Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Rørvig

Oplev stemningen i sommerhus ved fiskerihavnen i Rørvig

Ved Isefjordens udmunding på Nordsjælland ligger den idylliske ferieby Rørvig, som bl.a. er kendt for sommerhusudlejning. Nyd den særlige stemning ved fiskerihavnen med sine gamle fiskerhuse, restauranter og Røgeriet. Fra færgehavnen er der forbindelse til byen Hundested på den anden side af Isefjorden. Ved havnen ligger en af Odsherreds ældste bygninger. Her fra Lodsoldermandsgård blev der gennem århundreder udsendt lodse til at hjælpe skibstrafikken gennem Isefjord og Roskilde fjord. I Rørvig er der gode indkøbsmuligheder til jeres ophold i sommerhus. I den gamle bykerne møder I mange smukke fisker- og skipperhuse. Nyd en tur ad stien langs kysten fra havnen til den gamle bykerne. Gågaden i Nykøbing indbyder til en slendretur forbi de mange butikker og caféer. I området omkring Rørvig har mange kunsnere og kunsthåndværkere bosat sig igennem tiderne. Det vidner de mange gallerier, kunsthåndværssteder og atelier om. Om sommeren er der hver uge loppemarked ved havnen i Rørvig, som er et besøg værd, når I er i sommerhus i Nordsjælland.

Naturen i Rørvig på Nordsjælland

Rørvig ligger i Odsherred og er omgivet af hav og fjord. De rolige og lave vandforhold ved strandene gør Odsherred til et af de mest børnevenlige ferieområder i Danmark. I kan også udforske ferieområdet Odsherred på cykel eller til fods. Over 300 km markerede cykel- og vandreruter venter på jer. Der ligger også flere naturperler omkring Rørvig og jeres private sommerhus. Øst for havnen ligger Skansehage med Skansebugten, der siden vikingetiden har fungeret som naturhavn. På sletten nordøst for Rørvig er der rejst en stor sten til minde om kongevalg, der forgik her. Lidt længere mod nord hvor Kattegat møder Isefjord ligger Korshage. Området består for det meste af kysthede med store lyngarealer. Korshage er hvert forår og efterår rasteplads for trækfugle, som er på vej til eller fra Sverige.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Overalt ved kysterne er der områder med private sommerhuse som tiltrækker feriegæsterne. Die fleste sommerhuse har en rolig beliggenhed i plantagerne. I området omkring Rørvig finder i sommerhuse i alle størrelser, prisklasser og forskellige beliggenheder. Mange sommerhuse er mindre, billige sommerhuse, men I kan også finde større og nyere luksus sommerhuse, med spa og internet. Som regel kan I fra de fleste sommerhuse nå til stranden til fods. Sommerhusudlejning er også på Sjællands Odde en meget populær form for ferie, fordi man bestemmer faktisk det hele selv og så er naturen selvfølgelig lige udenfor døren. Last Minute sommerhusudlejning er populært for mange Københavnere, som ønsker et billigt sommerhus til ferien. Specielt MiniFerie i sommerhuse er populært, hvor I kan booke et weekendophold, og få en billig ferie i sommerhus.

Aktiviteter og attraktioner

Hvad med et besøg på Sherlock Holmes Museum i Nykøbing? Vidste I at der findes et Bagerimuseum på Nordsjælland? Det må være et besøb værd. Med færgen kan man fra Odsherred nå til Kattegatøerne Sejerø og Nekselø. På Sejerø er der mange gravhøje. På fastlandet er det Dragsholm Slot der tiltrækker mange besøgende. Dragsholm en fæstning fra middelalderen som har en rigtig fangekælder. Odsherred har noget at byde på til både de store og de små. Sommerland Sjælland og et Miniland til de helt små er en af Danmarks største og sjoveste familieattraktioner. Parken rummer mere end 60 spændende og udfordrende forlystelser, som for eksempel veteranbiler, wildwestby, kanoroning, klatrebane, Junglesti, samt Amazonas og det kæmpestore vandland med en masse vandrutsjebaner og bassiner. Sommerland Sjælland har i mange år haft den traditionelle guldmine, hvor børnene vasker guld. I kan nu grave efter 24 karats guld til en værdi af 1000,-. Hvad med en tur i et Museumstog fra Nykøbing til Asnæs? Tag til dyreparken Odsherred Zoo hvor der er mange dyr at se på. Fra Oldtidsglas til moderne glaskunst finder I på Hempel Glasmuseum. Hvert år ny udstilling. Koncerter og aktiviteter hen over sommeren. Glasværksted for hele familien. Hvil I gerne være brandmænd for en dag? Så besøg Odsherred Brandmuseum i Asnæs og se de mere end 20 brandbiler fra 1864 og frem til 1970. En del af brandbilerne må både røres og prøves. Tag til under jeres ophold i sommerhus ved Rørvig til Ridderfestival på Ulvsborg fra 18.7. til 20.7. kl. 11 til 16 og gå på en spændende tidsrejse til middelalderen for hele familien. Her er der ridderturnering, middelaldermarked, ridderkampe, historiefortællinger og musik. Vælg sommerhusudlejning i Rørvig, og oplev hele Nordsjælland tæt på.