Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Mommark

Mommark er en hyggelig havneby på øen Als - perfekt til sommerhusudlejning

Mommark er en meget hyggelig havneby med en del private sommerhuse som ligger på øen Als i det sydøstlige Jylland. Den maleriske havn er feriebyens centrum. Her skal I nyde den særlige atmosfære ved den travle fiskerihavn som samtidigt er lystbådehavn. Dagligt sejler fiskekutterne ud til deres fangsområder og senere på dagen har I muligheden for at købe frisk fanget fisk ved nogle af bådene. Fra jeres private sommerhus i Mommark tager det kun 10 minutter at gå til havnen. Badestranden fra Mommark ligger lige ved siden af havnen. I Mommark kan i købe dagligvarer men i Sønderborg er der rigtig gode muligheder med mange specialbutikker og en del supermarkeder. Det er også hyggeligt at gå på shoppingtur på strøget i Sønderborg.

Naturen i Mommark på Als

Skovområdet omkring Mommark og de mange seværdigheder i området egner sig fortrinligt til en ferie i sommerhus for hele familien. Sandstranden ved Mommark er med grus, den er børnevenligt og har roligt vand. Ca. 7 kilometer derfra ligger den bedste strand på Als, Skovmose Strand. Der er et meget smukt kuperet landskab overalt omkring Gråsten og når I besøger byen under jeres ophold i sommerhus i Mommark, vil det være en god idé at tage på en cykeltur med familien fordi der er så meget at se på. Når naturen ses fra en cykel kan man ikke komme tættere på de dejlige oplevelser. Medarbejderne fra sommerhusudlejning.com hjælper gerne med at finde en passende cykeludlejning netop i jeres område. I kan også komme på en meget hyggelig hestevognstur på en lun sommeraften i Gråsten skoven.

Billig sommerhusudlejning på Als

Flere og flere lystfiskere lejer et privat sommerhus gennem sommerhusudlejning.com fordi betingelserne for lystfiskere er optimale. I kan fiske fra stranden, kysten, en fiskesø eller fra havnemolen. Fra havnen i Mommark kan I tage med en fiskekutter på havfiskeri. Sommerhusudlejning.com udlejer specielle lystfiskerhuse som er indrettet med renseplads udenfor og kummerfryser. Disse ferieboliger er ofte enkelt inderettet og derfor er de ofte billige. Ikke mindst udenfor højsæsonen, er der mange udbydere indenfor sommerhusudlejning, som tilbyder billige sommerhuse og Last Minute tilbud på sommerhusudlejning.

Aktiviteter og attraktioner

Fra havnen i Mommark er der en færgeforbindelse til den smukke ø Ærø. Ærø har været berømt for sine bådebyggere. På Ærø er byerne Marstal, Søby og Ærøskøbing et besøg værd, og I kan bl.a. se Søfartshistorie på Marstal Søfartsmuseum. Ikke langt fra færgehavnen i Mommark ligger golfbanen Skjoldnæs Golfklub. På øen Als er der rigtig meget at se på. Der der slotte, gamle møller, stendysser og gravhøjder fra den danske fortid som tiltrækker mange turister. Det historiske sted Dybbøl Mølle fra 1744 var i 1864 skueplads for den sidste krig i Danmark. Nordborg Slot blev bygget i 1150. Men også Augustenborg Slot og Sønderborg Slot med museum er et besøg værd. Gråsten Slot bliver hvert år besøgt af den danske kongefamilie. Den smukke by Sønderborg byder på mange indkøbsmuligheder, restauranter og caféer. Både havnepromenaden og gågaden indbyder til en vandretur. Møllegården, som huser den gamle Vibæk Vandmølle, er meget flot restaureret, og ligger i et fredet og smukt naturområde ca. fire kilometer øst for Høruphav. Det er den eneste af sin art i Danmark. Ved Palæet på Augustenborg Slot, ligger skulpturparken Augustiana Skulpturpark som er Danmarks største skulpturpark. Tag fra jeres sommerhus en tur til Kegnæs Fyr på den smukke halvø Kegnæs og nyd udsigten helt til Tyskland, Ærø, Langeland og de sydfynske øer. Fyret er åbent for besøgende om sommeren. Ringridderturneringer er en ældgammel tradition i Sønderborg. I Ringriddermuseet som ligger i et af de ældste huse i Sønderborg kan I lære mere om denne spændende tradition. Historiecenter Dybbøl Banke byder på autentiske oplevelser der fører jer tilbage i tiden hvor i kan opleve stemningen under slaget ved Dybbøl i 1864. Ved at vælge sommerhusudlejning i Mommark, er det nemt at tage hele familien fra det lejede sommerhus til Danfoss Universe i Nordborg. Danfoss Universe er et spændende oplevelsescenter, der giver jer og børnene et indblik i naturens kræfter, dagligdagens teknologi og videnskabens særprægede verden.