Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Jyllinge

Jyllinge byder på herlige naturoplevelser direkte ved den smukke Roskilde Fjord

Jyllinge ligger i et meget naturskønt område. Den smukke fjordstrækning, det rene havvand og den børnevenlige vanddybde gør området ideelt for hele familien. Der er også ideelle forhold for lystfiskere, hvor fangsten ofte er havørreder og hornfisk. For sejlerne og ikke mindst windsurfere er en tur op langs fjorden at anbefale. Der er gode indkøbsmuligheder i det overdækkede Jyllinge-Center med bl.a. supermarkeder, apotek, posthus, banker og spisesteder. Den nærmeste større by er Roskilde, og her finder I butikker, restauranter, aktivitetsmuligheder, gallerier og seværdigheder for hele familien.

- Jyllinge

Jyllinges smukke kirke er historisk. Den er opført helt tilbage til 1080-1130. Kirken er bygget med romansk kor, skib, apsis og et gotisk tårn fra ca. 1400.
I sommerperioden bliver der i Frederikssund opført Vikingespil, og her finder I også J.F. Willumsens Museum. Samlingen omfatter bl.a. malerier, tegninger, grafik, keramik, skulpturer og fotografier (ca. 15 km).
Vikingelandsbyen ved Frederikssund (16 km) er en herlig beliggende og velbevaret landsby med huse og skibe.
Roskilde, en af de ældste byer i Danmark, var for mere end 1000 år siden vikingernes handelsplads og har siden udviklet sig til at blive en betydningsfuld by. Den smukke Roskilde Domkirke (17 km) med de røde teglsten er kun én af de mange seværdigheder i denne by.
I domkirken finder I gravkapeller og et interessant museum, der fortæller om Roskilde Domkirkes tusindårige historie. Se bl.a. den kostbare klædedragt, som Christian IV.'s børn blev begravet i.