Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Nykøbing Sjælland

Hold ferie i privat sommerhus i Odsherreds købstad Nykøbing Sjælland

Nykøbing Sjælland ligger i det nordvestlige hjørne af øen Sjælland mellem Sejrø Bugten, Kattegat og Isefjord. I mere end 100 år har kunstmalere ladet sig inspirere af de nordsjællandske kystområder. I vil derfor møde mange museer, gallerier og kunsthåndværksteder under jeres ophold i privat sommerhus i Nykøbing. I midten af det 15. Århundrede har Nykøbing Sjælland fået sine købstadsrettigheder. Blandt andet på grund af de forfærdelige Svenskekrige er der ikke så mange huse fra middelalderen i Nykøbing Sjælland. Byens lystbådehavn ligger i skyggen af det nærliggende skovområde og tæt ved byens centrum. Området med private sommerhuse ligger ved Isefjord kun få kilometer fra Nykøbing. Den hyggelige ferieby har en gågade med mange spændende butikker, restauranter og caféer. Om sommer kan I høre en del musik på gågaden, og opleve en masse aktiviteter for hele familien.

Naturen i Nykøbing på Sjælland

Gå en tur på Fjordstien som er en cykel- og vandrerute der fører jer langs Roskilde Fjord og Isefjord med mange muligheder for at opleve fjordlandskabets flora og fauna. Området omkring Tisvilde Hegn er præget af sandflugten for flere hundrede år siden. Jordbunden er meget afvekslende, og man ser bunker af flyvesand på op til 20 m. Set med en botanikers øjne møder man en værdifuld flora bestående af urteplanter og specielt orkideer. Øst for Tisvilde Hegn ligger Tibirke Bakker. En del kunstnere købte grunde i Tibirke Bakker i starten af det 19. århundrede på grund af områdets skønhed.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

De fleste feriegæster ved Nykøbing Sjælland bor i private sommerhuse, som ofte bliver lejet ud gennem sommerhusudlejning.com. Ved Isefjorden ligger der hundrevis af sommerhuse i alle størrelser. Her kan i holde miniferie i sommerhus eller booke et ugevis ferieophold i sommerhus gennem sommerhusudlejning.com. De fleste sommerhuse er mindre sommerhuse, men I kan også leje luksus sommerhus med pool, spa og sauna. Alle sommerhuse er møbleret, og i køkkenet er der det nødvendige køkkengrej samt service og bestik. Sommerhusudlejning er også ved Nykøbing Sjælland en meget populær form for ferie, fordi man bestemmer faktisk det hele selv og så er naturen selvfølgelig lige udenfor døren. I området finder I en del billige sommerhuse, og ikke mindst Last Minute kan I få en billig ferie i sommerhus i Danmark.

Aktiviteter og attraktioner

Golfere har i området Odsherred valget mellem 3 golfpladser. Børnene kan glæde sig til et besøg i Sommerland Sjælland med over 60 aktiviteter og det største badeland på Sjælland. Tag fra markedspladsen i Vig en tur med hestevogn, eller kør en tur med et museumstog, der har et lokomotiv fra 1899. Det går ikke så stærkt, så I kan ligefrem plukke blomster under turen. Det spændende slot Dragsholm med sin barokke slotshave er også et besøg værd. Vil I gerne se på kunst, så er der overalt i Odsherred gallerier og kunsthåndværksteder, som udstiller og sælger malerier, glaskunst og keramik. På havnen i Rørvig er der om sommeren en masse aktiviteter til feriegæster i alle aldre. Gå og fang krabber fra molen sammen med børnene eller køb nogle delikatesser i havnens fiskehus. I kan også besøge J.F. Willumsens Museum i Frederikssund, som er alene skabt til den internationalt anerkendte billedkunstner Jens Ferdinand Willumsen. Samlingen omfatter et bredt spektrum af J.F. Willumsens malerier, grafik, keramik og tegninger. De nordsjællandske slotte hører til de smukkeste slotte i Danmark. Det flotte Frederiksborg Slot ligger i en slotssø midt i byen Hillerød nord for København. Slottet er bygget i hollandsk renæssancestil, og den er omgivet af den smukke Frederiksborg Slotshave. Hvis I interesserer jer for kunst, skal I under jeres ferieophold i privat sommerhus ved Nykøbing Sjælland besøge Rudolph Tegners Museum & Statuepark i Dronningmølle, som er et enestående monument for denne populære kunstner. Den er udtænkt og opført af kunstneren selv. Billedhuggeren Rudolph Tegner (1873-1950) købte i 1916 jord i det særprægede lyngbevoksne område som i dag kaldes Rusland. Museet fremviser en kæmpesamling på 200 statuer i gips, marmor og bronze og flere end 200 malerier af den produktive kunstner Rudolph Tegner som døde i 1950. Besøg Nykøbing og bo i sommerhus i en af danmarks skønneste egne.