Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Bevtoft

Bevtoft er beliggende midt i Sønderjyllands fascinerende natur og tæt på talrige seværdigheder.

I Bevtoft bor I centralt i forhold til mange af Sønderjyllands talrige seværdigheder og kun ca. 57 km fra den tyske grænse. Her har I gode muligheder for at være aktive i naturen og dyrke jeres interesser. Få hundrede meter fra ferieområdet finder I f.eks. den lille å, Gelså, som byder på gode fiskemuligheder. Dagligvarebutikker er til rådighed inden for en radius af 4 km. Den nærmeste større by er Haderslev, som ligger ved fjorden, og som kan byde på mange forretninger og interessante museer (ca. 27 km).

- Bevtoft

Handelsbyen Haderslev har en hyggelig gågade, mange grønne områder bl.a. Damparken, en gammel bydel med nænsomt renoverede huse og samlinger samt en smuk domkirke. Haderslev museum og Sønderjyllands Arkæologiske Museum er bestemt et besøg værd (27 km).
Øen Kalvø er på grund af den smukke natur, den hyggelige havn og det spændende lille museum, som fortæller om øen, et besøg værd (27 km).
Leg vikinger for en dag i Vikingecenteret i Ribe, Danmarks ældste by (33 km). Her kan I bl.a. møde smede, vævere og kokke fra vikingetiden og besøge deres huse.
Den hyggelige ø Barsø er præget af et bakket landskab med smukke, gamle gårde (33 km). En lille færge bringer jer fra Loddenhøj til den smukke ø.