

Naturen omkring Andkær Vig

Området med sommerhuse i Andkær Vig ligger omgivet af Vejle Fjord i nord og øst, Andkær Vig er afskærmet mod øst af landtangen Holser Hage og omgivet af dejlig natur med skov. I vestlig retning ligger den store Strandskov i en bred stribe langs Vejle Fjords bred mellem sommerhusområdet og Vejle by. Mod sydøst ligger Gauerslund Skov og mod syd den lille by Brejning. Golfere har gode muligheder ved Andkær Vig, fordi Vejle Golfklub ligger i et smukt skovområde kun 3 km vest for jeres sommerhus. Comwell Kellers Park Golfklub ligger lige sydøst for byen Brejning. Tag på en hyggelig tur med hestevogn gennem Sønderskoven i Vejle og nyd den smukke natur ved Vejle Fjord. Også Vejle by er omgivet af mange skovområder og især Vejle Ådalen og Grejsdalen i vest er meget smukke naturområder, som I skal opleve under jeres ferieophold i sommerhus i Andkær Vig. Om sommeren bliver der arrangeret sejlture med udflugtsbåd på Vejle Fjord, hvor I kan se det hele fra vandsiden. I byerne Kolding og Haderslev har I desuden mulighed for at sejle med kano.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Andkær Vig med de mange sommerhuse ligger i et grønt område omgivet af skov til 3 sider. Det er et smukt og rekreativt område, hvor I finder ro og fred i jeres sommerhus. Her kan I kombinere jeres strandture med en spadseretur gennem skoven. Desuden har I fra et af de bageste sommerhuse kun 5 minutters gang til vandet. Her ved Vejle Fjord kan I tilbringe er rolig og afslappende ferie i privat sommerhus. Fra jeres sommerhus i Andkær Vig har I på grund af feriestedets centrale placering ved Vejle Fjord gode muligheder for udflugter til de mange aktiviteter og attraktioner i området. Mange sommerhuse ligger ved bugten Andkær Vig, hvor I kan leje et almindeligt, billigt sommerhus med alt det der hører til for en billig pris gennem sommerhusudlejning.com. Fordelen ved ophold i sommerhus i Andkær Vig er, at I selv kan tilrettelægge jeres ferieophold, som det passer jer, og så har i naturen meget tæt på. Mange vælger ferie i sommerhus i 14 dage, da det ofte er med rabat, og derfor giver det et stort udvalg af billige sommerhuse. Selv de få luksus sommerhuse kan nogle gange lejes med rabat, og i disse sommerhuse er der al moderne udstyr som spa, internet og lignende.

Aktiviteter og attraktioner

Der er ca. 7 km fra jeres sommerhus og til den fredede Børkop Vandmølle, som ligger idyllisk i naturskønne omgivelser, og er bl.a. landskendt for den gourmetrestaurant, der er indrettet på stedet. Vandmøllen er stadig i drift nogle timer om ugen, og der sælges friskmalet mel og gryn. Her findes også et lokalhistorisk museum, som omfatter landbrugsredskaber og håndværksredskaber fra gammel tid. Nebbegård ved Rands Fjord som ligger 10 km fra Andkær Vig er en af egnens gamle herregårde med eget voldsted fra Valdemar Atterdags tid omkring 1348. Vejle er en smuk og hyggelig handelsby med mange spændende butikker, gode spisesteder og kulturelle tilbud. Vejle bys vartegn er en hvid vindmølle fra 1846. Den Smidtske Gård er fra 1799 og fungerer i dag som bymuseum, butik og pub. Besøg Fredericia der har haft en stor betydning under den sidste krig på dansk jord som fæstningsby i 1864. Under jeres ophold i sommerhus i Andkær Vig skal I besøge Lintrup Safari Zoo Park, hvor I har mulighed for at se et spændende rovfugleshow som er en oplevelse for hele familien. Hele sommeren er der bagagerums- og loppemarkeder om weekenden i de fleste større byer i det meste af Jylland. Hvis I har benzin i blodet kan I komme til Moldow Speedway Arena i Holsted. I sommerferien er der mulighed for at opleve Riverboat Jazz i Haderslev. De modige iblandt jer kan om sommeren prøve at rappelle fra Det Hvide Vandtårn, som ligger på volden i Fredericia. Vi kan love jer at det giver gåsehud. Oplev byfesten i Fredericia i første uge i juli. Byen Fredericia har også det største gratis legeland i Danmark, Madsby Legepark. De fleste familier med børn i alle aldersgrupper kender LEGOLAND i Billund. Oplev en park fyldt med action, show og masser af aktiviteter. Hold ferie i sommerhus i idylliske Andkær Vig ved den smukke Vejle Fjord.