Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Helsingør

Helsingør byder på billige sommerhuse og et utal af seværdigheder

Helsingør er beliggende i det nordøstlige hjørne af Sjælland, med udsigt til Helsingborg i Sverige. Købstaden er kendt for bl.a. Kronborg Slot, et af Nordeuropas mest betydelige renæssanceslotte, den store, moderne og atmosfærefyldte marina nord for slottet, færgehavnen syd for slottet, Marienlyst Slot, som ligger bag lystbådehavnen, samt de mange museer og aktivitetstilbud. Derudover finder I sommerhusudlejning, gode indkøbs- og shoppingmuligheder og et utal af spisesteder og caféer i byen. Der er kort afstand til store skove, maleriske søer, vores naboer i Sverige, en del kendte feriebyer og små, hyggelige fiskelejer. Der ligger en dejlig sandstrand med klitter nordvest for lystbådehavnen. Kysten her er lavvandet og med sandbund, hvilket er godt for familier med deres børn. I Helsingør skal I næsten bruge 2 uger på at opleve det hele, for der er rigtig meget af se på. Derfor vælger mange også en 2 ugers SparFerie i sommerhus, hvor I får 3 dage gratis. Helsingør Svømmehal, Louisiana Museum Of Modern Art i Espergærde mod syd, Simons Golfklub ved Humlebæk, Fredensborg Slot i sydvest, Hammermøllen ved Ålsgårde i vest, Rudolf Tejners Museum med Rusland i Dronningmølle og Dronningen Bøge er kun et lille udklip af seværdigheder, der befinder sig bare indenfor ½ times kørsel fra Helsingør.

Naturoplevelser omkring Helsingør på Sjælland

Helsingør er omgivet af Øresund i nord og øst, samt skovområdet Teglstrup Hegn i nordvest. I sydlig retning ligger den lille smukke skov Egebæksvang, mens Horserød Hegn med Gurresø ligger vest for byen. Her i området omkring Helsingør er der optimale forhold for golfere, fordi Fredensborg Golfklub, Simons Golfklub ved Humlebæk, Hornbæk Golfklub, Gilleleje Golf Course og Hørsholm Golfbane befinder sig allerhøjest 30 minutters kørsel fra jeres feriebolig, så I kan prøve de forskellige baner af. Mange Københavner har deres private sommerhus på Nordsjælland og nyder deres weekendophold efter en travl arbejdsuge. Her er der plantager, klitområder og marker, og Gribskov som er en af Danmark største skove ligger kun ca. 20 kilometer vest for Helsingør. I Helsingør kan I leje en ægte skonnert. Det er lige det rigtige for en ægte søulk. En sejltur Sjælland rundt ville være en oplevelse for livet. Rudolph Tegner Museum & Statuepark Dronningmølle ligger flot placeret i et kuperet hedelandskab. Det kaldes også Rusland, hvor der fremvises en kæmpesamling på 200 stauer i gips, marmor og bronze og flere end 200 malerier af Rudolph Tegner, som døde i 1950. Kunstinteresserese burde også besøge Louisiana Museum Of Modern Art som har en fantastisk flot park der ligger helt ned til Øresund. Så her er masser af seværdigheder, som ligger flot placeret i den sjællandske natur.

