Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Kollund

Lej sommerhus tæt på skov og strand ved Kollund i Sønderjylland

Kollund Strand ligger helt ned til Flensborg Fjord og kun få km fra grænsen til Tyskland. Her tilbyder vi et stort udvalg af private og billige sommerhuse. Med den naturskønne beliggenhed, kan I nemt finde et sommerhus, som har udsigt over fjorden og mod den tyske kyst. Det naturskønne område er perfekt for naturelskere, eller for de feriegæster, som blot vil besøge Tyskland. Kollund er en by med lidt under 1000 indbyggere der ligger næsten midt mellem Flensborg og Gråsten, med ca. 12 km til begge byer. Der er muligheder for indkøb af dagligvarer samt et par spisesteder i området. De tager kun 20 minutters kørsel til byerne Sønderborg og Aabenraa, hvor I har gode muligheder for shopping og besøg på en del restauranter og spændende museer. Kollund har en sandstrand med groft sand, lav vandstand og små bølger ved kysten. Det skaber gode betingelser for familier med børn, som kan nyde en ferie i privat sommerhus med strandliv og muligheder for at besøge byerne både nord og syd for grænsen. Frøslevlejrens Museum i vest, Papirmuseets By i Gråsten, Dybbøl Mølle i østlig retning, Fru Loff´s Café ved Krusmølle i nord, Lystfiskersø Frueskov kun få km mod nord og Inter Bowling i Kruså, befinder sig alle indenfor ½ times kørsel fra Kollund i Sønderjylland.

Den skovrige natur ved Kollund

Ferieområdet ved Kollund Strand er omgivet af Kollund Skov i vest og Flensborg Fjord i syd. Nord for området ligger Kelstrup Plantage, mens Dyrehave ligger i nordøst. Nøffelskoven i Sønderborg er med sine ca. 6 hektar, Danmarks mindste skov og den bliver også kaldt Danmarks sjoveste skov. I skal prøve en spændende gåtur på Gendarmstien langs Flensborg Fjord, som flere steder byder på en fantastisk udsigt over fjorden mod Tyskland. Når I følger denne flotte afmærkede vandrerute, som i sin fulde længde strækker sig over 74 kilometer, kommer I hele vejen fra Sydals til Padborg. Landskabet her i Sydøstjylland og på Als er meget afvekslende og med flere skovområder, maleriske bakkelandskaber, kilometerlange badestrande, små viger og stejle klipper. Overalt her i det sydøstjyske er der børnevenlige strande med lavt vand, hvor kysten er med sandbund, som bliver godt besøgt af familier på deres ferie i sommerhus. For golfere er der gode betingelser her i det sydøstjyske. Benniksgård Golfklub ligger ca. 10 km fra Kollund, på vej til Gråsten, mens Alssund Golfklub har en bane øst for Augustenborg på Als. Aabenraa Golfklub har en bane med en flot beliggenhed tæt ved Genner Bugt nord for Aabenraa. Der er gode fiskestækninger ved kysterne, og i de mange søer og fiskesøer har lystfiskere gode muligheder for at fange en flot fisk. Lystfiskersøen Frueskov befinder sig kun få km i nordlig retning. Der er også mulighed for at I kan gå på havfiskeri fra havnene langs den sønderjyske sydøstkyst.

Sommerhuse i flotte omgivelser tæt ved Flensborg Fjord

Feriebyen Kollund danner en god ramme omkring en badeferie i privat sommerhus, tæt ved den tyske grænse, med mulighed for udflugter til spændende seværdigheder på begge side af grænsen. Kollund er omgivet af flot natur med en del skovområder langs Flensborg Fjord, som indbyder til spadsereture. Kollund har en badestrand med groft sand, en badebro og små bølger. Det er gode forhold for familier med børn. Der er sommerhuse i Kollund for enhver smag, og selvom et sommerhus er blevet indrettet efter ejerens smag, er der alt det I kan ønske til et ophold i dansk sommerhus. Alle ferieboliger er fuldt møbleret og har hårde hvidevarer og tv med fladskærm. Efter at mange sommerhuse i området er blevet moderniseret, har mange feriehuse også opvaskemaskine, vaskemaskine og nogle har også trådløst internet. De fleste sommerhuse ved Kollund er billige sommerhuse, men I kan også leje sommerhus med spa eller sauna. Strandene ved Flensborg Fjord indbyder til gåture med hund. Mange hundeejere tager derfor deres hund med på ferie i privat sommerhus og lejer hos sommerhusudlejning.com et sommerhus, som er velegnet til et ophold med hund. Et ophold i sommerhus er også her i Sydøstjylland en meget populær form for ferie, fordi I kan tilrettelægge det hele selv og I bor helt ugeneret. Haven og terrassen ved det enkelte sommerhus er det ideelle sted at hygge sig med familien om aftenen og nyde aftensmaden sammen, mens solen går på hæld. En ferie i sommerhus i Kollund sammen med familien behøver ikke være dyr. Har I ferie i 14 dage, kan I med fordel tage Sparferie gennem sommerhusudlejning.com. Dettetilbud er udenfor højsæsonen, og I får de 3 dage af dagene gratis. Billige sommerhuse finder I også med vores Last Minute tilbud, og I kan spare fra 10 til 40 % på et sommerhus.

Aktiviteter og attraktioner i nærheden af Kollund

Tag bilen de få kilometer over den tyske grænse, og besøg den tyske købstad Flensborg. Her finder I en rigtig hyggelige gågade samt et livligt havnemiljøet. Og selvfølgelig har I også et væld af gode og billige indkøbsmuligheder. Tæt på Kollund skal I besøge den lille, hyggelig by Gråsten, som ligger lige ned til vandet. Gråsten har et hyggeligt bymiljø og I kan leje feielejlighed i marinaen. Her finder I også Gråsten Slot med den imponerende slotshave. Slottet er omgivet af smuk natur med skov og sø. Den rigt udsmykkede slotskirke og den blomsterrige slotshave er tilgængelig for publikum. Sønderborg Slot, Gråsten Slot, Augustenborg Slot, Nordborg Slot, Aabenraa Slot og slotsruinen Koldinghus midt i Kolding skal I besøge under jeres ophold i privat sommerhus i Kollund. Sønderborg Slot, som i sin begyndelse var en mægtig borg, var i middelalderen også én af Danmarks mest sikre fæstninger. Gå indenfor slottet og se Riddersalen, fangehullet, slotskøkkenet, bageriet, tårnet og forrådskælderen. Det er bl.a. de maleriske slotte, gamle møller, stendysser og gravhøjder fra den danske fortid, som tiltrækker mange turister i sommerhus her i Sydøstjylland. Aqua Park i Aabenraa er også ved tørt vejr en temmelig våd oplevelse. Et besøg i Papirmuseets By i Gråsten er gratis. Det samme gælder Haderslev Dyrehave. Dansk glaskunst kan I opleve i Høruphav, mens Galleri Skovbymølle byder på keramik og væveartikler. I temaparken Danfoss Universe i Nordborg på øen Als kan I prøve jeres kræfter med naturen og videnskabens verden. Cathrinesminde Teglværk er et velbevaret industrianlæg fra slutningen af 1800-tallet. Teglværket er i dag indrettet som museum. Skanserne fra Dybbøl ved Sønderborg vidner om krigen i 1864. I det Historiske Center ved Dybbøl Banke bliver historien fra den sidste krig på dansk jord levende. Oplev en spændende ferie i privat sommerhus her ved Flensborg Fjord sammen med familien.