Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Nyrup

Tæt ved dejlig strand og den hyggelige handelsby Nykøbing Sjælland finder I Nyrup.

Sommerhusområdet ved Nyrup Strand er beliggende i Odsherred, i Vestsjællands nordlige hjørne, lige ud til Kattegat. Landsbyen Nyrup ligger et par km inde bage kysten. Området byder på strand, skøn natur samt flere seværdigheder og aktivitetsmuligheder for alle i familien. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i Nyrup, og kun få km herfra byder Nykøbing Sjælland på et utal af forretninger, spisesteder og oplevelsesmuligheder.

- Nyrup

Jættestuen ved Højby er en af Danmarks bedst bevarede jættestuer med to kamre. Jættestuen er 4,5 m høj, 26 m i diameter og var gravkammer for 98 mennesker (3 km). Udstilling fra udgravningen kan ses på det nærliggende Stenstrup Museum (2 km).
Nykøbing Sjælland er en hyggelige købstad med gågade, alverdens forretninger og fortovscaféer og gode, kulturelle tilbud. Sommerland Sjælland byder på mere end 60 aktiviteter for hele familien; en hyggelig tur i kano, en vild tur i rutschebanen eller en tur i Sjællands største vandland med bl.a. Splach Land, hvor der foregår organiseret vandkamp (3 km).
Besøg Lumsås Mølle, som er et arbejdende møllemuseum, hvor melet males på gammeldags maner. Oplev de imponerende konstruktioner, det smukke interiør, de hvide møllevinger og køb evt. mel med hjem (6 km).
Mange kunsthåndværkere har bosat sig i området, og I kan besøge deres gallerier, atelier, værksteder og udstillinger.