Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Liseleje

Den fortryllende badeby Liseleje ligger på Sjællands nordkyst ved den skønne Hesselø Bugt.

Liseleje er en ferieby, der lever op til alle forventninger. Her finder I bl.a. en kilometerlang sandstrand, den attraktive Asserbo Golfklub og Danmarks største sø 'Arresø' - for blot at nævne nogle af faciliteterne. Ligeledes er der i Liseleje mange hyggelige butikker, indbydende iscaféer og flere gode restauranter. Skulle I få lyst til at besøge en lidt større by, så ligger Frederiksværk i en afstand af ca. 8 km herfra, og her findes der gode aktivitetsmuligheder for turister.

- Liseleje

Besøg Asserbo Slotsruin (ca. 3 km). Slottet blev bygget af munke i det 12. århundrede. Slottet sandede til og blev først igen gravet fri af Frederik VII i 1849.
Helsinge (ca. 12 km) er en aktiv og hyggelig handelsby med seværdigheder, museer, gågade, springvand, butikker og spisesteder.
Besøg den gamle fiskerby Gilleleje med dens gamle bydel, de små fiskerhuse og den hyggelige, stemningsfyldte havn (ca. 26 km).
På Rudolf Tegners Museum ved Dronningmølle er billedhuggeren Tegners skulpturer af gips og marmor udstillet (ca. 30 km).