Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Tisvildeleje

Tisvildeleje er en dejlige lille badeby på Sjællands nordkyst

Den lille ferieby Tisvildeleje er omgivet af naturreservatet Tibirke Bakker, og er tæt forbundet med turister og sommerhusudlejning. I byen er der nogle butikker, ismejerier, caféer og restauranter. I Tisvildeleje kan I købe det mest nødvendige til jeres ophold i privat sommerhus. I Handelsbyen Helsinge som ligger i nærheden af Tisvildeleje, er der meget gode indkøbsmuligheder samt en del butikker i gågaden, museer og restauranter. Også i havnebyen Helsingør er der gode muligheder for shopping.

Naturen i Tisvildeleje på Nordsjælland

I Tisvildeleje ligger de fleste private sommerhuse i plantageområdet bag klitterne. Den kilometerlange, hvide sandstrand med sine rolige vandforhold ved kysten er meget børnevenligt. Som ved mange strande i Danmark holder livredderne også her et vågent øje med badegæsterne. I bliver helt fortryllet ved en spadseretur gennem Troldeskoven med sine bizarre forkrøblede træer. Denne skov er en del af skovområdet Tisvilde Hegn, med Tibirke Bakker som rager ud af landskabet. Fra disse med lyng bevoksne bakker, har man en fantastisk udsigt over Danmarks største sø Arresø. Herfra kan I ligefrem se helt til Roskilde Fjord. Arresø er på hele 40 kvadratkilometer, og langs søen er der gode muligheder for vandre- og cykelture.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

I Tisvildeleje bor feriegæsterne i private sommerhuse som bl.a. bliver lejet ud gennem sommerhusudlejning.com. De fleste sommerhuse ligger i et bredt bælte langs stranden lige bag klitterne. Et sommerhus i Tisvildeleje danner grundlag for en rolig og afslappende ferie og en base for udflugter til de mange attraktioner i Nordsjælland. Også her er der sommerhuse for enhver smag og i alle prisklasser. Der er lige fra de små billige sommerhuse og op til store luksus sommerhuse med alverdens faciliteter. Hvert år vælger mange familier sommerhusudlejning, hvor de voksne nyder ferien i sommerhus med deres børn. Leje af privat sommerhus er oplagt i klitterne ved Tisvildeleje med sin flotte badestrand. Går I efter et billigt sommerhus, kan vi anbefale, at se på vores Last Minute sommerhuse på Nordsjælland. Mange tager også turen fra København, og tager 2-5 dage på Miniferie i sommerhus. Dette enten på hverdage eller som en forlænget weekend. Slutrengøring er med i prisen, så I ikke skal bruge tid på det.

Aktiviteter og attraktioner i Nordsjælland

Dragefestivalen, markedsdage og en Sankt Hansfest med fakkeloptog og et stort bål ved stranden er kun nogle eksempler på arrangementer her ved Sjællands nordkyst. Asserbo Golfklub er en af de mange golfbaner som golfere her i Nordsjælland kan vælge imellem. Lystfiskere har mange gode muligheder fra molen ved Hornbæk Havn, i fiskesøerne i området og med fiskekutter fra Gilleleje Havn. I området omkring Tisvildeleje er der mange interessante seværdigheder som for eksempel Helenekilde, som udspringer fra graven af den Hellige Helene. Også Asserbo Slotsruin er et besøg værd. Slottet blev i det 12. århundrede bygget af Karteusermunke. I Helsingør kan I leje en ægte skonnert. En sejltur Sjælland rundt vil være en oplevelse for livet. Bakkefesten i Gilleleje afholdes hvert år ved Gilleleje hallen på en weekend i juli måned. Kom til en fest med masser af god underholdning af kendte kunstnere, skydetelte, karruseller, boder, musik og dans. De der interesserer sig for kunst skal besøge Louisiana i Humlebæk, som er et museum for moderne kunst. I oplever en ægte middelalderstemning, når Esrum Kloster afholder sit årlige Riddermarked. På markedspladsen vil der være liv og masser af gode tilbud. Se på når trubadurer, gøglere, dansere og alt slags godtfolk optræder. Munke viser hvordan man fremstiller medicin og i ridderlejren kan i møde ægte tempelriddere og lære kunsten at skyde med bue. I lærer også hvordan man kæmper og rider som en ridder. I klostergården får i helstegt pattegris, og I kan nyde ægte klosterøl. Det er en oplevelse for hele familien. Vi ses på Esrum Kloster & Møllegård den 21.6. til 22.6.2014. Under jeres ferieophold i sommerhus ved Tisvildeleje skal i benytte lejligheden til et besøg i København med sine mange attraktioner. I skal være velkomne til Helsingør Jazzfestival, hvor Helsingør centrum bliver som et swingende New Orleans med 4 dages jazz på gader, torve og stræder. Helsingør Jazzfestival arrangeres af Helsingør Cityforening. Besøg Mindestuen for polarforskeren Knud Rasmussen. I huset arbejdede Knud Rasmussen mellem sine mange og lange ekspeditioner. Huset har en flot beliggenhed med en fantastisk udsigt over Kattegat. I Gilleleje Museum i Pyramiden kan I se udstillingen Holbo Herred fra nutid til fortid, som fortæller om de store begivenheder i området tilbage til den tidlige middelalder. I kan også se udstillinger om arkæologi, geologi og ornitologi. Vælg sommerhusudlejning i Tisvildeleje, og få en ferie fuld af uforglemmelige oplevelser.