Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Frølunde Fed

Det rolige og hyggeligt område Frølunde Fed er beliggende i Musholm Bugt på Vestsjælland, 7 km nord for Korsør.

Sommerhusområdet Frølunde Fed byder på god badestrand, hvorfra der er udsigt over Storebælt og Storebæltsbroen, fredelig og uspoleret natur, frisk luft og gode fiskemuligheder. Her kan I holde en uforstyrret ferie, men samtidig være tæt på bl.a. byer, golfbaner, dejlige naturområder, aktiviteter og seværdigheder for hele familien.
Der er mulighed for indkøb af de nødvendige dagligvarer i området. De større byer i området, Korsør (7 km) og Slagelse (20 km), byder på gode indkøbsmuligheder og flere spisesteder.

- Frølunde Fed

Den gamle, hyggelige købstad Korsør byder på en moderne lystbådehavn, en charmerende bymidte, butikker, gallerier og flere interessante seværdigheder, som f.eks. Fæstningen Korsør Søbatteri, Isbådsmuseet, kunstcentret Kongegaarden samt Storebælt Bro- og Naturcenter (7 km).
Vikingeborgen Trelleborg mellem Frølunde Fed og Slagelse er en 1000 år gammel vikingeborg, hvor I kan opleve resterne af en stor ringborg, rekonstruktioner, opvisninger, aktiviteter som f.eks. tinstøbning, brødbagning, bueskydning osv., samt et museum, som udstiller fund fra udgravninger - bl.a. værktøj, våben, dragter o. lign. (13 km).


 
  •  Kategori

   ?

    

   Frølunde Fed Sommerhus, Frølunde Fed

   Reg.nr.: 91-3762

   225 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2