Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Norsminde

Det dejlige ferieområde, Norsminde, ligger lige ved Kysing Fjords udmunding i Århus Bugt og Kattegat.

Norsminde er kendt for de mange udgravninger, som er foretaget langs fjorden og som har resulteret i betydningsfulde fund fra stenalderen. Men byen tiltrækker også pga. stranden, lystbådehavnen og den dejlige, fredfyldte natur, som omgiver Norsminde. Nyd den hyggelige atmosfære i byens lille lystbådehavn og afprøv evt. den lokale fiskerestaurant her. Der er desuden kro og indkøbsmuligheder i byen.

- Norsminde

Egnen er rig på historiske seværdigheder, bl.a. kan I opleve kirker og ruiner af kirker, en langhøj med stenkister, monumenter, mindesten og ruiner fra vikingetiden.
Moesgård Museum på herregården Moesgård rummer arkæologiske samlinger fra Danmark og den Persiske Golf. Stedet er idyllisk beliggende og omgivet af dejlig skov, som fører helt ned til Århus Bugt. (9 km)
Den Økologiske Have ved Odder er Nordens største økologiske besøgshave. Hent inspiration i den store have med temahaver, dyr, korn og blomstermarker. (14 km)
Egnens historie kan følges på Odder Egnsmuseum, hvor I bl.a. kan opleve den fredede Odder Vand- og Dampmølle, en bondestue fra 1700-tallet og flere spændende udstillinger. (15 km)