Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Stillinge Strand

Stillinge Strand er et populært ferieområde med en dejlig strand

Stillinge Strand ligger i Musholm Bugt ved Vestsjællands kyst, i et område, der råder over flere oldtidsfund, mindesten, et rigt fugleliv og seværdigheder for hele familien. I nærheden af området med private sommerhuse finder I forretninger, restauranter, minigolf og iskiosker, hvor I kan købe ind til jeres lejede sommerhus. Den nærmeste større by er Slagelse, som ligger ca. 13 km fra Stillinge Strand. Der har I desuden gode shoppingmuligheder. Stillinge har en god og populær badestrand med små bølger og lav vandstand. Desuden er havet ved kysten med sandbund. Alt dette gør at Stillinge Strand er et populært feriested for familier med børn i sommerhus. Her kan I kombinere en badeferie med en byferie og muligheder for besøg af de mange seværdigheder på Vestsjælland. Cirkusland nord for Slagelse, Reersø Museum i nord, Runestenen i Gørlev Kirke ligeledes i nord, Kolonien Filadelfia´s Museum ved Dianalund og Skovsgarrd Mølle & Bageri Museum i østlig retning befinder sig alle indenfor ½ times kørsel fra Stillinge Strand på Sjælland.

Naturoplevelser omkring Stillinge Strand på Sjælland

Stillinge Strand er omgivet af Musholm Bugt i vest og Bildsø Skov i nord. Sydøst for Stillinge ligger Det Plessenske Overdrev mens Korsør Nor befinder sig i syd. Mindestenene i Mullerup Mose, ca. 7 km fra Stillinge, indikerer stederne, hvor fund fra stenalderens jægere og fiskere ændrede Danmarks historie. Vikingeborgen Trelleborg ved Slagelse er en 1000 år gammel vikingeborg. Et museum på stedet udstiller fund fra udgravninger (værktøj, våben, dragter o.lign.) samt rekonstruktioner. Besøg også halvøen Reersø med de stråtækte, hvidkalkede bindingsværksgårde fra 1700-tallet, en lille hyggelig fiskerihavn, Reersø Museum, en enestående natur med et rigt fugleliv samt de mange kunsthåndværkeres værksteder og udstillinger. Her på Vestsjælland er der gode muligheder for lystfiskere. Halskov Odde er en god kystplads som strækker sig fra lige under Storebæltsbroen og hele vejen til venstre og ud til spidsen af revet. Fiskeri i Korsør Nor er muligt mange steder fra kysten. Ved Asnæs Rev er der kraftig strøm og masser af fisk. Med sine kilometerlange kyster nord og syd for Kalundborg har området nogle af Danmarks bedste fiskevande. Tag på fisketur med orlogskutteren "MS Græsholm" fra Korsør og prøv at fange en stor fisk. I har mulighed for at fange fladfisk som ising, skrubber og rødspætte. Golfere har gode betingelser her i det Vestsjællandske, fordi der er gode golfbaner i Korsør Golf Klub og Trelleborg Golf Klub Slagelse. Næsbyholm Slot med Næsbyholm Storskov, Præsteengen i Sorø Sønderskov, Slagelse Lystskov med Falkensten Skov og Overdrevsskoven vest for Sorø, er et besøg værd.

Udlejning af privat sommerhus i vestsjælland

De private sommerhuse ved Stillinge Strand ligger i et 3-400 meter bredt område syd for Bildsøskoven og ud til den brede sandstrand med strandengene. En del feriehuse befinder sig på åbne grunde, mens andre er omgivet af levende hegn. Nyd det sidste stykke af turen når I kommer igennem Kirke Stillinge og kører ad Stillingevej mod vest for at møde jeres lejede sommerhus for første gang. I møder et sommerhus som ser indbydende ud, og fordi de fleste sommerhuse her i området er energivenlige er I med til at beskytte naturen og holder samtidig jeres energiforbrug nede. I det lejede sommerhus er der moderne udstyr som fladskærms-tv, internet, evtl. spillekonsol og cd-afspiller. I vil opdage at der er alt det I jeres lejede sommerhus, som hele familien ønsker. Vi kan være behjælpelig med slutrengøring, barneseng, barnsestol og sengelinned. Dyner og puder forefindes allerede i det lejede sommerhus. Her ved Sjællands Vestkyst er de private sommerhuse meget forskellige og de er altid personligt indrettet af ejeren. Kvaliteten af selv de billige sommerhuse er rigtig god, og mange sommerhuse har f.eks. brændeovn og legeredskaber for børn. Jeres sommerhus danner et godt grundlag for en afslappende ferie i sommerhus, hvor det er nemt at besøge de mange attraktioner på Sjælland. Vi oplever, at mange gæster gerne vil finde et billigt sommerhus, og det er faktisk ikke dyrt at bo i privat sommerhus med hele familien på Vestsjælland. Især om foråret og om efteråret har I gode muligheder for at findet et billigt sommerhus gennem sommerhusudlejning.com. Bestil en Sparferie i privat sommerhus for 2 uger udenfor højsæsonen og få et billigt feriehusophold med en stor rabat. Mange vælger også ferie i sidste øjeblik, og finder et billigt sommerhus på Vestsjælland med vores Last Minute tilbud. Se også om I ikke finder en egnet feriebolig Last Minute ved Stillinge Strand.

Aktiviteter og attraktioner i nærheden af Stillinge Strand

Besøg hovedattraktionen Vikingeborgen Trelleborg ved Slagelse, som er over 1000 år gammel. På museet kan I besigtige fund fra udgravninger samt rekonstruktioner. Besøg også handelsbyen Slagelse, som har en gammel bydel, der er blevet restaureret med brosten på vejene. Byen har desuden et interessant museum med en købmandsgård, spændende historiske samlinger, gallerier samt gode indkøbs- og shoppingmuligheder, caféer og spisesteder. I Slagelse Svømmehal kan I hygge jer sammen med hele familien, især hvis vejret ikke er så godt. Der er blandt andet et varmvands/babybassin, sauna samt vandrutsjebane og meget mere. I kan også komme indenfor i Slagelse Kloster, høre historien om klostret og opleve den flotte have. Det er en enestående mulighed for at komme bag murene på et gammelt kloster. Det alsidige landbrugsmuseum Fløjgården huser en stor privat samling af bl.a. landbrugsmaskiner fra perioden 1850 til 1950. I alt ca. 2.000 effekter. Gårdens Belgierheste anvendes som arbejdsheste med de gamle vogne og redskaber ved særlige lejligheder. Cirkusland i Slagelse byder på en hel dags oplevelser. Cirkuslands forlystelser, show og cirkusforestillinger er åbne hver dag. Men også seværdigheder som Sorø Kunstmuseum, Vestsjællands Bilmuseum øst for Gørlev, De Fem Bautasten ved Ruds Vedby, Slagelse Modeljernbanen og Haldager Radiomuseum ved Fuglebjerg samt Fuglebjerg Jættestue er et besøg værd. Tag på en vandretur rundt om halvøen Reersø, kun ca. 12 km nord for Stillinge Strand, som er en utrolig smuk strækning. Den byder på strand, klitter og smuk udsigt til Romsø, det Fynske mod vest og Storebæltsbroen. Besøg også Landbrugsmuseet på Birkendegaard og Svebølle Gokart Bane øst for Kalundborg. Et ophold i privat sommerhus ved Stillinge Strand på Sjælland er en billig ferie, hvor natur, kultur og strand kan opleves.