Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Ry

Det naturskønne ferieområde Ry i det midtjyske højland byder på flotte sommerhuse

Ry ligger midt i en smuk, uspoleret og kuperet natur, tæt ved Silkeborg, Himmelbjerget, Gudenåen og Danmarks største skovområde. Søerne Birksø, Knudsø, Rye Mølle Sø og Vessø omgiver den hyggelige by, som har flere spisesteder, caféer og butikker hvor I kan købe ind til jeres ophold i et flot sommerhus. Fra Ry kan I sejle med verdens ældste aktive hjuldamper ”Hjejlen” direkte til Himmelbjerget og køre med et historisk veterantog i den smukke, midtjyske natur. I Silkeborg, 20 km herfra, kan I shoppe i gågaden og besøge byens mange seværdigheder. Ry er et dejligt feriested for hele familien, hvor der er der plads til aktiviteter, afslapning og fordybelse. Et billigt sommerhus i Ry er også en god base for dem, der gerne vil nyde naturen her i det midtjyske samtidigt med at være tæt på en golfbane. Silkeborg Ry Golfklubs bane befinder sig øst for byen. Foruden de to små strande i Ry er der de to børnevenlige strande Knudhule Strand og Sønder Ege som med deres lave vandstand indbyder til lange dage under den varme sol. Begge strande har det Blå Flag, og derfor vælger mange sommerhusudlejning i Ry og omegn.

Naturen omkring Ry i Midtjylland

Danmark er bl.a. kendt for sine lange sandstrande ved kysterne. I Ry er der godt nok ingen hav, men til gengæld talrige søer. Søerne er så rene at I for eksempel kan drikke vandet i Almindsø om foråret. Feriebyen Ry ligger midt i Jylland, kun 20 km fra Silkeborg. Selvom byen befinder sig midt i landet, er der masser af muligheder for badeliv ved søerne. Her i byen Ry er der blevet anlagt 2 strande og desuden små oaser, hvor I kan nyde solen og de rolige vande der omgiver byen. Hvis I gerne vil tilbringe en dag ved havet, så er der ikke længere end 50 km til Jyllands Østkyst. Syd for Silkeborg ligger Silkeborgskovene, som med sine 244 kvadratkilometer er Danmarks største skovområde. Det er et fantastisk skønt område med mange muligheder for vandre- og cykelture. Der er desuden en del udsigtspunkter hvorfra I kan nyde det smukke landskab. Oplev det 147 m høje Himmelbjerg, som er et af områdets mest berømte og naturskønne udflugtsmål. Himmelbjerget, 9 km fra Ry, er beliggende i et skovrigt område med bøgeskove, bakkedrag, dale, søer og vandruter til både Ry og Silkeborg. Ferskvandsmuseet i Ry er et interessant natur- og kulturhistorisk museum med en udstilling, der handler om livet ved søer og åer.

Lej et flot privat sommerhus i naturskønne Ry

Ry er foruden sin enestående natur også kendt for sin udlejning af private sommerhuse. I Ry er der billige sommerhuse af forskellig byggstil og størrelser, så der er noget for enhver smag. Gennem sommerhusudlejning.com finder I således altid et sommerhus, der passer til jeres behov og ønsker. De private sommerhuse befinder sig tæt ved skov, sø og åer, så I har naturen lige foran døren. Feriebyen Ry skaber den perfekte ramme omkring en ferie i privat sommerhus, hvor I selv kan tilrettelægge jeres tid ligesom det passer jer. Et ophold i sommerhus i Ry er en enestående oplevelse, som har sin specielle charme på enhver årstid. Ry er en ægte dansk ferieby, hvor I kan slappe af, nyde naturen og strandlivet. De fleste private sommerhuse er gennem de seneste år blevet moderniseret og ikke mindst blevet mere energivenlige. Et typisk sommerhus i Ry har i dag moderne udstyr, og I kan også finde et sommerhus med trådløs internet. I Ry kan I leje et privat sommerhus fra 2 til 28 dage gennem sommerhusudlejning.com. Hos os finder I altid et billigt saommerhus, og vi kan f.eks. anbefale en 14 dages Sparferie udenfor højsæsonen. I kan også afrejse med kort varsel, og når I ser på vores Last Minute Tilbud, har vi altid et billigt sommerhus til ferien i Ry.

Spændende aktiviteter og seværdigheder i nærheden af Ry

I og omkring Ry er der talrige aktiviteter og seværdigheder, som sørger for at jeres ophold bliver en uforglemmelig oplevelse. Det verdensberømte LEGOLAND® indbyder med sine mere end 50 mio. byggeklodser og ca. 50 aktiviteter til en uforglemmelig dag med hele familien. Der er riddere, pirater, cowboys, indianer og meget mere som venter på jer. Forlystelsesparken som også kaldes ”Den sjoveste legeplads for hele familien”, ligger kun 69 km fra jeres sommerhus i Ry. Fordi Ry er omgivet af de mange søer, åer og fiskesøer, er mulighederne for lystfiskere rigtig gode. Her kan I fange gedder, foreller, skaller, aborrer, laks og sandart. I Jysk Automobilmuseum i Gjern kan I opleve 140 restaurerede veteranbiler. Byen Silkeborg inviterer til shopping og bytur gennem stræderne med spændende butikker, restauranter, caféer, attraktioner og kulturoplevelser. Om sommeren kan I opleve festivaller som Country Festival og Lysfest Regatta. Tag på restaurant i Silkeborg som tilbyder egnsretter og danske specialiteter. Hvis I søger sport og action, så kan I leje en kano eller kajak eller spille Golf i Ry. Danmark er ikke kendt for vintersport, men alligevel er der muligheder for det. I Gjern, ca. 29 km fra Ry, er der et indendørs Alpinanlæg. AQUA Ferskvands Akvarium er Danmarks eneste og Nordeuropas største ferskvandsakvarium, som befinder sig 19 km derfra. Silkeborg Museum har til huse i Silkeborg Hovedgård, som er byens ældste bygning. Museet er et kulturhistorisk museum med blandt andet en jernalderudstilling, en antik glassamling og Tollundmanden, et mosefund fra fortiden. Silkeborg Kunstmuseum er skønt beliggende ned til Gudenåen og huser Asger Jorns samlinger og en samling af keramiske værker. Kunstcentret Silkeborg Bad er omgivet af skov og sø - her går natur, kunst, skulpturer og flotte bygninger op i en smuk enhed. I privat sommerhus kan I sammen med familien opleve ægte dansk hygge. Velkommen i sommerhus i det midtjyske.