Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Her kan I leje de skønneste billige sommerhuse på Sjælland.

Vælg og bestil jeres sommerhus på Sjælland her. Læs mere om denne interessante region. Uanset om det er i det mondæne Tisvildeleje, i Hornbæk, Gilleleje eller Dronningmølle, så har vi det helt rigtige sommerhus til jeres ferie.

Tisvildeleje – en livlig ferieby

Tisvildeleje – en livlig ferieby

Tisvildeleje ligger midt i det fredede naturområde Tibirke Bakker i den nordlige del af Sjælland, som er et populært sommerhusområde, der har meget at byde på. Her finder I en dejlig sandstrand, flere indbydende restauranter, butikker og iskiosker. Hvis I gerne vil gøre en god handel, er et besøg på loppemarkedet som afholdes hver lørdag om sommeren, et must. I sommerhalvåret er der desuden diverse kulturelle arrangementer og fester, lige fra Sankt Hans fest med fakkeltog og bål på stranden til dragefestival og forskellige koncerter.
Området er desuden rigt på naturoplevelser. Ikke langt fra Tisvildeleje ligger Danmarks største sø, Arresø, som I kan køre rundt om på cykel. Der er også vandrestier langs med søen. Området er rigt på skove og naturligvis også maleriske kyststrækninger og badestrande. Såvel lystfiskere som wind- og kitesurfere kan udfolde sig frit. Der findes endvidere talrige golfbaner i omegnen. Troldeskoven med dens bizarre, forkrøblede træer hører til skovområdet Tisvilde Hegn og er ganske fortryllende.
Besøg kirken i Tibirke, som er bygget på et gammelt, hedensk offersted, eller Helene-kilden, hvis vand ifølge sagnet kan kurere sygdomme. I kan bruge jeres sommerhus som udgangspunkt for udflugter til det øvrige Sjælland. 19 kilometer fra sommerhuset ligger det gamle fiskerleje Gilleleje med en hyggelig havn og en malerisk, gammel bydel. Hvis I er interesseret i kunst, kan I besøge Louisiana i Humlebæk, som er et museum for moderne kunst. I Nordsjælland finder I flere imponerende slotte. I bør naturligvis også tage en tur til København i jeres ferie. Hovedstaden er kun 60 km fra Tisvildeleje og byder på mange andre attraktioner end Tivoli og Den lille Havfrue.

Hornbæk er et moderne feriested, som ligger ideelt for udflugter til København.

Hornbæk er et moderne feriested, som ligger ideelt for udflugter til København.

Hornbæk er Københavnernes yndede udflugts- og feriemål og kan nås på mindre end en time i bil. Derfor hersker der et rigt kulturliv og handel her. Talrige wellness-tilbud og gode restauranter konkurrerer om at forkæle jer i ferien. Her finder I kunstudstillinger og museer. Stedets hovedattraktion er og bliver den pragtfulde sandstrand med klitter og lavt vand samt den hyggelige lystbådehavn. Her har I mulighed for at leje både, hvis I ikke kun vil fiske ved kysten eller i Put&Take-søer. På stranden kan I spille beachvolley eller windsurfe. Det kuperede terræn i området er præget af skove og marker samt søer, hvilket er typisk for de danske øer i Østersøen. I kan leje cykler eller heste i Hornbæk og omegn og nyde naturen på hesteryg. Hvis det skal være lidt mindre anstrengende, kan I køre en tur i hestevogn eller med veterantoget. Spiller I golf, er der et utal af fremragende golfbaner i regionen at vælge imellem.
Med jeres sommerhus som udgangspunkt kan I tage på udflugt ikke blot til København, men også til Helsingør og besøge Skåne i Sverige. Det pragtfulde renæssanceslot Kronborg, som er kendt fra dramaet ”Hamlet” ligger i Helsingør, kun 12 kilometer fra Hornbæk. Herfra kan I tage med færge til Helsingborg. Det charmerende, gamle fiskerleje Gilleleje er også et besøg værd.

Holder I ferie med børn, bør I endvidere besøge Bonbonland. Når indgangsbilletten er betalt, er alle attraktionerne gratis. Men Tivoli i København er også en meget stor oplevelse for både store og små. Hornbæk med de mange udfoldelsesmuligheder er et ideelt feriested for alle aldersgrupper.

Ferie på Sjællands nordligste punkt: Gilleleje.

Ferie på Sjællands nordligste punkt: Gilleleje.

