Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Udby

Udby er et lille, hyggeligt sommerhusområde på det naturskønne Tuse Næs i Odsherred

Det rolige og hyggelige sommerhusområde Udby er et flot og kuperet naturområde på nordsiden af halvøen Tuse Næs i Odsherred. Fra området har I udsigt over Holbæk Fjord, Lammefjorden og Orø.
Udby er et ideelt ferieområde, hvis I ønsker at bade, fiske, spille golf, nyde naturen og tage på udflugter til nogle af Odsherreds mange seværdigheder. Oplev fx den smukke Kisserup Mølle, Odsherred Zoo og Sommerland Sjælland.
I kan købe ind i dagligvarebutikker i området, og 15 min. kørsel herfra ligger Holbæk, som blandt andet byder på havnemiljø, butikker, restauranter, gallerier, wellness og sejlture på fjorden.

- Udby

I finder mange kunsthåndværkere på Tuse Næs og ofte kan I besøge dem i deres gallerier, atelier, værksteder og udstillinger.
I Tuse Kirke kan I opleve enestående kalkmalerier fra tiden 1460-1480.
Det smukke, hvide Dragsholm Slot er Danmarks ældste slot, og stammer fra den tidlige middelalder. Her kan I desuden opleve en skøn slotspark og en gourmetrestaurant (11 km).
På Museum Odsherred i Asnæs kan I se malerier og billedkunst af Odsherredsmalere og Malergården i Plejerup udstiller malerier af områdets natur (18 km).
Odsherred Zoo er Danmarks eneste Zoo og Rescuecenter. Her lever dyrene i naturlige omgivelser, og I kommer I helt tæt på dem. Se også de spændende dyr fra Sydamerika i Tropehuset. Og rundt omkring i parken går påfugle, kaniner og høns frit omkring (18 km).