Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Saltbæk

Saltbæk ligger tæt ved fuglereservatet Saltbæk Vig og kun 8 km fra Kalundborg.

Ferieområdet ligger ved den lille landsby Saltbæk, kun få hundrede meter fra vandet og tæt ved fuglereservatet Saltbæk Vig.
Saltbæk hører til området Odsherred, som er et 'typisk dansk' ferieområde, da mange af husene her ikke udlejes til turister, men bebos af ejerne. Såvel natur- og badeoplevelser som kultur og seværdigheder venter jer her. Dagligvarer kan købes i området. Den nærmeste større by er Kalundborg (ca. 8 km) med et spændende havnemiljø, en ganske særlige bydel fra middelalderen, mange udstillinger og en hyggelige bymidte med restauranter og forretninger.

- Saltbæk

Besøg middelalderbyen Kalundborg (ca. 8 km). Oplev dens brostensbelagte, smalle stræder og velbevarede bindingsværkshuse. Lad jer fascinere af førsteklasses arkitektur og besøg kirken 'Vor Frue Kirke' fra ca. 1170 med dens fem spir.
Naturområdet Loch Ness ved Spangsbro (ca. 9 km) er et rekreationsområde for hele familien.
Havnsø (ca. 26 km) ligger i Nekselø Bugt og har altid været et vigtigt færgeleje. Nyd stemningen på havnen, køb evt. friskfanget fisk eller tag med færgen fra Havnsø til den bilfrie ø Nekselø, der med sit smukke og spændende landskab og et rigt dyreliv er et besøg værd ¿ eller til øen Sejerø, som har Danmarks mildeste klima, et bakket landskab, mange små badestrande samt flere jættestuer og en bautasten.