Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Skovmose

Skovmose med de mange sommerhuse befinder sig på historisk jord på Sydals

Området med sommerhusudlejning i Skovmose ligger i rolige omgivelser på Sydals kun 15 minutters kørsel fra Sønderborg. Vores private sommerhuse er omgivet af grønne arealer. Den brede sandstrand med sine små klitter er meget børnevenligt og indbyder til solbadning, boldspil, badning i havet og spadsereture. I byen Sønderborg har I gode indkøbs- og shoppingmuligheder med en del supermarkeder og mange specialforretninger, butikker, caféer og restauranter i gågaden. Overalt på Als er der børnevenlige strande, som bliver godt besøgt af familier, som har valgt sommerhusudlejning i Danmark. To broer ved Sønderborg forbinder ferieøen Als med fastlandet.

Naturen i Skovmose på Als

Landskabet på Als er meget afvekslingsrig med bakkelandskaber, større skovområder, kilometerlange badestrande, små viger og stejle klipper. Her er der noget for enhver smag. Der er mange måder I kan opleve de danske øer på. Små færger, gamle skonnerter og moderne bilfærger sejler mellem Danmarks 72 beboede øer. Mange små øsamfund har udviklet deres egen helt specielle identitet. Ferieøen Ærø som ligger i det fynske øhav har endda sit eget flag, og her kan vi anbefale Marstal Søfartsmuseum. Under jeres ophold i privat sommerhus ved Skovmose, skal I tage en vandretur på Hærvejen, som er en 280 km lang historisk dansk vandrerute, der fører jer fra Viborg til Padborg langs den jyske Højderyg. Hærvejen blev i flere hundrede år benyttet af pilgrimme på vej til de sydeuropæiske pilgrimruter som Caminoen. Hvert år bliver der afholdt Hærvejsløbet, som tiltrækker deltagere fra hele Europa.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Om sommeren er det mange turister, der besøger ferieøen Als for at leje et af de private sommerhuse der udlejes gennem sommerhusudlejning.com. Her kan I nyde en rolig og afslappende ferie i sommerhus omgivet af den smukke natur. Et almindeligt privat sommerhus ved Skovmose er opdelt i stue, soveværelse, bad og et køkken med alle hvidevarer. I kan leje et privat sommerhus, der er specielt indrettet til kørestolsbrugere hos sommerhusudlejning.com. Feriegæster der gerne vil tage deres hund med på ferie, finder også ved Skovmose et passende sommerhus med lukket terrasse og indhegnet grund. I området er det nemt at leje billige sommerhuse, men det er også muligt, at finde store luksus sommerhuse til flere generationer eller familier. Tjek også vores Last Minute sommerhusudlejning, hvor I kan spare op til 40 %, og dermed få et billigt sommerhus til ferien.

Aktiviteter og attraktioner

Når I bor i sommerhus ved Skovmose kan I slappe af på solsengen eller tage på udflugter i området. I kan også sidde på en café ved vandkanten i Sønderborg og nyde udsigten over Alssund. Ferieøen Als har en del aktiviteter og attraktioner. Både børn og voksne har det sjovt i oplevelsesparken Danfoss Universe. I kan gennem spændende aktiviteter opleve naturfænomener, videnskabelige eksperimenter og interessant teknik. Her kan I også køre med en gravko. I Nordborg Museum befinder sig en naturtro kopi af Nordeuropas ældste båd Hjortespringbaaden fra 350 f. Kr. som er bygget med træplanker. Skanserne fra Dybbøl ved Sønderborg er vidner fra krigen i 1864. I det Historiske Center ved Dybbøl Banke bliver historien fra den sidste krig på dansk jord levende. Den smukke by Sønderborg byder på mere fredlige aktiviteter som for eksempel en spadsere- eller shoppingtur på gågaden eller havnepromenaden hen til Sønderborg Slot. Slotsmuseet har en historisk samling samt en kunstsamling af sønderjysk kunst. Ringridning i Sønderborg hvert år i juli skal opleves. Ringridning har i Sønderborg eksisteret siden 1888. Dansk glaskunst kan I opleve i Høruphav, mens Gallerie Skovbymølle byder på keramik og væveartikler. Hver sommer er der Vikingemarked i Jelling Højene hvor I kan gøre en god handel. Sønderborg Slot, Gråsten Slot, Aabenraa Slot og slotsruinen Koldinghus midt i Kolding skal I besøge under jeres ophold i sommerhus ved Skovmose. Jeres børn kan frit benytte Haderslev Dam Legepladser. Også et besøg i Papirmuseets By i Gråsten er gratis. Gå på en oplevelsesrig spadsertur og følg Gendarmstien langs Flensborg Fjord som flere steder byder på en fantastisk udsigt over fjorden mod Tyskland. Lystfiskere har ved kysterne omkring Als gode betingelser hvor fiskene gemmer sig mellem alger og sten på kystens sandbund. Der er også mulighed for at I kan gå på havfiskeri fra nogle af havnene langs den sønderjyske sydøstkyst. Velkommen til sommerhusudlejning på sønderjysk.