Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Kongsmark Strand

Lej sommerhus i rolige Kongsmark Strand på Sjælland

Kongsmark Strand er beliggende midt i Musholmbugten på den Vestsjællandske kyst. I har en flot udsigt over Storebælt og Storebæltsbroen herfra, og da det er nemt at komme til Kongsmark, er det et yndet feriemål for folk der vælger sommerhusudlejning. Området kan bl.a. byde på flere oldtidsminder, mindesten, et rigt fugleliv og seværdigheder for hele familien. Tæt ved Kongsmark Strand finder I butikker, spisesteder, minigolf og iskiosker, og naturligvis masser af billige sommerhuse. Den nærmeste større by Slagelse, der ligger 12 km fra Kongsmark, har desuden gode shoppingmuligheder. Kongsmark har en smal og lidt gruset sandstrand, strandenge og badebroer. I skal krydse en vej før at komme over til stranden. Herfra kan I nyde strandlivet og en flot solnedgang om aftenen. Kongsmark Strand har alt det der hører til et typisk dansk feriehusområde. Desuden er der ikke langt til de mange aktiviteter og seværdigheder i det vest- og nordsjællandske. Hashøj og Galgebakke syd for Slagelse, Tårnborg Banke i syd, Korsør Miniby, Kongegaarden i Korsør, Flakkebjerg Skolemuseum i sydøst, Skovsgaard Mølle og Bageri Museum i sydøstlig retning og Næsbyholm Slot i nærheden af Tystrup Sø i øst, befinder sig indenfor 30 minutters kørsel fra feriestedet Kongsmark Strand.

Oplev den dejlige natur ved Kongsmark Strand på Sjælland

Kongsmark Strand er omgivet af Storebælt og Musholm Bugt i vest og Det Plessenske Overdrev i øst. I syd er det Tude Å der snor sig gennem landskabet forbi Trellebog og ind til Mushom Bugt. Vikingeborgen Trelleborg ved Slagelse er en 1000 år gammel vikingeborg. Et museum på stedet udstiller fund fra udgravninger (værktøj, våben, dragter o.lign.) samt rekonstruktioner. Mindestenene i Mullerup Mose indikerer stederne, hvor fund fra stenalderens jægere og fiskere ændrede Danmarks historie. Med sine kilometerlange kyster nord og syd for Kalundborg og ned til Korsør, har området nogle af Danmarks bedste fiskevande. I kan også fiske i nogle af de mange fiskesøer i området eller fra molerne i Korsør havn. Desuden er der mulighed for havfiskeri i Storebælt med en fiskekutter fra Korsør. Besøg halvøen Reersø med de stråtækte, hvidkalkede bindingsværksgårde fra 1700-tallet, en lille hyggelig fiskerihavn, Reersø Museum, en enestående natur med et rigt fugleliv samt de mange kunsthåndværkeres værksteder og udstillinger. Golfere har gode betingelser her i det Vestsjællandske, fordi der er gode golfbaner i Korsør Golf Klub og Trelleborg Golf Klub Slagelse. Næsbyholm Slot med Næsbyholm Storskov, Præsteengen i Sorø Sønderskov, Slagelse Lystskov med Falkensten Skov og Overdrevsskoven vest for Sorø, er et besøg værd. Det er et fantastisk smukt naturområde som befinder sig mellem Glumsø, Fuglebjerg, Slagelese og Sorø. Også kystområdet omkring Smålandsfarvandet ved Knudshoved Odde, Dybsø Fjord, Enø, Sevedø Fed, samt Agesø Sund og Skælskør Fjord er flotte udflugtsmål. Nordøst for Enø og Karrebæksminde ligger Gavnø med det gamle slot. Gavnø Slot har en af Danmarks smukkeste blomsterparker. Oplev også sommerfuglelandet på stedet og selvfølgelig selve slottet, hvor der er daglige rundvisninger.

