Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Bakkebølle

Lej sommerhus i Bakkebølle på Sydsjælland og få udsigt til Lolland, Falster og Møn

Ferieområdet Bakkebølle ligger på Sjællands sydligste spids, vest for Farøbroen og ved farvandet Storstrømmen, nord for de 3 øer Lolland, Falster og Møn. Det hyggelige ferieområde Bakkebølle ligger næsten lige ud til den smalle Bakkebølle Strand med badebroer. Ud over sommerhusudlejning, er der kun 2 km til indkøbsmuligheder. Hvis I gerne vil shoppe, så er der kun 10 minutters kørsel til provinsbyen Vordingborg i vestlig retning. Lad jer inspirere af de mange fristelser og oplev Sjælland, Lolland, Falster og Møn. Nyd ferieopmrådets gode beliggenhed og de korte afstande til talrige seværdigheder, naturoplevelser og historiske byer, som f.eks. Vordingborg, som kun ligger ca. 11 km fra Bakkebølle. Bogø Mølle i sydøst, Masnedø Fort i vest, Grundtvigs Mindestuer i nord, Avnø Naturcenter i nordøst, Lilliendal Gods i nord, VordingBowl i vestlig retning, Danmarks Traktormuseum ved Eskildstrup og Smykkemuseum ved Store Damme på det sydlige Møn, befinder sig slle indenfor 30 minutters kørsel fra Bakkebølle.

Naturen omkring Bakkebølle på Sjælland

Bakkebølle er omgivet af Store Fredskov i øst og Storstrøm i syd. Vest for området ligger Vintersbølle Skov, mens Røstofte Kohave og Vallebo Skov ligger i nordlig retning. Oplev naturen omkring Vordingborg, Præstø Fjord og på Møn og nyd områdernes flora og fauna til vands, til fods eller med cyklen. Kajakroning er meget populært her i det sydsjællandske. Tag på udflugt til ferieøen Møn og oplev et af Danmarks mest imponerende naturområder. Møns Klint er et 6 km langt kridtbjerg langs Møns østkyst, som befinder sig øst for området. Golfere har mulighed for at prøve Falster Golfklub, som har en smuk beliggenhed ved Hannenov Skov få km sydøst for Eskilstrup. Lystfiskere har gode muligheder for fangst ved Falsters og Sydsjællands kyster eller i en af de mange fiskesøer i området. Krokodille Zoo i Eskilstrup viser padder og krybdyr, som de fleste finder fascinerende. Børnene vil sikkert glæde sig til et besøg på Knuthenborg Park & Safari. I dag er Knuthenborg Safaripark Nordeuropas største safaripark med flere end 1200 vilde dyr fra hele verden. Hvis I kan lide at cykle så kan I opleve naturen og kulturen i hele området på en frisk måde.

Lej billigt sommerhus i Bakkebølle på Sydsjælland

Ved Bakkebølle Strand ligger de private sommerhuse i et ca. 600 meter bredt område ud til strandenge og den smalle strand. De mange feriehuse befinder sig på grunde af forskellige størrelser med buske og træer, og de er for det meste omgivet af levende hegn. Mange feriegæster der bor i sommerhus med deres hund, nyder at gå ture på stranden her ved Storstrøm med deres bedste ven. Mange hundeejere foretrækker at leje et billigt sommerhus om foråret eller efteråret. Så er der fred og ro i området og ejerens hund må løbe frit på stranden. De private sommerhuse findes også her på Sydsjælland i forskellige kategorier og til mange personer. Mange lejer et privat sommerhus gennem sommerhusudlejning.com i 1 eller 2 uger. Det er dog også muligt at leje sommerhus i et par dage, hvis formålet er udflugter på Sydsjælland, Lolland og Falster. Når I kommer til jeres lejede sommerhus for første gang vil I møde et indbydende hus som med stor sandsynlighed er energivenligt, og hvor I er med til at beskytte naturen samt holde jeres energiudgifter ned. De fleste sommerhuse er indrettet efter ejerens smag og har alt det I behøver til en dejlig ferie. I de senere år er mange sommerhuse blevet renoveret og moderniseret. Disse private sommerhuse fremstår i dag med nyt og moderne inventar som for eksempel opvaskemaskine, vaskemaskine, fladskærms tv og evt. internet. Ofte er møbler, tæpper og gardiner blevet udskiftet. Sommerhusudlejning.com er kendt for sine mange gode sommerhuse som I kan leje til en billig pris. Det behøver ikke være dyrt at holde ferie i privat sommerhus med hele familien på Sydsjælland. Hvis I lejer et sommerhus for flere uger udenfor højsæsonen kan I hos sommerhusudlejning.com opnå gode rabatter. Hvis I er på udkig efter et sommerhus i området og kan afrejse med kort varsel, så har I også mulighed for at finde et luksus sommerhus med spa og sauna til billige penge.

Seværdigheder i nærheden af Bakkebølle

Oplev Vordingborg og specielt stemningen på bådehavnen, der kun ligger få hundrede meter fra centrum, og som byder på et utal af hyggelige forretninger. Besøg sammen med børnene Farmorhuset i Vordingborg, som er et oplevelseshus og legecafé. Her bliver I underholdt på en sjov måde, mens børnene kan lege. I kan købe kaffe, saftevand samt hjemmebagt kage og meget mere. Byens vartegn er Gåsetårnet, der hører til en af Danmarks største slotsruiner fra middelalderen. Den er Nordens bedst bevarede middelaldertårn, bygget af Valdemar Atterdag i år 1365. Besøg også de forskellige museer på Sjælland og Falster som huser seværdige samlinger fra oldtiden og frem til i dag. Besøg blandt andet Køng Museum, Danmarks Smykkemuseum på Møn, Danmarks Borgcenter, Thorvaldsen Samlingen ved Præstø, Liselund og Grundtvigs Mindestuer. Sydsjællandsk Museum omfatter rige samlinger fra oldtid til nutid. Historisk Botanisk Have blev anlagt efter 1. Verdenskrig, og her kan I finde ro, mens I lader duften af blomster og den historiske atmosfære i parken virke på jer. Krokodille Zoo i Eskilstrup på Falster har Europas største samling af forskellige krokodiller, samt andre spændende krybdyr. Gisselfeld Slotspark, der fremstår som en engelsk have, er en af Nordeuropas smukkeste haver. De fleste børn kender sikkert BonBon-Land som ligger i Holme Olstrup få km nord for Næstved. Prøv de mange spændende forlystelser. På Stubbekøbing Egnsmuseum som befinder sig i en fredet Købmandsgård fra 1846, kan I beundre en af Europas største samlinger af vægte af enhver slags helt tilbage fra omkring år 1200 til 1960. Der er også et køkken med en samling af blåemaljerede køkkenredskaber, et snedkerværksted og et skomagerværksted. Se også den fine dagligstue fra sidst i 1800-tallet og meget mere. Lej sommerhus med udsigt i et par dage eller i flere uger her i Bakkebølle på Sjælland.


 
  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 2286,-

    

   Bakkebølle Sommerhus, Bakkebølle

   Reg.nr.: 91-7510

   300 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Bakkebølle Sommerhus, Bakkebølle

   Reg.nr.: 91-7508

   200 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2