Gilleleje har en skøn beliggenhed på Sjællands nordligste punkt, omgivet af skove, lyngklædte bakker, farvestrålende marker og naturligvis havet, dels med stejle skrænter og dels med dejlige sandstrande.
Gilleleje var engang en lille fiskerby og har bevaret mange af sine maleriske gader og gamle huse. Den dag i dag er Gilleleje havn Sjællands største fiskerihavn. Her er der altid masser af liv. Og der findes et røgeri samt mulighed for at købe frisk fisk i en af fiskebutikkerne eller direkte fra fiskekutteren. Samtidig er Gilleleje i dag en moderne turist- og handelsby med gode indkøbsmuligheder og mange spisesteder. Stranden ved Gilleleje er en sandstrand med lavt og roligt vand og en badebro. Ud over badning er der masser af muligheder for lystfiskeri, vandre- og cykelture samt tennis. Desuden er mountainbikere velkomne i de nærliggende skovområder Gribskov og Tisvilde Hegn.
I Dronningmølle, ikke ret langt fra Gilleleje, ligger Rudolph Tegner Museet med imponerende skulpturer udført af denne billedhugger. Museet udstiller mere end 100 af kunstnerens værker. Kirken i Gilleleje stammer fra 1538 og er omgivet af en gammel kirkegård. Ca. 2 km herfra kan I se den middelalderlige slotsruin Søborg Slot. Hvis I kører lidt videre kan I besøge det imponerende slot Kronborg, som er kendt fra skuespillet Hamlet, eller Dronningens slot Fredensborg. Naturligvis er et sommerhus også det ideelle udgangspunkt for udflugter til dejlige København, hvor blandt andet Tivoli, Glyptoteket og Strøget venter jer.

Dronningmølle, en livlig ferieby i Nordsjælland

Dronningmølle, en livlig ferieby i Nordsjælland

Dronningmølle ligger midt imellem de to turistbyer Gilleleje og Hornbæk ved Sjællands nordkyst. Sommerhusområdet har ca. 1500 sommerhuse, og der er derfor masser af liv om sommeren. I modsætning til mange andre feriebyer i Danmark er Dronningmølle en stationsby og har derfor gode trafikale forbindelser. Der er fx en god forbindelse til Helsingør, hvor I kan besøge det berømte renæssanceslot Kronborg. Fra Helsingør kommer man også nemt til København og Helsingborg i Sverige, og Dronningmølle er derfor velegnet til en ferie uden bil. I byen er der restauranter og indkøbsmuligheder, en minigolfbane og en bred sandstrand med lavt vand. Om sommeren er stranden under opsyn, og der er både toiletter og en lang rampe på stranden, som gør det lettere at komme frem med barnevogn, kørestol og lignende. Syd vor Dronningmølle ligger det fredede område „Rusland Bakker“, hvis lyngklædte bakker egner sig fantastisk til vandreture. Det øvrige område er også rigt på skove, bakker, søer og er ligeledes perfekt til vandre- og cykelture. Fem km fra Dronningmølle ligger middelalderslotsruinen Søborg. Besøg også Esrum Kloster med dets apotek og den smukke klosterhave ved Esrum Sø. Dronningmølle ligger centralt, hvis I ønsker at tage på udflugt til det dejlige Nordsjælland, hvor I finder alt fra slotte til golfbaner og fra sommerlande til fiskesøer – her er alt, hvad feriehjertet begærer. Dronningmølle er perfekt for jer, der ønsker en ferie i sommerhus i smukke, landlige omgivelser og alligevel vil have mulighed for at nyde attraktionerne i København og de mondæne feriebyer i Nordsjælland.

Andre dejlige feriebyer i region Sjælland

  • Nykøbing Sjælland er en hyggelig by i Odsherred, Sjællands nordvestligste punkt. Sommerhusområdet ligger uden for byen ved lystbådehavnen ved fjorden.
  • Rågeleje er et gammelt fiskerleje og samtidig et populært sommerhusområde på Nordsjælland. Her finder I en kilometerlang strand, indkøbsmuligheder og mange interessante udflugtsmål i den nærmeste omegn.
  • Højby Lyng ligger i Vestsjælland og er det rigtige sted til at holde aktiv ferie i naturen.
  • Ordrup på Vestsjælland er et ideelt sted for lystfiskere og andre naturelskere. Ordrup er omgivet af skov og vand, og her er der gode muligheder for at bade, surfe, dykke og sejle.