Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Elvighøj

Elvighøj ligger ved Drejens Odde i den nordlige del af Kolding Fjord

De private ferieboliger ved Elvighøj ligger helt tæt ved fjorden i et naturskønt område. Fra de fleste feriehuse er der flot udsigt over Kolding Fjord og Lillebælt. Det grønne, rolige og rekreative område henvender sig primært til lystfiskere og naturelskere. Mange af dem vælger et sommerhus i Elvighøj. Et par km fra området er der mulighed for indkøb af dagligvarer til jeres ophold i sommerhus. I de nærliggende, større byer Kolding 10 km og Fredericia 27 km fra Elvighøj, finder I et stort udbud af aktiviteter, kulturelle seværdigheder, attraktioner, butikker som indbyder til shopping, samt spisesteder og caféer. Det lille område med sommerhuse ved Elvighøj ligger naturskønt ved skov og strand og med udsigt over Lillebælt. Besøg Kolding med de hyggelige gamle gader, grønne områder, gode shoppingmuligheder, museer, kunstgallerier, teater, atmosfærefyldte torve med restauranter og caféer, et rigt musik- og natteliv, Slotssøen og den mere end 700 år gamle kongeborg Koldinghus. Elvighøj har en smal sandstrand med høfder og badebro, som er meget populær for folk i sommerhus. En ferie i privat sommerhus ved Lillebælt giver jer gode muligheder for at besøge de mange aktiviteter og seværdigheder i Trekantsområdet. Gammelby Mølle vest for Fredericia, Landbomuseet Kolding, Voldstedet Hindsgavl ved Middelfart, Kongeåmuseet i Vamdrup og Den gamle Grænsekro med Genforenings- og Grænsemuseet syd for Kolding befinder sig alle indenfor ½ times kørsel fra Elvighøj.

Naturoplevelser omkring Elvighøj ved Kolding Fjord

Elvighøj ved Lillebælt er omgivet af Houens Odde i nord og Kidholmene i Kolding Fjord i øst. I vestlig retning ligger Koldings grønne østlige forstæder, mens Kolding Fjord ligger i syd. Med sine skovområder, enge, marker, øer, vige og lavvandede strande er dette det ideelle ferieområde for lystfiskere og naturelskere i sommerhus. Den Geografiske Have i Kolding er en botanisk have med oplevelsespark og hundredevis af forskellige træer og buske. Her kan I også se, hvor planterne og træerne kommer fra, fordi parken er opdelt efter geografisk oprindelse. Men der er også store væksthuse, et dyrefold, mange tusinde roser, ikke mindre end 2 legepladser samt Kolding Miniby. Golfere har gode betingelser på Aabenraa Golfklubs flotte bane, samt på golfbanerne omkring byerne Kolding, Haderslev og Jels. Lystfiskere har gode muligheder for at fange fisk i Vejle Fjord, i Spang Å eller i en af fiskesøerne i området som for eksempel Palsgård Fiskesø mellem Bøgeskov og Trelde øst for Hvidbjerg og Seest Mølle Lystfiskeri vest for Kolding. Lystfiskere kan også tage på havfiskeri med båden Tenna II fra Fredericia. Der er gode fiskestækninger ved kysterne, og i de mange søer er der mulighed for at fange en flot fisk til aftensmaden. Naturområdet Kelstrup Plantage tæt ved Diernæs Bugt, gemmer på mange gravhøje fra sten- bronze- og jernalderen. Det sydøstlige Jylland er præget af skovområder, enge, græsningsarealer og maleriske bugter. Fra Vejle kan I tage på Hestevognsture i Sønderskoven. Det er en smuk tur på dejlig solskinsdag.

Vi tilbyder skønne og moderne feriehuse i Elvighøj

De private sommerhus i Elvighøj ligger i en stribe langs den smalle sandstrand. Som regel ligger vores ferieboliger i gåafstand til stranden. Mange feriegæster der bor i sommerhus med deres hund, nyder at gå ture på stranden her ved Lillebælt med deres bedste ven. Mange hundeejere foretrækker at leje et billigt sommerhus om foråret og efteråret. Så er der fred og ro i området og ejerens hund må løbe frit på stranden. I kan leje et billigt sommerhus hos sommerhusudejning.com som har en lukket have eller en terrasse der kan lukkes. De private sommerhuse findes også her ved Lillebælt i forskellige størrelser og kategorier. Mange feriegæster lejer et privat sommerhus gennem sommerhusudlejning som som en Miniferie eller ugevis som en basis for en byferie i Trekantsområdet eller udflugter i Sønderjylland. Andre igen ønsker bare at opleve den smukke sønderjyske natur eller nyde en afslappende badeferie. I kan gennem sommerhusudlejning.com leje billige sommerhuse, som er indrettet med alt det I behøver til et dejligt ferieophold. Ofte er der vaskemaskine, internet og tv med parabol. Nogle feiehuse har en brændeovn, som giver ekstra hygge når det er lidt køligt om aften. En del lystfiskere er begyndt at leje et privat sommerhus gennem sommerhusudlejning, fordi betingelserne for lystfiskere er optimale her ved Lille Bælt. Sommerhusudlejning.com udlejer specielle lystfiskerhuse som er indrettet med renseplads udenfor samt kummerfryser. De fleste private feiehuse i området er billige sommerhuse, men der er også nogle få luksus sommerhuse med pool, spa og sauna. Et ophold i privat sommerhus i det sydøstlige Jylland er om sommeren den rene hyggeferie med lystfiskeri, solbadning og gåture langs stranden. Om aftenen står den på grillmad eller frisk fanget fisk, samt hygge med en øl eller et glas vin på terrassen. Den danske natur her i Trekantsområdet er til alle årstider meget tiltrækkende, og hvis I er rejseklar og på udkig efter et billigt sommerhus i området, så skal I holde øje med vores Last Minute tilbud på sommerhusudlejning.com.

Aktiviteter og attraktioner i nærheden af Elvighøj

Kun 5 km vest for Elvighøj ligger det smukke museum Trapholt, hvor I kan se interessante udstillinger om moderne dansk billedkunst og møbeldesign. Museets samling af kunsthåndværk omfatter bl.a. keramik, hvor samlingen er blandt landets største. Den smukke have 'Geografisk Have' i Kolding består af bl.a. en krydder- og lægeurtehave, en rosenhave, dufthaven, et væksthus samt områder, inspireret af alle verdensdele. Den 700 år gamle kongeborg Koldinghus i Kolding med slotssø og de mange små gyder og markedspladser i byens centrum tiltrækker hvert år mange besøgende. Byens grønarealer ligger som små oaser omgivet af museer, restauranter, teatre og caféer. Oplev en sommer ved søen i Kolding nedenfor Koldinghus med byfest, musik og mad. Området omkring Kolding er kendt for sine mange, flotte naturområder som f.eks. Skamlingsbanken, Stendrup Skovene og Solkærenge. Fra Kolding kan I tage på en bådtur på Lille Bælt og til øerne Bogø, Brandsø, Barsø og Arø. Børnene vil sikkert glæde sig til en tur til Aquapark og Legetøjsmuseet. Byen Fredericia har det største gratis legeland i Danmark, Madsby Legepark. Jeres børn kan også frit benytte legepladsene Høllevangskolens Legeplads i Toftlund og Haderslev Dam Legepladser. I mange mindre byer i Sønderjylland er der om sommeren dyrskuer og hestemarkeder som for eksempel i Hygum. Det er lige noget for de små børn. Byen Christiansfeld er berømt for sine honningkager. Oplev også de smukke gamle huse og de spændende bygninger og besøg bageren Honningkagebageren. I det meste af juli måned er der også Veterantogskørsel fra Vejle Banegård. Hver sommer er der Vikingemarked i Jelling Højene, hvor I kan gøre en god handel. Nyd ferien i sommerhus ved smukke Kolding Fjord i østjylland.