Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Rendbjerg

Rendbjerg er et charmerende og familievenligt område med private sommerhuse

Rendbjerg ligger ved på sydsiden af Broagerland, ud til Broager Vig og Flensborg Fjord, kun 6 km fra Gråsten mod vest og 17 km til Sønderborg mod øst. Mange af de private sommerhuse i dette rolige, naturskønne område har udsigt over Flensborg Fjord og helt over til den tyske kyst. Der er muligheder for indkøb til jeres lejede sommerhus samt spisesteder ca. 3 km fra Rendbjerg. Fra Rendbjerg tager det kun få minutter at køre til Sønderborg, hvor der er gode indkøbs- og shoppingmuligheder i den dejlig handelsby med mange butikker, restauranter, caféer og specialforretninger. Rendbjerg har sin egen lille lystbådehavn og Marinasminde, som er en flot store lydbådehavn med restaurant, ligger kun 400 meter derfra. Rendbjerg har en lille smal strand med grus men Vemmingbund som har en fin sandstrand, ligger kun 6 km mod øst. De lave og rolige vandforhold i Vemmingbund gør, at stranden dér er velegnet til familier med børn. Her kan børnene så rigtig gå og soppe langs stranden, hvor der også er 2 badebroer. I Rendbjerg bor I tæt ved mange aktiviteter og seværdigheder. Gråsten Slot, Sønderborg Slot, Dybbøl Mølle i østlig retning, Ringridermuseet i Sønderborg, Mjang Traktor og Maskinsamling på Als, oplevelsescentret Danfoss Universe på Nordals og Hjortspringbåden ved Nordborg på Als befinder sig kun 30 minutters kørsel fra Rendbjerg. Derfor vælger mange sommerhusudlejning i Rendbjerg.

Naturen omkring Rendbjerg på den jyske østkyst

Rendbjerg er omgivet af Kobbelskoven i sydøst og Nybøl Nor i nordlig retning. Vest for Rendbjerg ligger Flensborg Fjord mens Brunsnæs ligger i syd. I den sydlige del af Kobbelskoven som ligger nogle km sydøst for Rendbjerg, kan I finde mange interessante fortidsminder. Her er der hele 2 langdysser, 2 runddysser og 7 bronzealderhøje. Overalt her i det sydøstjyske og i Broagerlandet er der børnevenlige strande med lavt vand og ofte med sandbund, som bliver godt besøgt af familier med børn på deres ferie i privat sommerhus. Landskabet omkring Rendbjerg og i Broagerlandet er meget afvekslingsrig og med flere skovområder, maleriske bakkelandskaber, kilometerlange badestrande, små viger og stejle klipper. Nøffelskoven i Sønderborg er med sine ca. 6 hektar, Danmarks mindste skov og den bliver også kaldt Danmarks sjoveste skov. I denne skov kan I overnatte, spille teater, men også lege, spise frokost i grillhytten eller gå en tur langs de snogede stier, der fører jer forbi sjove udskårne figurer i træ. Ikke langt fra Haderslev ligger Tunneldalen og Dyrehaven, som er et ca. 100 ha stort parkanlæg med rigtig mange rådyr. Der er gode fiskestækninger ved kysterne og i de mange søer og fiskesøer er der mulighed for at fange en flot fisk til aftensmaden. Mange steder her i det østjyske kan I gennem sommerhusudlejning.com leje specielle lystfiskerhuse som er indrettet med renseplads udenfor og kummerfryser.

Bestil ferie i et billigt sommerhus i Rendbjerg

I Rendbjerg ligger de private sommerhuse i et 400 meter bredt område tæt ved Flensborg Fjord, Marinasmunde Lystbådehavn og strandengene. Nyd det sidste stykke af turen gennem broagerlandet ud til feriehusområdet, hvor I vil møde jeres lejede feriebolig for første gang. Efter I har pakket ud kan I lære de nærmeste omgivelser at kende, ved at gå en tur gennem det lille parklignende område og ned til den lille hyggelige lystbådehavn. Nyd duften af havet og træerne. Vores feieboliger befinder sig på grønne grunde, som alle er omgivet af hække. Det skaber gode betingelser for jer, der gerne vil tage jeres hund med på ferie. I kan leje et sommerhus hos sommerhusudejning.com som har en lukket have eller en terrasse der kan lukkes. Også her i Rendbjerg er mange sommerhuse i de senere år blevet moderniseret. Det betyder at kvaliteten er i top, og der er gjort noget for, at I kan spare på varmeregningen. Desuden har flere feriehus en brændeovn, og ofte kan I købe brænde tæt på det lejede sommerhus. Et sommerhus i Rendbjerg har naturligvis gennemgået vores kvalitetstjek, og derfor finder I et velfungerende sommerhus, hvor der er plads til alle. Der er også tænkt på børnene, og derfor kan I mange steder finde legeredskaber til børn, som for eksempel gyngestativ og sandkasse. Her i det smukke Broagerland kan I til en billig pris leje private sommerhuse gennem sommerhusudlejning.com. I kan leje et privat sommerhus i et par dage eller holde fri i en hel uge. Udenfor højsæsonen er de private sommerhuse ekstra billig, og her kan vi anbegfale en 2-ugers Sparferie med 3 gratis dage. Det giver jer råd til lidt ekstra oplevelser eller en ekstra uge. En ferie i Sydøstjylland og tæt ved den tyske grænse er en spændende oplevelse over hele året, og hvis I er rejseklar og på udkig efter et billigt sommerhus, så skal I holde øje med vores Last Minute tilbud på sommerhusudlejning.com. Gennem sommerhusudlejning.com kan I mange steder i Jylland også leje et privat sommerhus, som er indrettet til feriegæster med kørestol.

Aktiviteter og attraktioner i nærheden af Rendbjerg i Sønderjylland

Cathrinesminde Teglværk er et velbevaret industrianlæg fra slutningen af 1800-tallet. Teglværket er i dag indrettet som museum. Der er der maleriske slotte, gamle møller, stendysser og gravhøjder fra den danske fortid, som tiltrækker mange turister her i Sydøstjylland. Broager Kirke har 2 spir og er udsmykket med kalkmalerier fra det 13. og 16. århundrede. På kirkegården findes der stadig mange krigsgrave fra 1864. Gråsten er en lille, hyggelig by, som ligger lige ned til vandet. Her finder I ud over et hyggeligt bymiljø også Gråsten Slot med slotshave, som er omgivet af smukt, sønderjysk natur med skov og sø. Den afdøde dronningemor Dronning Ingrid har præget Gråsten Slot, som er fra 1759, og har skabt en have i engelsk stil, der i dag er tilgængeligt for offentligheden. Mange feriegæster nyder en gåtur gennem slottets smukke park. Skanserne fra Dybbøl ved Sønderborg er vidner fra den sidste krig på dansk jord i 1864. De fleste større byer i Sønderjylland indbyder til guidede byvandringer. Hver uge i sommermånederne er der torvedage i Tønder og Haderslev. Hver sommer er der desuden Vikingemarked i Jelling Højene, hvor I kan gøre en god handel. I temaparken Danfoss Universe i Nordborg på øen Als kan I prøve jeres kræfter med naturen og videnskabens verden. Oplev mange seværdigheder af høj kvalitet, når I er på ferie i privat sommerhus i Rendbjerg med jeres familie.