Sommerhusudlejning Kongsmark Strand

De private sommerhuse ved Kongsmark Strand ligger i et 600 meter bredt område langs stranden med badebro i nordenden. Stranden i sydenden af ferieområdet er med høfder, som skal stabilisere kysten. De mange ferieboliger befinder sig på grunde af forskellige størrelser med en del træer og buskads. De fleste feriehusgrunde er indhegnet med levende hegn. Det skaber gode betingelser for jer, der gerne vil tage jeres hund med på ferie i privat sommerhus. Der er i området sommerhuse, som I kan leje til en billig pris gennem sommerhusudlejning.com, der er velegnet til en ferie med hund, og hvor haven er indhegnet eller terrassen er indrettet således at den kan lukkes. Her kan I boltre jer sammen med jeres hund, og nyde det gode vejr. I området finder i sommerhuse i alle størrelser, prisklasser og forskellige beliggenheder. Som regel kan I fra de fleste sommerhuse nå til stranden til fods. Fra de forreste sommerhuse har I en flot udsigt over strandområdet med de mange høfder. Når I kommer til jeres lejede sommerhus for første gang vil I møde et indbydende feriehus som med stor sandsynlighed er moderniseret. De fleste sommerhuse som I kan leje til rimelige priser gennem sommerhusudlejning.com, har nu et fladskærms-tv og internet. Der er også sommerhuse med brændeovn, spa, sauna og legeredskaber for børn, og hvis I ser på vores Last Minute Tilbud, har I mulighed for at leje et billigt sommerhus til en reduceret pris om sommeren. I Kongsmark Strand kan I holde en Miniferie på et par dage eller booke et ugevis ophold i sommerhus gennem sommerhusudlejning.com. Vi har altid et stort udvalg af billige sommerhuse, som matcher lige nøjagtigt jeres krav til den perfekte ferie.

Oplevelser i nærheden af Kongsmark Strand på Sjælland

Besøg Slagelse, som bl.a. har en gammel bydel, der er blevet restaureret i hyggelig stil med brosten på vejen. Byen kan desuden byde på et interessant museum med en gammel købmandsforretning og spændende historiske samlinger, gallerier samt gode indkøbsmuligheder, caféer og spisesteder. Formidlingscenter Fugledegård ved Store Fuglede ligger lige ned til Danmarks 4. største sø Tissø. I hovedbygningen er der en udstilling om Naturpark Åmosen og området. På østsiden af Tissø finder I hele 7 herregårde med smukke alléer, omgivet af marker og skove, deriblandt de 3 middelaldergårde Søbygård, Kattrup og Selchausdal. I Slagelse Svømmehal kan I hygge jer sammen med hele familien, især hvis vejret ikke er så godt. Der er blandt andet et varmvands/babybassin, sauna samt vandrutsjebane og meget mere. På Valdemar Poulsens Høj ved Hundested mod nord, opfandt Valdemar Poulsen i 1898 den første magnetiske lydoptager. Desuden opfandt han i 1903 lysbuesenderen til radiotelefonien. Når børnene er med på ferie i sommerhus ved Kongsmark Strand, er I nødt til at besøge forlystelsesparken BonBon-Land med mange aktiviteter, som ligger i Holme Olstrup i nærheden af Næstved. Den har også Danmarks vildeste rutschebane 'Vild-svinet', en raftingbane, karuseller, cirkus, børneteater, en sørøversø og meget mere. Det er en skøn oplevelse for hele familien. Besøg ved samme lejlighed den livlige handels- og stationsby Næstved, ca. 10 km mod nord, som er omgivet af smukt natur, og som byder på en række historiske seværdigheder samt gode shoppingmuligheder. Men også seværdigheder som Sorø Kunstmuseum, Reersø Museum, Runestenen i Gørlev Kirke, Slagelse Modeljernbanen og Fuglebjerg Jættestue er et besøg værd. Vælg ferie i et dansk sommerhus, og besøg rolige Kongsmark Strand på Sjælland.