Lej privat feriebolig ved Helsingør

Helsingør er et populært mål for sommerhusudlejning af ferielejligheder og private sommerhuse i forskellige størrelser og kategorier. I Helsingør kan I gennem sommerhusudlejning.com leje et moderne feriebolig til billige penge, som ligger tæt ved bylivet, store skove, søer og Øresund. På denne måde er I altid tæt ved naturen. Et privat sommerhus eller ferielejlighed i Helsingør er en perfekt base, hvor I selv kan tilrettelægge det hele. Her har I muligheden for at kombinere en ferie i den idylliske natur med en storbyferie i København. Det er populært at leje en privat feriebolig i weekenden, eller i et par dage midt på ugen. Og det er jo nemt at komme frem til destinationen, da der er rigtig god infrastruktur omkring Helsingør. Mange sommerhuse og ferielejligheder er i de senere år blevet moderniseret og fremstår i dag lyse og velholdte. Foruden komfortable møbler, relevant køkkenudstyr og renoverede toiletforhold, er vores sommerhuse gennemgået og kvalitetsgodkendte af vores folk. Jeres private feriebolig i Helsingør danner et godt grundlag for en afslappende ferie midt i den skønne natur samt en base for udflugter til seværdigheder på Nordsjælland. Hos sommerhusudlejning.com kan I hele året leje billige sommerhuse. Den danske natur, især på Nordsjælland, er til alle årstider meget tiltrækkende, og derfor vælger mange et Last Minute sommerhus. Selv i de billige sommerhuse er det ofte tilladt at tage familiens hund med på ferie.

Seværdigheder i nærheden af Helsingør på Sjælland

Kronborg Slot er beliggende ved indsejlingen til Øresund. Slottet er en verdensberømt seværdighed på grund af Shakespeares drama om den danske prins Hamlet. Slottet er en elegant og smuk renæssancebygning med en enestående beliggenhed. På slottet finder I Handels- og Søfartsmuseet, som rummer Danmarks største maritime samling. Marienlyst Slot i Helsingør er en smuk, arkitektonisk perle, som ligger med udsigt over Øresund. Slottet fungerer som museum med en samling af malerier og sølvarbejder. Danmarks Tekniske Museum i Helsingør rummer en stor samling af fly, dampmaskiner, opfindelser, elektriske apparater og biler. På programmet er bl.a. "Knust bil til frokost", droner samt F16-fly, elektronisk skydebane, en u-båd, forhindringsbane og radiostyrede biler. Få jer også en køretur med veteranbus eller prøv den populære parkbane. I kan også se Danmarks første bil fra 1888, dampbilen og en del elbiler gennem 100 år. Helsingør Bymuseum er indrettet i det smukke Karmeliterhus fra 1516, og fortæller om Sundtoldens historie og byens erhvervsliv. Helsingør Vinmuseum befinder sig i de gamle stemningsfulde kældre under det Classenske Palæ. Helsingørs ældste vinhandel fungerer i dag som museum og rummer en vinhistorisk udstilling. Det flotte Fredensborg Slot bliver i dag brugt af kongefamilien i forbindelse med statsbesøg og andre kongelige festligheder. Esrum Kloster ved Gribskoven blev grundlagt af Cistercienserordenen i 1151. Den havde stor betydning som cisterciensernes åndelige centrum i Danmark. I dag fungerer Esrum Kloster som museum for blandt andet russiske ikoner. Få et kig på universet på Montebelloobservatoriet i Helsingør. NOVA som er Nordsjællands Astronomi Forening, viser stjernehimmelen for jer. I Kronborg Galerierne i Helsingør kan I se kunstnere og kunsthåndværkere ved deres arbejde. Besøg også Nordsjællands mest populære badeby Gilleleje. Jazz „På Havnen“ er et velbesøgt jazzfestival som Gilleleje Jazzklub arrangerer på en weekend i august på havnen. Sommeren igennem er der torvedage på torvet i centrum af Gilleleje. Butikkerne har boder med masser af gode tilbud. Vil I opleve en mondæn stemning med lækre restauranter og måske spotte et par kendisser, så skal I besøge badebyen Hornbæk, hvor vi også har et stort udvalg af skønne sommerhuse. Så book et billigt sommerhus i Helsingør, og får råd til alle oplevelser.


 
  •  Kategori

   ?

    

   Helsingør Sommerhus, Helsingør

   Reg.nr.: 93-0321

   20 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Helsingør Ferielejlighed i by, Helsingør

   Reg.nr.: 93-0317

   50 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Helsingør Ferielejlighed, Helsingør

   Reg.nr.: 93-0312

   50 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 0

  •  Kategori

   ?

    

   Helsingør Ferielejlighed, Helsingør

   Reg.nr.: 93-0311

   50 m til vandet

   Sovepladser: 2

   Soverum: 1