Sommerhusudlejning Haraldsted Sø

Udvalg: 1-5 sommerhuse

Haraldsted Sø - herlige naturoplevelser direkte ved søen på den dejlige ø Sjælland.

Ferie i sommerhus med kultur og mange attraktioner

Prøv at holde ferie kun få meter fra en sø. Haraldsted Sø byder ikke kun på rent badevand, men også en skøn natur, som I kan opleve på en vandretur langs bredden. Også historiske oplevelser venter jer i den lille landsby Haraldsted (ca. 2 km), der kan berette om dramatiske begivenheder, og i en af de ældste byer i Danmark, Ringsted (ca. 7 km), der er kendt for sine karakteristiske, røde tagsten. Her finder I også talrige forretninger, men dagligvarer kan I købe inden for en radius af få km.

Seværdigheder - Haraldsted Sø

Landsbyen Haraldsted (ca. 2 km) blev kendt på grund af det dramatiske mord på hertug Knud Lavard i det 12. århundrede, og Knud Lavards Kapel (ca. 4 km) var i den katolske tid centrum for martyren Knud Lavard.
Besøg også Haraldsted Kirke, der stammer fra det 12. århundrede (ca. 2 km).
Fæstningen 'Ridebanen' ligger på nordsiden af Haraldsted Sø og er sandsynligvis et forhistorisk tilflugtssted.
Fantasy World (ca. 6 km) er et sommerland med uforglemmelige oplevelser for hele familien. Her kan i møde H. C. Andersen, de 7 dværge og aber.
Ringsted (ca. 7 km) er en af Danmarks ældste byer. Her finder i Ringsted Museum & Vindmølle, som er et kulturhistorisk museum. Til museet hører en vindmølle, hvor der i dag bliver fremstillet økologisk mel. Det tilhørende Radiomuseum udstiller objekter fra 1880-1980.

 
e-mærket
Kontakt os
Tlf.: 9696 5656
info@sommerhusudlejning.com

Mandag - fredag 9.00 - 18.00
Trustpilot
Trustpilot
Facebook
Google +
Google plus
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif