Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Buresø

Mellem Roskilde Fjord og Øresund ligger den idylliske Buresø omgivet af en enestående natur.

Buresø er omgivet af skovene Uggeløse Skov, Ganløse Eged og Slagskunde Skov samt højdedraget Slangerup Ås. Nyd jeres ferie med alle sanserne, for med ferie på Sjælland står alle muligheder åbne: indbydende natur, talrige aktivitetstilbud, kulturelle seværdigheder og naturligvis den royale hovedstad København (ca. 35 km). I en radius af 2 km kan I købe dagligvarer og i Slangerup (ca. 4 km), som er en lille levende by, er der talrige forretninger. Den nærmeste større by er Frederikssund (ca. 12 km), som lokker med gågade, forretninger og gode restauranter, og som også var hjemsted for vikingerne.

- Buresø

Besøg Slangerup med dens prægtige Skt. Mikaels Kirke. Den store renæssancebygning, som fik sit nutidige udseende i 1588, ligger på en høj, som i hedensk tid var et helligt sted. Nyd de helt særlige lysforhold i kirkerummet, et lys som skabes gennem de 12 gotisk inspirerede vinduer. I Slangerup finder I også 'Den Gamle Smedje', hvor I kan opleve en gammel bysmedje fra år 1900. Også smedjens have er et besøg værd, og her kan I i sæsonen købe friske, økologiske grøntsager.
I sommerperioden bliver der i Frederikssund (ca. 12 km) opført Vikingespil, og her finder I også J.F. Willumsens Museum, som udelukkende viser værker af J.F. Willumsen. Samlingen omfatter bl.a. malerier, tegninger, grafik, keramik, skulpturer og fotografier. Vikingelandsbyen ved Frederikssund er en herlig beliggende og velbevaret landsby med huse og skibe.