Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Strøby Ladeplads

Strøby Ladeplads ligger i naturskønne omgivelser på Stevns, ud til Køge Bugt og lige nord for den enestående Stevns Klint.

Stevns kan byde på en flot og spændende kystlinie, en dejlig og varieret natur, godser, idylliske små lystbådehavne, et rigt kunstnerisk liv og korte afstande til seværdigheder for hele familien. På den nordlige del af Stevns ligger Strøby Ladeplads; et roligt og hyggeligt feriested ved strand og skov.
Der er indkøbsmuligheder og spisesteder i området, og den nærmeste større by er Køge, som ligger 13 km mod nord.

- Strøby Ladeplads

I Magleby finder I en kæmpestor jættestue fra bronzealderen (7 km).
Gjorslev Slot er bygget af kalksten fra Stevns Klint. Slottet er omgivet af voldgrav og en smuk park i engelsk stil med en sø. Det er muligt at få en rundvisning på slottet.
Besøg Køge, som kan byde på en hyggelig, gammel bydel med smukke huse fra 1600-tallet, en stemningsfyldt lystbådehavn, museerne Køge Skitsesamling, Køge Museum og Køge Legetøjs Museum, en flot kirke, gågade, torvedage og gode spisesteder (14 km).
Gå ikke glip af Stevns største seværdighed; den 15 kilometer lange og op til 41 meter høje kridtklint Stevns Klint. Den nordlige del af klinten starter ca. 10 km syd for Strøby Ladeplads. 'Flagbanken' er klintens mest dramatiske punkt med en enestående udsigt, og ligger ved Stevns Natur Center. Derudover er den gamle kirke ved Højerup, som ligger helt ude ved klinten, et besøg værd.
Rødvig er en hyggelig havneby med både fiskerihavn og lystbådehavn samt det interessante Rødvig Skibsmotormuseum (19 km).