Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Klint

Klint ligger helt op i toppen af området med sommerhuse på Sjællands Odde

Velkommen på Sjællands Odde. Her kan I holde ferie i privat sommerhus i Klint, som ligger i toppen af Nordvestsjælland. I den lille landsby Klint, som ligger få km øst for Odden Havn, er der en købmandsbutik, hvor I kan købe ind til jeres sommerhus. Den flotte handelsby Nykøbing Sjælland ligger kun få km fra Klint. Her er der gode indkøbs- og shoppingmuligheder i centrum. På gågaden er der specialforretninger, små butikker, caféer og restauranter. Om sommeren kan I opleve musikalsk underholdning mens I er på shoppingtur. Ved stranden med de gunstige vandforhold kan ikke-svømmere også have det sjovt. Ud over sommerhusudlejning, byder området på gode muligheder for surfere, sejlere, svømmere og paraglidere.

Naturen i Klint på Sjælland

I samspil med naturen kan I opleve et smukt landskab til fods, med cykel eller på ryggen af en hest. Vest for Klint ligger er lille plantageområde. De der interesserer sig for den fjerne fortid kommer til at se mange oldtidsgrave på Sjællands Odde. En oldtidsgrav ved Højby er den mest velbevarede grav i Danmark. I graven, som har 2 kamre og en diameter på 26 meter, fandt 98 mennesker deres sidste hvile. En ustilling over udgravningerne kan I beundre i Stenstrup Museum. I Lumsås Mølle bliver der også i dag malet korn på gammeldags vis.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Strand og natur er lige foran døren af jeres private sommerhus i Klint. Det er lige det rigtige for dem, der søger fred og ro i deres ferie. En del private sommerhuse i Klint bliver udlejet gennem sommerhusudlejning.com til feriegæster, der ønsker en afslappende ferie i naturen samtidigt med, at de har mulighed for at udforske den smukke halvø Odsherred. I Klint kan I holde miniferie i sommerhus eller booke et ugevis ferieophold. Området byder på en del billige sommerhuse, men I kan også finde større sommerhuse af mere luksuriøs karakter. En del hundeejere holder ferie i sommerhus i Klint med deres bedste ven gennem sommerhusudlejning.com. Sjællands Odde er et populært rejsemål for lystfiskere, der holder ferie i sommerhus ved Klint. Flere af vores sommerhuse er decideret indrettet til lystfiskere. Leder I efter et billigt sommerhus på Sjælland, skal I tjekker vores Last Minute sommerhusudlejning, hvor I nemt kan finde billige sommerhuse i Klint med rabat.

Aktiviteter og attraktioner

I Region Sjællands Odde vil I møde mange seværdigheder og aktiviteter. Forlystelsesparken Sommerland Sjælland har flere end 60 aktiviteter og det største vandland på Sjælland. Her kan I rigtigt boltre jer i det populære Splash-Land. I feriebyen Vig er der om sommeren loppemarked hver uge. Det populære Vig Festival tiltrækker hvert år mange unge mennesker. Besøg Lumsås Mølle som er et arbejdende Møllemuseum. Oplev hvordan det krævende gamle håndværk bliver udført, og se de imponerende konstruktioner og det smukt dekorerede interiør i Møllen. Hestevogns- og Landbrugsmuseet er beliggende i den gamle kostald på Dragsholm Slot. I skal opleve en spændende samling, som består af 30 hestevogne og mange redskaber som for eksempel køkkenting og smederedskaber. På havnen i Rørvig er der om sommeren rigtig mange aktiviteter til turisterne i alle aldre. Børnene elsker at fange krabber fra molen. Golfere kan prøve Odsherred Golfklub, som ligger få km syd for Klint. Odsherreds Kunstmuseum ligger midt i det naturskønne Odsherred og har til huse i det Hvide Hus i Asnæs. Bygningen er vel nok det mest markante og smukkeste i hele byen. Lystfiskere der bor i sommerhus ved Klint har på Sjællands Odde gode betingelser. Fiskekutteren Marianne F er en 24 meter lang fiskekutter, som sejler med jer fra Sjællands Odde på makreltur. På båden kan I undervejs købe øl, vand og kaffe samt pølser & brød. Fiskegrej kan I leje på båden. Lammefjordskanalerne nordkanalen og sydkanalen hører blandt Danmarks bedste fiskevande for karpe. Disse to kanaler er en del af afvandingen af den store inddæmmede Lammefjord. Her har karperne gode levevilkår. Ved Kildehusene kan I fiske havørreder hele året. Fra Nykøbing skal I køre mod Egebjerg i ca. 5 km. Så skal I dreje til venstre ad Skaverupvej. Lige ved skoven er der en parkeringsplads. Velkommen til sommerhusudlejning i Klint på Sjællands Odde.