Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Roneklint

Roneklint ligger i Fakse Bugt mellem de imponerende klinter Stevns Klint og Møns Klint.

Kun få hundrede meter fra den skønne Præstø Fjord ligger sommerhusområdet i en rolig natur, som indbyder til talrige aktiviteter, som f.eks. cykel- eller bådture. Kun få kilometer herfra viser naturen sig fra en helt anden, forrygende side. Besøg klinterne Møns Klint (ca. 45 km mod sydøst) og Stevns Klint (ca. 56 km mod nordøst), og lad jer betage af de smukke udsigter. Fra feriehusområdet har I, trods den rolige beliggenhed, ikke langt til forretninger, og dagligvarer kan købes inden for en radius af 6 km. Den nærmeste større by med mange forretninger og seværdigheder er Vordingborg (ca. 25 km).

- Roneklint

Besøg fyrtårnet ved Roneklint, der er bygget i 1894.
Præstø (ca. 14 km) er en charmerende, gammel handelsby, beliggende ved Præstø Fjord. Her finder I mange forretninger, gode restauranter og hyggelige caféer. Kig forbi pottemageriet Rødeled og oplev, hvordan der i pottemageriet med dens historiske atmosfære laves en skøn skål eller et krus af en klump ler.
Besøg også den smukt beliggende handelsby Vordingborg (ca. 25 km) med dens mange seværdigheder og fritidstilbud. Byens vartegn er Gåsetårnet, der hører til en af Danmarks største slotsruiner fra middelalderen. Tårnet er et af de bedst bevarede middelaldertårne i Norden.
Det Geologiske Museum i Fakse (ca. 30 km) udstiller mere end 500 forskellige fossiler. Fakse Kalkbrud er 45 m dybt, her kan I finde fossiler af f.eks. hajer og krokodiller, som har levet her for millioner af år siden.