Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Strøby Egede

Strøby Egede er en naturperle ved Sjællands østkyst syd for Køge

I Køge Bugt ved Sjællands østkyst ligger den fredlige ferieby Strøby Egede, hvor hyggelige og indbydende sommerhuse præger landskabet langs kysten. I feriebyen Strøby Egede mangler der ikke noget. Her ligger der 2 supermarkeder, en bagerforretning, sommerhusudlejning samt et bibliotek midt i byen. Området med private sommerhuse befinder sig i en lang stribe langs kysten sydøst for byen, hvor der også er en restaurant og et cafeteria. Strøby Egede har en god og smal badestrand med groft sand, samt badebroer. En del høfder sørger bl.a. for rolige vandforhold således at stranden med den lave vandstand er børnevenligt. Fra området med sommerhuse ved Strøby Egede er der kun 7 km til handelsbyen Køge, og hvis I kører ad motorvejen de ca. 40 km til Høje Tåstrup, så er der kun ½ time til City 2, hvor der er rigtig gode shoppingmuligheder. Her i området omkring Strøby Egede er der et rigt udvalg af kulturelle og spændende aktiviteter, naturoplevelser og masser af afslapning. Vallø Slot med park og skove i vest, Korporalskroen i Karlstrup i nord, Greve Museum ligeledes i nordlig retning, Køge Miniby, Sjællands Veteran Traktor Museum mod vest, Kratgårdens Kunsthåndværk i syd, Grevindeskoven ved Algestrup og Cirkus Baldoni i vestlig retning, befinder sig allesammen indenfor ½ times kørsel fra jeres lejede feriebolig i Strøby Egede. Specielt er området kendt for mange billige sommerhuse.

Naturoplevelser omkring Strøby Egede på Sjælland

Et ophold i privat sommerhus her ved Køge Bugt står i stor kontrast til det hektiske liv i storbyen. Her kan I holde en pause fra hverdagens stress, og når I står her ved stranden ud til Øresund, kan tankerne gå på langfart. Naturen omkring Strøby Egede er meget romantisk med flotte strande, en rig flora, bløde bakker, små vandløb og store skovområder. I Strøby Egede er I omgivet af Tågerød Skov i nordvest og Solrød Strand med Lagunen ved Jersie Strandpark i nord. I østlig retning ligger Køge Bugt mens den smukke Stevns Klint befinder sig få km mod sydøst. Om sommeren er der i Danmark lyse nætter og dagene er lange. Her ved Strøby Egede kan I opleve smukke solopgange tidlig om morgenen. Det er et godt tidspunkt til at gå en tur med hunden langs stranden. Syd for Strøby Egede befinder den gamle Gjorslev Bøgeskov sig, med mange markerede stier som indbyder til cykel- og vandreture. Ikke langt fra jeres sommerhus ligger Vallø Slot med tilhørende skovområder, som egner sig godt til afslappende gåture. I området omkring Strøby Egede finder I i naturen mange sjældne planter, som ikke findes andre steder i Danmark. Kun få km sydøst for feriebyen finder I den 15 km lange Stevns Klint, som er en stejlkyst af kridt, der er op til 40 meter højt. Oplev synet af den kridhvide klit som kontrast til det azurblå hav fra en af udsigtpunkterne ved kysten. 'Flagbanken' er klintens mest dramatiske punkt med en enestående udsigt, og den ligger ved Stevns Natur Center.

