Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Hejsager

Skønne feriehuse ved jyske Hejsager Strand, lige ud til Lillebælt

Hejsager Strand ligger i Sandvig Bugt i rolige og familievenlige omgivelser. Her findes dejlig natur med skov og fugleområder, fine strande, gode aktivitetsmuligheder samt interessante og historiske seværdigheder. Der er mulighed for indkøb til jeres ophold i sommerhus i landsbyen Hejsager, som ligger et par km inde i landet, og i Haderslev finder I flere spisesteder samt gode indkøbs- og shoppingmuligheder. Hejsager Strand har en fin til groft sandstrand med strandenge som er velegnet til familier med børn. De rolige vandforhold, en strand der vender mod syd og en kyststrækning med god sandbund er med til at skabe den ideelle ramme omkring jeres næste badeferie i sommerhus ved Hejsager Strand. Når I bor i privat sommerhus her ved den jyske sydøstkyst, er der ikke langt til de mange aktiviteter og seværdigheder i Sønderjylland. Den gamle Smedie i Aabenraa, Kongens Forhøjning vest for Aabenraa, Rundemølle ved Genner i syd, Hærulfstenen & Immervad Bro, Kart Racing i Vojens i vestlig retning, Dyringkær Put & Take vest for Haderslev og Bulladen fra 1668 ved Christiansfeld ligger alle indenfor 30 minutters kørsel fra jeres lejede feriehus ved Hejsager Strand.

Naturen omkring Hejsager i Sønderjylland

Ferieområdet ved Hejsager Strand er omgivet af Hejsager Skov i nord og Sandvig Bugt i syd. I østlig retning ligger lagunen Bankel Nor og i vestlig retning befinder Pamhule Skoven sig og Søen Hindemærke ved Haderslev. I skoven omkring Kelstrup kan I på jeres gåture opleve gravhøje fra sten-, bronze- og jernalderen. Der er gode forhold for sportsdykkere ved Diernæs Bugt, fordi øen Barsø var en vigtig u-bådshavn under 1. Verdenskrig. Ved Barsø er der i dag 2 gamle bunkere og flere sunkne u-både, som har dannet grobund for en del vegetation på havbunden. Det sydøstlige Jylland er præget af skovområder, enge, græsningsarealer og maleriske bugter. Den maleriske Pamhule Skov er en ca. 300 ha stor skov med et rigt dyreliv og mange bakker og skrænter. I Tunneldalen findes 4 afmærkede vandreruter samt et utal af stier, som giver mulighed for at opleve den enestående natur til fods eller på cykel. Golfere har gode betingelser på Aabenraa Golfklubs flotte bane. Men også omkring byerne Kolding, Haderslev og Jels er der golfbaner. Der er gode fiskestækninger ved kysterne og i de mange søer og fiskesøer er der mulighed for at fange en flot fisk til aftensmaden. Nord for Hejsager Strand og tæt ved Hejlsminde ligger Skamlingsbanken, som er et smukt naturområde, der med sine 113 meter er det højeste punkt i Sønderjylland. Fra Skamlingsbanken har I en fantastisk udsigt over Lillebælt og til øen Fyn.

Billige sommerhuse i Hejsager Strand ved den jyske østkyst

De private sommerhuse ved Hejsager Strand ligger i et 400 meter bredt område tæt ved den gode sandstrand med små klitter og badebroer. De mange ferieboliger befinder sig på små grønne grunde, som er omgivet af levende hegn. Det skaber gode betingelser for jer, der gerne vil tage jeres hund med på ferie. I kan leje et sommerhus hos sommerhusudejning.com, som har en lukket have eller en terrasse der kan lukkes. De private sommerhuse findes også her ved jyllands sydøstkyst i forskellige størrelser. I vil se, at kvaliteten uanset størrelse er helt i orden, og det gælder også vores billige sommerhuse. Her er alt moderne udstyr, hvor soveforhold, køkkenudstyr og bad opfylder de flestes krav. Mange sommerhuse har også brændeovn og legeredskaber for børn, som gyngestativ og sandkasse. I vil opdage at der er alt det I jeres lejede sommerhus, som I har brug for til en vellykket ferie. Husk selv at medbringe håndklæder og viskestykker, eller lej det til fornuftige penge hos os. I kan også leje en barneseng eller en barnestol hos os til ferien. En ferie i sommerhus her ved Hejsager Strand er en fleksibel ferie, og vi tilbyder også valgfri ankomstdage. Et ophold i privat sommerhus i Jylland er om sommeren den rene badeferie med boldspil, svømning, solbadning og ture langs stranden. Om aftenen står den på grillmad eller frisk fanget fisk, samt hygge med en øl eller et glas vin på terrassen. Den danske natur er til alle årstider meget tiltrækkende, og hvis I er på udkig efter et billigt sommerhus i området, så skal I holde øje med vores Last Minute tilbud på sommerhusudlejning.com. Har I tiden og virkelig vil slappe af, kan I tage 14 dage i sommerhus udenfor sæsonen. Her er et sommerhus billigt, og I opnår en rabat på 3 dage.

Aktiviteter og attraktioner i nærheden af Hejsager Strand

Besøg den gamle købstad Haderslev. Her finder I en hyggelig gågade, mange grønne områder, bl.a. Damparken, en gamle bydel med nænsomt renoverede huse, flere interessante museer og samlinger samt den smukke domkirke. Haderslev Museum er et arkæologisk museum med ustillinger og et frilandsmuseum. Om sommeren er der kanosejlads på Haderslev Dam og i juli og august kan I også leje en kano til sejlads på Kolding Å. Oplev også den festlige Fredagsparade i centrum af Haderlev. I mange mindre byer i Sønderjylland er der dyrskuer og hestemarkeder som for eksempel i Hygum. Det er lige noget for de små børn. Rundemølle ligger på Løjt Land, syd for Hejsager, hvor I desuden kan se de mange renoverede stråtækte huse. Øen Barsø, som ligger 1 km ud for Diernæs, fungerede under 1. verdenskrig som u-bådsbase. 2 gamle bunkers fra 2. verdenskrig ligger stadig i bugten ved Diernæs. Der findes flere interessante slotte i området, bl.a. Aabenraa Slot, Gram Slot og Gottorp slot (det sidstnævnte ligger i Tyskland). Jeres børn kan frit benytte legepladsene Høllevangskolens Legeplads i Toftlund og Haderslev Dam Legepladser. Ingen ferie i sommerhus i Sønderjylland uden et besøg i Legoland i Billund eller Løveparken i Givskud. Den 700 år gamle kongeborg Koldinghus i Kolding med slotssø og de mange små gyder og markedspladser i byens centrum tiltrækker hvert år mange besøgende. Men også Bolderslev Disc Golf Bane, Inter Bowling i Krusaa, Graasten Slot og Sønderborg Slot i syd, Eliselund Dyssen syd for Aabenraa og Deutsches Schulmuseum i Aabenraa er et besøg værd. I Sønderjylland er der seværdigheder nok til flere uger i sommerhus.