Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Solrød Strand

Solrød Strand er et dejligt, roligt ferieområde ved hav og skøn natur, tæt ved byer og seværdigheder.

Solrød Strand ved Køge Bugt er et hyggeligt sommerhusområde, som er omgivet af strand, skov, eng, kalkbrud og små landsbyer med gamle huse, kirker, gårde og gadekær.
Solrød Strand ligger kun 40 km fra København, og flere gange i timen kører s-tog til hovedstaden fra byens lille station. Et par km bag kysten ligger byen Solrød, hvor I bl.a. kan opleve 8 broncealderhøje.
Solrød Strand er beliggende i et område, der er rigt på seværdigheder i form af spændende kystlinier, dejlig natur, idylliske havne og et rigt kunstnerisk liv.
Der er gode indkøbsmuligheder i området, bl.a. i Solrød Centret, samt flere, gode spisesteder.

- Solrød Strand

Ved Solrød kan I opleve flere gravhøje fra bronzealderen.
I den nordlige udkant af Solrød Strand kan I besøge den legendariske, 300 år gamle og stadig velfungerende kro Korporalskroen.
Møllebækkens Købmandsgård ved Karlslunde fremstår som i 1908 og fungerer som både butik og levende museum med nostalgiske varer og effekter (3 km).
Besøg købstaden Køge, som kan byde på en hyggelig, gammel bydel med smukke huse fra 1600-tallet, en stemningsfyldt lystbådehavn, museerne Køge Skitsesamling, Køge Museum og Køge Legetøjs Museum, en flot kirke, gågade, torvedage og gode spisesteder (9 km).
Greve Museum er et spændende, utraditionelt, lokalhistorisk museum med mange aktiviteter og udstillinger (9 km).