Lej et billigt sommerhus på Sjællands østkyst

Efter en lang dag ved stranden venter jeres private sommerhus, hvor I kan slappe af resten af aftenen. Haven omkring jeres sommerhus indbyder til lidt boldspil, grillmad og kvalitetstid sammen med familien. Et privat sommerhus er optimalt, når I gerne vil holde ferie I Danmark. I bestemmer selv, hvordan I vil bruge jeres tid, og I er altid en del af naturen. Den hyggelige ferieby Strøby Egede er meget familievenlig, og der er aktiviteter og oplevelser til hele familien, ikke kun de små. I møder billige sommerhuse til lave priser, som ligger midt i den idylliske natur og tæt ved stranden. I kan også finde et større sommerhus med f.eks. wellness og pool. Uanset om det er et billigt sommerhus eller en dyrer feriebolig, vil I generelt opleve en god kvalitet for pengene. Vi oplever, at såvel ejere som gæster efterspørger f.eks. trådløst internet samt energirigtige sommerhuse, og derfor kan I godt finde et sommerhus i området, som indeholder dette. Der er i Strøby Egede også sommerhuse med brændeovn og legeredskaber til børn, som for eksempel gyngestativ og sandkasse. Hvis I gerne vil tage jeres hund med på ferie i Strøby Egede, så kan I leje et billigt sommerhus hos sommerhusudejning.com som har en lukket have eller en terrasse der kan lukkes. Udenfor højsæsonen er de private ferieboliger ekstra billig. Vælg en 2-ugers Sparferie på et tidspunkt udenfor hovedsæsonen og opnå gode rabatter hos sommerhusudlejning.com. Strøby Egede er en ægte dansk ferieby, som indbyder til at slappe af i byen og på stranden. Oplev mange stunder med dansk hygge når I bor i privat sommerhus her ved Køge Bugt. Den solrige ferieby Strøby Egede skaber den perfekte ramme omkring jeres ferieophold i sommerhus.

Aktiviteter og attraktioner i nærheden af Strøby Egede

Et ferieophold i privat sommerhus ved Strøby Egede bliver aldrig kedeligt, for der er rigtig mange aktiviteter og seværdigheder i området. Feriebyen er et paradis for lystfiskere. Hvis I gerne vil nyde fiskeriet på et hyggelig og vindstille sted, så skal I opsøge Tryggevælde Å, som ligger tæt ved Strøby Egede. Men også kystområderne og havet indbyder til spændende fiskerioplevelser. Her har I mulighed for at fange ”alt godt fra havet”. Der er mulighed for strandfiskeri i Fakse Ladeplads fra revlen, langs Dyrehave, i sydlig retning og op til 1,5 km i nordlig retning. De danske strande er perfekte til udendørsaktiviteter, og her er stranden ved Strøby Egede ingen undtagelse. Her kan I svømme, ride, snorkle, jogge eller bygge sandslotte med børnene. Den gode sandstrand og det rolige vand egner sig godt til familier med børn. Nyd jeres ophold i sommerhus og ved stranden i det solrige Strøby Egede. Besøg også de stemningfulde restauranter i området, som tilbyder god mad til rimelige priser. Golfere har gode muligheder på Køge Golfklubs og Sydsjællands Golfklubs baner. Besøg byen Næstved med det flotte Gavnø Slot, forlystelsesparken BonBon-Land eller prøv en Kanofart på Susåen fra Næstved. Prøv også familiesejlture, hurtig sejlads eller Stevns Klint fra søsiden med Stevns Havsport i Rødvig på Stevns. Østsjællands Museum Faxe udstiller mere end 500 forskellige arter fossiler og forsteninger. Gåsetårnet i Vordingborg, Koldkrigsmuseum Stevnsfortet, Lokalhistorisk Arkiv i Herfølge, Sct. Nicolai Udstillingen i Køge, Parken på Brengentved Gods ved Haslev og Geomuseum Faxe er alle et besøg værd. Nyd et ferieophold i privat sommerhus sammen med familien og besøg de mange spændende seværdigheder på Sjælland.


 
  •  Kategori

   ?

    

   Strøby Egede Sommerhus, Strøby Egede

   Reg.nr.: 92-8007

   250 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Strøby Egede Sommerhus, Strøby Egede

   Reg.nr.: 92-8015

   300 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Strøby Egede Sommerhus, Strøby Egede

   Reg.nr.: 92-8012

   300 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 2